Mastergrad studie i Finans i Den Dominikanske Republikk

Finn Mastergrader i Finans i Den Dominikanske Republikk

Finans

En mastergrad tildeles studenter som har fullført videreutdanning i en spseifikk studieretning eller et område for profesjonell praksis, og samtidig utvist et høyt mestringsnivå i prosessen.

Finans er en disiplin som omhandler forvaltning av penger og omfatter privat finans, forretningsfinans og offentlig finans. Selv om emnet vanligvis assosieres med forvaltning av eiendeler og gjeld i forbindelse med bankinvesteringer, omfatter det også andre fordypningsemner som regnskap og pensjonsplanlegging.

Den dominikanske republikk har en av de sterkeste økonomiene blant de middels inntekt land i verden, og regjeringen har satt seg ambisiøse mål for sin sosiale og økonomiske utvikling. Studerer i Den dominikanske republikk ville gi hver elev med en kultur rik og interessant miljø.

Mastergrad studie i Finans i Den Dominikanske Republikk

Les mer

MA i høy økonomistyring (double degree)

Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra
Campus Heltidsstudier 20 måneder January 2019 Den dominikanske republikk Santiago De Los Caballeros Santo Domingo + 1 fler

Masterstudiet i Øvre Financial Management er rettet mot finansielle fagfolk i industrielle, kommersielle, tjenesteytende sektor og finans meglerforetak titler. [+]

Dobbel grad med Université Bordeaux Montesquieu IV (egen grad) ​

Presentación

Programmet Masters i High økonomistyring Det er rettet mot finansielle fagfolk i industrielle, kommersielle, tjenesteytende sektor og finans meglerforetak titler.

Kompetanse omfatter dypere forståelse av prosessene for registrering, produksjonsrapporter og sammenligne ulike regnskapssystemer.

I tillegg strategisk ledelse, fusjoner og oppkjøp er også temaer som inngår i læreplanen, også regúlatenos elementer av finansielle transaksjoner og regnskaps opprinnelse har vært vurdert i programmet.

Som i andre masterprogrammer PUCMM har empiriske elementer innarbeidet. Kvantitative metoder for beslutningstaking i næringslivet utvide arsenal av analytiske verktøy for studiet av finansmarkedene.... [-]