Filter
Mastergrader
Estland Studietype: Alle Pacing: Alle

Søk Master programmer i Finans i Estland

En mastergrad er det neste utdanningsnivå du kan oppnå etter mottatt bachelorgrad. Å oppnå en mastergrad krever vanligvis to års fulltidsstudie, som i det amerikanske systemet tilsvarer 36 til 54 studiepoeng.  

Finansfeltet kan deles inn i privatøkonomi, offentlig økonomi og forretningsøkonomi. Hvert underområde fokuserer på forvaltning av eiendeler og gjeld, ofte med fokus på investering. Finansstudenter kan holde sin utdanning generell, eller velge å fordype seg i et spesifikt område som regnskap eller forretningsøkonomi.

Estland er blant annet kjent for sine skoger (de utgjør nesten halvparten av territoriet) og for å være det eneste landet i Europa med nesten total 4G-dekning. Estland gir høyt nivå og internasjonalt anerkjent utdannelse, og mange universiteter i landet tilbyr studieprogrammene i engelsk.

Mastergrad program i Finans i Estland

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

1 Resultater i Finans, Estland

Andre valg innen dette fagområdet:
University of Tartu

2-årig masterprogram forbereder spesialister for finansiell sektor, bank og forsikring. ... [+]

2-årig master Aktuarmessige og Financial Engineering forbereder spesialister for finansiell sektor, bank og forsikring i kvantitative metoder for risikovurdering og sikring, og gir kunnskap og ferdigheter i to hovedområder - finansiell engineering og forsikring matematikk.

Hvorfor Aktuarielle og Financial Engineering? Spesiell vekt på anvendt matematiske modeller og kvantitative metoder. Kun program av denne typen i regionen, møte EU pedagogiske standarder i aktuarmessige matematikk.

Student hovedstaden i Estland .

[-]
Estland Tartu
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk