Mastergrad program i Finans på New Zealand

Se Mastergrader i Finans på New Zealand

Finans

Fordelene med en mastergrad går utover forbedre inntjeningspotensialet. De kan gi deg personlige og faglige ferdigheter til å akselerere utviklingen. De er også en mulighet til å skille deg fra dine kolleger, vil mange av dem har lignende A-nivå og lavere kvalifikasjoner.

Finans er studiet av pengeforvaltning og omfatter alt fra privatøkonomi til regnskap og investering. En som studerer finans kan velge å spesialisere seg innen et emne som for eksempel pensjonsplanlegging eller forretningsinvesteringer, eller holde sin utdanning mer generell ved å inkludere emner fra alle finansområder.

New Zealand er et land med fantastisk og variert natur. Kiwi er ikke bare en av de nasjonale symboler - de andre blir det sølv bregne blad og koru - men også navnet newzealendere vanligvis kaller seg. Utenlandske studenter må betale full studieavgift og egne levekostnader mens han studerte på en New Zealand institusjon.

Mastergrad i Finans på New Zealand

Les mer

Master of Applied Finance

Victoria University of Wellington, Business School
Campus Heltidsstudier 4 semestre March 2019 New Zealand Wellington

Tilbys av School of Economics and Finance og opprettet i samråd med akkrediterende faglige organer, er programmet orientert mot anvendt kunnskap, slik at du får de avgjørende industriegenskapene du trenger for å slå bakken. [+]

Industriell relevant læring

Forbedre dine økonomiske ferdigheter og øk din karriere med Victoria's postgraduate program i Applied Finance.

Tilbys av School of Economics and Finance og opprettet i samråd med akkrediterende faglige organer, er programmet orientert mot anvendt kunnskap, slik at du får de avgjørende industriegenskapene du trenger for å slå bakken.

Finans fra alle vinkler

Utforsk arbeidet med kapitalmarkeder i New Zealand og rundt om i verden. Få en dypere forståelse av verdsettelse, finansiering, investeringsstyring og bankvirksomhet. Forbedre datamaskinens ferdigheter og perfekt kunsten til økonomisk modellering.

Lær prinsippene, praksis og drift av finansmarkedene, og ledelsen av bedrifts-, regjerings- og finansinstitusjoner. Du får de praktiske og operative ferdighetene du trenger for å lykkes i den internasjonale verden av volatile finansmarkeder.... [-]


Master of Applied Finance (MAF)

AUT Business School
Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år March 2019 New Zealand Auckland + 1 fler

The Master of Applied Finance (MAF) er utviklet for de som har fullført en bachelor-grad i alle fagfelt og ønsker å få en praktisk kvalifisering i finans.Programmet [+]

Master of Applied Finance (MAF)

The Master of Applied Finance (MAF) er utviklet for de som har fullført en bachelor-grad i alle fagfelt og ønsker å få en praktisk kvalifisering i finans. Programmet forbereder deg for en profesjonell rolle i finanssektoren. Du vil få den avanserte kunnskaper, ferdigheter og kompetanse for å danne et godt grunnlag for økonomiske beslutninger. Du vil gjelde lært teorier og finansiell modellering ferdigheter til å gjennomføre økonomisk analyse i yrkesutøvelsen.

Det tilbyr en spennende og givende mulighet til å studere økonomi for noen som allerede har en grad. Det vil øke karrieremuligheter og sysselsetting prospekter.

Entry kriterier ... [-]