Mastergrad program i Finans på New Zealand

Se Mastergrader i Finans på New Zealand

Finans

For å kunne oppnå en mastergrad kvalifisering, må du skaffe et antall studiepoeng ved bestått enkelte modulene. Mest undervist Masters vil ha en rekke kjernemoduler som du må ta og bestå for å få kvalifisering. Vurderingen av forskning Masters er nesten alltid helt av en enkelt avhandling modul eller prosjekt.

Finansfeltet kan deles inn i privatøkonomi, offentlig økonomi og forretningsøkonomi. Hvert underområde fokuserer på forvaltning av eiendeler og gjeld, ofte med fokus på investering. Finansstudenter kan holde sin utdanning generell, eller velge å fordype seg i et spesifikt område som regnskap eller forretningsøkonomi.

New Zealand er en øy land i den sørvestlige Stillehavet. Landet består geografisk to viktigste landmasser - at av Nord-og Sør-øyene - og en rekke mindre øyer. Utenlandske studenter må ha et studentvisum og en rimelig grad av penger å bruke for å gjennomføre et studium på et New Zealand basert pedagogisk institusjon. New Zealand utdanningsinstitusjoner vil informere de aktuelle utlendingsmyndighetene dersom en student opphører å delta på deres innrullert kurs, som da kan suspendere eller avbryte den student 's visum. Utdanningsinstitusjoner ofte også utveksle denne innmelding og frammøte data elektronisk med andre offentlige organer som er ansvarlige for å gi student assistanse.

Mastergrad i Finans på New Zealand

Les mer

Master of Applied Finance

Victoria University of Wellington, Business School
Campus Heltidsstudier 4 semestre March 2019 New Zealand Wellington

Tilbys av School of Economics and Finance og opprettet i samråd med akkrediterende faglige organer, er programmet orientert mot anvendt kunnskap, slik at du får de avgjørende industriegenskapene du trenger for å slå bakken. [+]

Industriell relevant læring

Forbedre dine økonomiske ferdigheter og øk din karriere med Victoria's postgraduate program i Applied Finance.

Tilbys av School of Economics and Finance og opprettet i samråd med akkrediterende faglige organer, er programmet orientert mot anvendt kunnskap, slik at du får de avgjørende industriegenskapene du trenger for å slå bakken.

Finans fra alle vinkler

Utforsk arbeidet med kapitalmarkeder i New Zealand og rundt om i verden. Få en dypere forståelse av verdsettelse, finansiering, investeringsstyring og bankvirksomhet. Forbedre datamaskinens ferdigheter og perfekt kunsten til økonomisk modellering.

Lær prinsippene, praksis og drift av finansmarkedene, og ledelsen av bedrifts-, regjerings- og finansinstitusjoner. Du får de praktiske og operative ferdighetene du trenger for å lykkes i den internasjonale verden av volatile finansmarkeder.... [-]


Master of Applied Finance (MAF)

AUT Business School
Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år March 2019 New Zealand Auckland + 1 fler

The Master of Applied Finance (MAF) er utviklet for de som har fullført en bachelor-grad i alle fagfelt og ønsker å få en praktisk kvalifisering i finans.Programmet [+]

Master of Applied Finance (MAF)

The Master of Applied Finance (MAF) er utviklet for de som har fullført en bachelor-grad i alle fagfelt og ønsker å få en praktisk kvalifisering i finans. Programmet forbereder deg for en profesjonell rolle i finanssektoren. Du vil få den avanserte kunnskaper, ferdigheter og kompetanse for å danne et godt grunnlag for økonomiske beslutninger. Du vil gjelde lært teorier og finansiell modellering ferdigheter til å gjennomføre økonomisk analyse i yrkesutøvelsen.

Det tilbyr en spennende og givende mulighet til å studere økonomi for noen som allerede har en grad. Det vil øke karrieremuligheter og sysselsetting prospekter.

Entry kriterier ... [-]