Filter
Mastergrader
Studietype: Alle Tempo: Alle

Topp 2 Master programmer i Finansrett 2019

En mastergrad gir studentene mulighet til å dykke dypere inn i bestemte områder av deres valgte emne. Studenter som deltar i et masterprogram har ofte muligheter til å samhandle med fagfolk som er eksperter på sitt felt. Noen programmer er rettet til studenter direkte ut av deres undergraduate-program, mens andre er utviklet med fagfolk i tankene.

 

Hva er en Master i Financial Law? Hvis du vurderer en karriere som en finansiell profesjonell eller hvis du allerede er ansatt og ønsker å videreutvikle dine ferdigheter, kan dette programmet være en god match. Emner av studien kan inkludere finansrett, privatrett, internasjonal handel, corporate finance, corporate governance og strukturert finansiering. Andre temaer kan omfatte dokumentanalyse og tolkning, økonomisk teori, og atferds finans. Klasser kan dekke bank på et internasjonalt nivå, i detaljhandel eller investerings innstillinger, og sentrale banktjenester.

 

Studenter av dette programmet nyte mange fordeler, blant annet muligheten til å jobbe med dyktige instruktører og dyktige fagfolk som allerede er etablert i bransjen. Andre fordeler er funnet i utviklingen av ferdighetene mest ettertraktet av arbeidsgivere. Disse ferdighetene omfatter dokumentanalyse og tolkning, kjennskap til juridiske og regulatoriske litteratur, og skriveteknikker hensiktsmessig i dette feltet.

 

De personer som er interessert i å delta i programmet bør kontakte skolene individuelt for å få undervisning og gebyr tidsplaner. Disse kostnadene kan variere fra en skole til en annen, spesielt som noen utdanningsinstitusjoner er plassert på tvers av landegrensene.

 

Nyutdannede er godt forberedt for jobber i finansnæringen, spesielt de der inngående kunnskap og godt slipt ferdigheter kreves.Programmene kan resultere i en svært spesialisert fokus som forbereder kandidatene til å holde toppjobber i investment banking, corporate finansiering, handel og verdipapirforetak, og internasjonal business.

 

Enkeltpersoner som ønsker å forberede seg for videre suksess i finansnæringen eller finpusse et område av spesialisering kan forskning sine opsjoner i programoversikten. Etter å finne bestemte programmer av interesse, fyll ut ledelsen skjemaet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer Minimér
Other options within this field of study:

2 Results in Finansrett

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Dette programmet gir en unik mulighet for tverrfaglige studier utdannet og offiserer i jus og økonomi. ... [+]

grunn~~POS=TRUNC informasjon

Regi: D. Francisco Rodriguez Cabrillo og Ms Rocío López-Ibor Albert/>

Tittel: Master i økonomisk analyse av Law

Studiepoeng: 60 studiepoeng

Pris: 7000 euro (UCM priser mellom 800 og 1300 euro, avhengig av opprinnelsen til student, samfunnet eller ikke)

Varighet: oktober til juni

Mode:

Kontaktinformasjon: infocursos@fogm.es

* Prisen kan være gjenstand for endring/>

Economic Analysis of Law er en innovativ tilnærming undervist ved de mest prestisjetunge universitetene i verden. Det er en metode brukt på problemer av juridisk eller institusjonell karakter, prinsipper og resonnement økonomisk, med særlig vekt på effektivitet standarder, kontrakter og institusjoner generelt. The Master er den beste måten å få en solid, grundig og anvendt økonomisk opplæring på kortest mulig tid, og er primært beregnet for nyutdannede i Law, økonomi, statsvitenskap og samfunnsfag nyutdannede generelle/>... [-]

Spania Madrid
October 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Nakhchivan State University

Valuta-økonomiske relasjoner har vært knyttet til utvikling av varer og tjenester i utenrikshandel av land, vitenskapelige og teknologiske utveksling, reiseliv, offentlig ... [+]

Master i International Financial og Valuta Credit Relations

Valuta-økonomiske relasjoner har vært knyttet til utvikling av varer og tjenester i utenrikshandel av land, vitenskapelige og teknologiske utveksling, reiseliv, offentlig og privat transport har funnet sted i forbindelse med utviklingen av migrasjon av internasjonal kapital og bevegelse av investeringer , utstedelse av obligasjoner, finans, økonomisk hjelp. Form av internasjonale økonomiske relasjoner er syntetisert, skjemaene og typer brukes (diplomatiske, kulturelle, sport, etc.) eller andre transaksjoner i mellomstatlige relasjoner.

Det rettslige grunnlaget for systemet er et sett av internasjonal og nasjonal lovgivning og med hjelp av det, regulering av valuta i internasjonale relasjoner, er utlån og finansiering gjennomføres.... [-]

Aserbajdsjan Nakhchivan
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk