Mastergrad studie i Finans i Den Dominikanske Republikk

Finn Mastergrader i Finans i Den Dominikanske Republikk

Finans

En mastergrad kan først oppnås etter at studenten har fullført et studieprogram på bachelornivå. For å ta en mastergrad må du vanligvis fullføre 12 til 18 kurs på høyskolenivå som ofte involverer å fullføre omfattende tester og/eller en avhandling.

Finans er en disiplin som omhandler forvaltning av penger og omfatter privat finans, forretningsfinans og offentlig finans. Selv om emnet vanligvis assosieres med forvaltning av eiendeler og gjeld i forbindelse med bankinvesteringer, omfatter det også andre fordypningsemner som regnskap og pensjonsplanlegging.

Studerer høyere utdanning i Den dominikanske republikk er et relativt rimelig alternativ i et av de landene trhee store universitetene, nemlig, den Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra, Universidad Autónoma de Santo Domingo og Universidad Central del Este.

Mastergrad studie i Finans i Den Dominikanske Republikk

Les mer

MA i høy økonomistyring (double degree)

Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra
Campus Heltidsstudier 20 måneder January 2019 Den dominikanske republikk Santiago De Los Caballeros Santo Domingo + 1 fler

Masterstudiet i Øvre Financial Management er rettet mot finansielle fagfolk i industrielle, kommersielle, tjenesteytende sektor og finans meglerforetak titler. [+]

Dobbel grad med Université Bordeaux Montesquieu IV (egen grad) ​

Presentación

Programmet Masters i High økonomistyring Det er rettet mot finansielle fagfolk i industrielle, kommersielle, tjenesteytende sektor og finans meglerforetak titler.

Kompetanse omfatter dypere forståelse av prosessene for registrering, produksjonsrapporter og sammenligne ulike regnskapssystemer.

I tillegg strategisk ledelse, fusjoner og oppkjøp er også temaer som inngår i læreplanen, også regúlatenos elementer av finansielle transaksjoner og regnskaps opprinnelse har vært vurdert i programmet.

Som i andre masterprogrammer PUCMM har empiriske elementer innarbeidet. Kvantitative metoder for beslutningstaking i næringslivet utvide arsenal av analytiske verktøy for studiet av finansmarkedene.... [-]