MASTERSTUDIES.NO

Beste studieprogrammer Mastergrader i Finland 2019/2020

 

Hvis du er interessert i å ta en mastergrad i Nord-Europa, er Finland et av de nordiske landende som du absolutt bør vurdere. Finland er et EU land som har sterke tilknytninger til sine skandinaviske naboer Sverige og Norge. Finland har et av verdens høyeste levestandard og livskvalitet, og dette dynamiske landet har også en av verdens høyeste prosentandeler for fullførte grader. Alt dette og mer utgjør det perfekte miljøet til å ta en mastergrad i Finland.

 

Det er flere valgmuligheter om man vil ta mastergrad i Finland, inkludert fagfelt som business, økonomi, kommunikasjon, ingeniørfag, finans, realfag, med mer. Tar man en mastergrad i Finland velger man et hovedfag og mellomfag, samt noen kurs i generelle studier og kommunikasjon. Dette av avsluttes med en masteroppgave. Studenter som ønsker en mastergrad i Finland får fleksibiliteten til å velge mellom fulltids-, deltids og langdistansemuligheter.

 

Ikke nøl med å utforske de akademiske mulighetene som tilbys ved dette spennende nordiske landet. Begynn å søk nå ved å bla gjennom listen nedenfor!

 

treff Filter

Mastergradsprogram i ulikheter, intervensjoner og ny velferdsstat

University of Turku
Campus Heltid studier 2 år August 2020 Finland Turku

Mer informasjon kommer snart. Hvis du er interessert i programmet, kan du kontakte Admission Services på admissions@utu.fi.

Master i risikostyring og sirkulær økonomi

Tampere University Of Applied Sciences
Kombinert nett & campus Heltid studier Deltid 1 - 2 år August 2020 Finland Tampere + 1 fler

Som svar på fremtidens krav utvikler vi et nytt masterprogram for å trene ledende fagpersoner innen miljø, skogbruk og prosessingeniør. Programmet er også åpent for søkere med BBA som har jobbet med risikostyring. NB! Denne midtkarriere-masteren krever at søkere skal ha 2 års (24 måneder) arbeidserfaring på området etter bachelor.

Master i tre materialvitenskap

University of Eastern Finland
Campus Heltid studier 2 år September 2020 Finland Joensuu

Master of Science i Wood Materials Science er et kursbasert MSc-program som trener eksperter som gjør en forskjell mot en bærekraftig fremtid. Dette programmet skaper en sammenheng mellom tre og sluttprodukter som bio-baserte materialer, kjemikalier og energi stammer fra fornybare biologiske ressurser. MSc Wood Materials Science er et program som tar sikte på å trene fagfolk som forstår hele kjeden fra trebiomasseproduksjon til produktutvikling og innovasjonsledelse.

Mastergradsprogram i fred, mekling og konfliktforskning

Åbo Akademi University
Campus Heltid studier 2 år August 2020 Finland Vaasa Turku + 1 fler

Programmet omfatter undervisning i utviklingen av aggresjon, eskalering av konflikter og kriger, samt mekling, forhandling og fredsbygging. Konsekvensene av krig på samfunnet, og særlig på barn og kvinner, studeres. Programmet gir tverrfaglig, særlig psykologisk og antropologisk tilnærming, forståelse av menneskelig aggresjon, fred, mekling og konfliktløsning. Det tar sikte på å utforske mekanismer bak konflikter og kriger i mellommenneskelige samt gruppe- og internasjonale sammenhenger.

Master i Big Data Analytics

Arcada
Campus Heltid studier 1 år August 2020 Finland Helsinki

Hos Arcada er vi stolte av å introdusere det nye mastergradsprogrammet i Big Data Analytics.

Master i mineralressurser og bærekraftig gruvedrift

University of Oulu
Campus Heltid studier 2 år August 2020 Finland Oulu

Det internasjonale masterstudiet i mineralressurser og bærekraftig gruvedrift (MRSM) er et toårig program med fokus på utdanning i gruvedelte fag.

Master i strategisk forretningsutvikling

University of Vaasa
Campus Heltid studier 2 år August 2020 Finland Vaasa

EPAS-akkreditert mastergradsprogram i strategisk forretningsutvikling fokuserer på teori og praksis med strategisk forretningsutvikling, fra strategisk analyse til strategisk valg og strategiimplementering.

