Master i Finans i Makedonia

Finn Masterstudier i Finans i Makedonia

Finans

En mastergrad gir deg muligheten til å enten videreutvikle din forståelse av et bestemt spørsmål eller ta av på en helt annen måte å bruke ferdighetene du har fått fra din tidligere lavere grad.

En Master i Finance grad gir en solid forståelse av prinsipper og praksis innen finans. Det gir kandidater med et sterkt fundament for yrker i økonomisk analyse, kapitalforvaltning og corporate finance. Dette gjøres ved å ved hjelp av verktøy som økonomisk teori og sannsynlighet og selv datateknikk.

Makedonia 's stor overflod av naturlige og kulturelle attraksjoner gjør det til et attraktivt reisemål for besøkende. Skopje er landets 's politiske, kulturelle, økonomiske og akademiske senter og har flere universiteter.

Mastergrad i Finans i Makedonia

Les mer

Master i markedsføring og økonomistyring

International University of Struga
Campus Heltidsstudier 3 semestre September 2019 Republikken Makedonia Struga

Entusiasme og ønske om å bidra til utviklingen av høyere utdanning var den eneste motiv vi lede til høyre dannelsen av Euro College - Struga. De første skritt begynte med akademisk [+]

Master i markedsføring og økonomistyring

Entusiasme og ønske om å bidra til utviklingen av høyere utdanning var den eneste motiv vi lede til høyre dannelsen av Euro College - Struga. De første skritt begynte med akademisk oppriktighet, er måten vi valgte vanskeligere, men vi akter å insistere mer og bygge et høyere utdanningsnivå institusjon som ville være i takt med resten av verden, en institusjon som vil gi læring med en slik kvalitet rammeverk og vil gi innspill i utviklingen av arbeids-forskning undervisning. Motivert av støtte fra mange utenlandske institusjoner og landet, fortsetter å gjøre sikrere skritt uten forskjell av alle de vanskeligheter fordi vi har en klar visjon og misjon. Støtte fra det britiske universitetet, "Kensington College of Business," av den kjente New klasse gruppe, forskningssenteret European Business Kompetanse License (EBCL), British Business Group, hvis oppgave å forstå de spesifikke industrielle standarder. Vi hadde også stor betydning for å støtte "American Heritage universitetet" og College of London - "London City College". Vi ville ha elsket å uttrykke stor takk til alle ambassadører, fremtredende ansikter og institusjoner som besøkte vår campus og støttet oss i vårt arbeid. I akademisk 2007/2008 år startet vi som Euro College med tre fakulteter, og i 2008 av departementet for utdanning og forskning i Makedonia vant akkreditering for to nye instituttene, Institutt for politikk og europeiske studier, International Institute for Economic Development og Økodrift, som var årsaken til endringen av navnet på "International University of Struga.... [-]