MASTERSTUDIES

Masterstudier i Filmstudier i Sverige

Fordelene med en mastergrad går utover forbedre inntjeningspotensialet. De kan gi deg personlige og faglige ferdigheter til å akselerere utviklingen. De er også en mulighet til å skille deg fra dine kolleger, vil mange av dem har lignende A-nivå og lavere kvalifikasjoner.

Studiet av film innebærer en rekke forskjellige emner, inkludert regi, produksjon, historie og kritikk. Studenter ofte analysere alt fra filmstruktur og historiefortelling til visuell symbolikk og sosial kontekst.

Sverige, offisielt Kongeriket Sverige, er et skandinavisk land i Nord-Europa. Sverige grenser Norge og Finland, og er koblet til Danmark med en bro-tunnel over Øresund. Sverige er et utviklet post-industrielle samfunn med en avansert velferdsstat. Levestandard og levealder er blant de høyeste i verden.

Mastergrad program i Filmstudier i Sverige

2 Resultater i Filmstudier, Sverige Filter

Master of Fine Arts i film

HDK-Valand – Academy of Art and Design
Master
sep. 2021
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Det toårige masterstudiet i film er en utdanning som fokuserer på å utvikle dine forskningsferdigheter og kreative verktøy for henvendelse i og med bevegelige bilder. Programm ...

Les mer

MA i film- og mediehistorie

Lund University
MA
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Programmet tilbyr tverrfaglig spesialisering for studenter innen film- og medievitenskap. Media er plassert i en historisk og derfor sosial, kulturell og politisk kontekst. En ...

Les mer