Mastergrad i internasjonal virksomhet

Kajaani University of Applied Sciences
Nettstudier Kombinert nett & campus Deltid 2 år August 2020 Finland Kajaani + 1 fler

Den engelsklærte mastergraden ved Kajaani University of Applied Sciences er en tverrfaglig grad som tar imot kandidater med minst en bachelor (første syklus) graden kvalifikasjon. Mastergrad i internasjonal virksomhet er rettet mot ansatte i vekst- og internasjonaliseringsorganisasjoner, eller organisasjoner som allerede engasjerer seg i internasjonal virksomhet eller hos personer som søker arbeid i slike organisasjoner. Gradets læringsmål og innhold fokuserer på strategisk ledelse, forsknings- og utviklingsmetoder, globale økonomiske problemer, internasjonal virksomhet og bruk av ny teknologi i virksomheten.

Master grad i utdanning entreprenørskap

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)
Kombinert nett & campus Heltid studier 1 finn din doctor juris August 2020 Finland Oulu

Mastergradsprogrammet i pedagogisk entreprenørskap bygger bro mellom fagene utdanning, entreprenørskap, design og innovasjon. Den fokuserer på en praktisk tilnærming for å støtte nye innovasjoner innen utdanning, for eksempel å bygge opplæringsteknologiske oppstart eller sosiale konsekvensutredninger, og å lede innovasjon i utdanningsorganisasjoner og selskaper. Studier tilbys i en utøvende stil og gjennom en blandet læringsmodell med tid både online og i løpet av fire intensive ansikt til ansikt, flerdagers bootcamps gjennom året.

Master in Global Politics and Communication

University of Helsinki
Campus Heltid studier 2 år Kontakt skolen Finland Helsinki

Mastergradsprogram i global og transnasjonal sosiologi

Tampere University
Campus Heltid studier 2 år August 2020 Finland Tampere

Kvalitetsforskning på globaliseringens politiske og kulturelle kompleksitet. MDP i Global og Transnational Sociology (GTS) er et høykvalitetsprogram spesielt egnet for studenter med karriere i sosial forskning, politisk analyse og konsultasjon, media, internasjonale organisasjoner og internasjonal utvikling.

Mastergradsprogram i energiteknikk

Savonia University of Applied Sciences
Campus Deltid 18 - 24 måneder Januar 2020 Finland Varkaus

Fokuset på masterprogrammet i energiteknikk er å utdanne fagfolk innen ingeniørfag og bedriftsledelse innenfor internasjonale energiprosjekter.

Master i autonome systemer (AUS)

EIT Digital Master School
Campus Heltid studier 2 år August 2020 Finland Espoo Tyskland Berlin Italia Trento Sverige Stockholm + 6 fler

For alle som er interessert i en karriere relatert til selvkjørende biler, robotteknologi eller kunstig intelligens, tilbyr EIT Digital Masters School et toårig masterprogram i autonome systemer (AUS).

Master i Maritime Management

Satakunta University of Applied Sciences
Kombinert nett & campus Deltid August 2020 Finland Pori

Maritime Management er en mastergrad program for sjø kapteiner og marine engineering fagfolk som ønsker å utdype sin ledelsesmessige kompetanse.

CEMS master i internasjonal ledelse (CEMS MIM)

CEMS - The Global Alliance in Management Education
Campus Heltid studier 1 år September 2020 Frankrike Paris Japan Tokyo Nederland Rotterdam Norge Bergen Polen Warszawa Portugal Lisboa Russland Saint Petersburg Spania Barcelona Sverige Stockholm Sveits St. Gallen Tyrkia Istanbul Hongkong Hong Kong Italia Milan Irland Dublin Australia Sydney Østerrike Wien Belgia Ottignies-Louvain-la-Neuve Brasil São Paulo Canada London Kina Beijing Tsjekkia Praha Danmark København Finland Helsinki Tyskland Köln Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Ungarn Budapest India Kolkata Agde + 52 fler

CEMS MIM er et praktisk, pre-opplevelse grad åpen for en utvalgt gruppe studenter på et masterprogrammet i en av 28 ledende institusjoner