Filter
Mastergrader
Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp 2 Master programmer i Finansrett 2019

En mastergrad gir studentene mulighet til å dykke dypere inn i bestemte områder av deres valgte emne. Studenter som deltar i et masterprogram har ofte muligheter til å samhandle med fagfolk som er eksperter på sitt felt. Noen programmer er rettet til studenter direkte ut av deres undergraduate-program, mens andre er utviklet med fagfolk i tankene.

 

Hva er en Master i Financial Law? Hvis du vurderer en karriere som en finansiell profesjonell eller hvis du allerede er ansatt og ønsker å videreutvikle dine ferdigheter, kan dette programmet være en god match. Emner av studien kan inkludere finansrett, privatrett, internasjonal handel, corporate finance, corporate governance og strukturert finansiering. Andre temaer kan omfatte dokumentanalyse og tolkning, økonomisk teori, og atferds finans. Klasser kan dekke bank på et internasjonalt nivå, i detaljhandel eller investerings innstillinger, og sentrale banktjenester.

 

Studenter av dette programmet nyte mange fordeler, blant annet muligheten til å jobbe med dyktige instruktører og dyktige fagfolk som allerede er etablert i bransjen. Andre fordeler er funnet i utviklingen av ferdighetene mest ettertraktet av arbeidsgivere. Disse ferdighetene omfatter dokumentanalyse og tolkning, kjennskap til juridiske og regulatoriske litteratur, og skriveteknikker hensiktsmessig i dette feltet.

 

De personer som er interessert i å delta i programmet bør kontakte skolene individuelt for å få undervisning og gebyr tidsplaner. Disse kostnadene kan variere fra en skole til en annen, spesielt som noen utdanningsinstitusjoner er plassert på tvers av landegrensene.

 

Nyutdannede er godt forberedt for jobber i finansnæringen, spesielt de der inngående kunnskap og godt slipt ferdigheter kreves.Programmene kan resultere i en svært spesialisert fokus som forbereder kandidatene til å holde toppjobber i investment banking, corporate finansiering, handel og verdipapirforetak, og internasjonal business.

 

Enkeltpersoner som ønsker å forberede seg for videre suksess i finansnæringen eller finpusse et område av spesialisering kan forskning sine opsjoner i programoversikten. Etter å finne bestemte programmer av interesse, fyll ut ledelsen skjemaet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

2 Resultater i Finansrett

Nakhchivan State University

Valuta-økonomiske relasjoner har vært knyttet til utvikling av varer og tjenester i utenrikshandel av land, vitenskapelige og teknologiske utveksling, reiseliv, offentlig ... [+]

Master i International Financial og Valuta Credit Relations

Valuta-økonomiske relasjoner har vært knyttet til utvikling av varer og tjenester i utenrikshandel av land, vitenskapelige og teknologiske utveksling, reiseliv, offentlig og privat transport har funnet sted i forbindelse med utviklingen av migrasjon av internasjonal kapital og bevegelse av investeringer , utstedelse av obligasjoner, finans, økonomisk hjelp. Form av internasjonale økonomiske relasjoner er syntetisert, skjemaene og typer brukes (diplomatiske, kulturelle, sport, etc.) eller andre transaksjoner i mellomstatlige relasjoner.

Det rettslige grunnlaget for systemet er et sett av internasjonal og nasjonal lovgivning og med hjelp av det, regulering av valuta i internasjonale relasjoner, er utlån og finansiering gjennomføres.... [-]

Aserbajdsjan Nakhchivan
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Frankfurt School of Finance & Management

Tilførselen av investeringer og finansielle instrumenter vokser uforgjengelig - så vel som deres økonomiske og juridiske kompleksitet. Med vår Master of Financial Law du ... [+]

pensum Den avanserte læreplanen for masterprogrammet gir deg både økonomiske og juridiske parametere og instrumenter for analyse, utforming og styring av finansieringstransaksjoner og tilsyn med sine skuespillere. Master of Financial Law gir deg et utmerket grunnlag for å utvikle og utvide din karriere i corporate finance, bank og finansiell tilsyn sektor.

Deltid studier I fire semestre vil Master of Financial Law gi deg verdifull kunnskap og ferdigheter som du kan bruke til din karriere med bedrifter, banker eller tilsynsmyndigheter. Uten avbrudd: I regelen foregår leksjonene en gang i måneden - torsdag til lørdag - slik at du kan fullføre vårt program ekstra yrkesmessig og fullføre dine faglige oppgaver i sin helhet. En veldig attraktiv modell for deg - og for din arbeidsgiver.... [-]

Tyskland Frankfurt
November 2019
Deltid
4 semestre
Campus
Les mer på norsk