391 Master Programmer i Finland for 2024

Master Programmer i Finland for 2024Filter
    • Turku, Finland

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Mastergradsprogrammet i matutvikling gir deg kompetanse for å møte utfordringene innen forskning og utvikling i matindustrien og akademia.

    • Rovaniemi, Finland

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Turisme, en næring som vokser i de nordlige og arktiske områdene, er påvirket av globalisering og miljøtransformasjon, men spiller også en rolle i å endre nord. For eksempel kan turisme være en del av samfunnsutviklingen, og trekke frem kreative løsninger på sosiale, økonomiske og miljømessige utfordringer. På den annen side kan turisme medføre uønsket og utilsiktet press som har negative utfall for samfunnsstrukturer og miljøet.

    • Turku, Finland

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Som mange av programmene som er tilgjengelige ved ÅAU, har dette programmet blitt nøye strukturert for å sikre at nyutdannede ikke bare er utstyrt med de nødvendige ferdighetene for å lykkes innenfor sin valgte karriere, men også for å sikre at de er tilpasningsdyktige til det stadig skiftende ansiktet til moderne industri. Gjennom praktiske og teoretiske studier har dette toårige programmet som mål å gi studentene en grundig forståelse av bærekraftig kjemisk og prosessteknikk som et felt og dets avgjørende verdi for veksten av områder som biodrivstoff, energieffektivitet, avfallshåndtering og mange mer.

    • Helsinki, Finland

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    I masterstudiet i europeiske og nordiske studier (ENS) blir du ført tilbake til disse røttene og får en dyp forståelse av Europa i alt det historiske, politiske og kulturelle mangfoldet. Det er også et unikt program i Norden hvor du kan spesialisere deg i nordiske studier på engelsk.

    • Rotterdam, Nederland
    • Bilbao, Spania
    • + 5 more

    Fulltid

    2 år

    Blandet, På universitetsområdet

    Engelsk

    Ringer fremtidens urbane tenkere som er nysgjerrige og interessert i hvordan vi kan revitalisere postindustrielle byer! Dette spennende og unike masterprogrammet ønsker å skape en pedagogisk opplevelse som gjenkjenner og reagerer kritisk på spørsmål om byer i forskjellige former og stadier av postindustriell overgang og utdanner neste generasjon spesialister med det 21. århundres ferdigheter og kunnskap som trengs for å møte utfordringene og muligheter for byer i overgangs- og superdiverse samfunn. Det er det ideelle programmet for fagfolk involvert i design, planlegging, ledelse eller evaluering av byen som ønsker å bli med i et levende kunnskaps- og innovasjonssamfunn som er forpliktet til å tenke nytt om mer bærekraftige urbane fremtider. RePIC fremmer transformative moduser for undervisning, forskning og læring - som svarer på de spesifikke utfordringene og egenskapene til postindustrielle byer.

    • Helsinki, Finland

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Lær mer om hovedfag i økonomi og den unike muligheten til å velge kurs fra tre universiteter.

    • Lahti, Finland
    • Online

    Fulltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Som en global utfordring er urbanisering og smartbykonsepter store utviklingstemaer. Det er et økende behov for tverrfaglige tilnærminger i planlegging og styring av bymiljøutviklingsprosesser. Dette programmet inviterer søkere til å jobbe sammen for å håndtere praktiske utfordringer rundt temaet urban bærekraft.

    • Kokkola, Finland

    Fulltid

    18 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Mastergradsprogrammet i International Business Management er det riktige valget for deg, hvis du ønsker å utvikle ekspertisen din og ta neste skritt for å komme videre i karrieren. En mastergrad er en utmerket måte å øke din faglige kunnskap om bedriftsadministrasjon, spesielt innen internasjonal virksomhet.

    • Vaasa, Finland

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Vil du kombinere forretning med teknologi? Er du interessert i å utvikle prosesser for bærekraft og energisektoren? Har du en bachelorgrad i bedriftsøkonomi eller teknologi med økonomistudier?

    • Joensuu, Finland
    • Kuopio, Finland

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Digital markedsføring og analyse er et masterprogram for deg som ønsker å kombinere forretnings- og markedskunnskap med digitalisering. Digitalisering gir enorme muligheter for bedrifter til å lykkes, men suksess krever unike ferdigheter og kunnskaper. Dette er nøyaktig hva programmet vårt tilbyr deg: muligheten til å hjelpe organisasjoner med å forbedre deres forståelse av markedene de opererer i og hvordan dagens forbrukere oppfører seg i det digitaliserte miljøet.

    • Kajaani, Finland

    Deltid

    18 måneder

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    Mastergraden i Game Business Management er rettet mot personer som jobber eller søker arbeid i vekst- og internasjonaliseringsorienterte spillutviklingsorganisasjoner, og ansatte i organisasjoner som allerede driver med internasjonale operasjoner. Graden er en kvalifikasjon på masternivå (andre syklus) på totalt 90 studiepoeng. Det tar omtrent to år å fullføre siden det er et deltidsprogram.

    • Jyväskylän yliopisto, Finland

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Mastergradsprogrammet i fysikk gitt av Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet er et toårig (120 stp) heltidsprogram som undervises på engelsk. Søknad til dette masterstudiet kan sendes inn en gang i året i januar, og når du er godkjent starter studiene i september. Fra dette programmet vil du oppgradere med en Master of Science-grad.

    • Helsinki, Finland

    Fulltid, Deltid

    18 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Er du helsepersonell, klar til å ta neste steg og svare på de nye behovene innenfor ditt fagfelt? Ser du på deg selv som en leder åpen for innovasjon og bærekraft i helsevesenet? I så fall er vårt nettbaserte masterprogram perfekt for deg!

    • Espoo, Finland
    • Bordeaux, Frankrike
    • + 4 more

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Etter hvert som globale og EU-populasjoner øker sammen med trivsel og velferd, øker forbruket per innbygger også. Spesielt i EU har forbruket overgått produksjon, særlig med hensyn til de mer kompliserte, ressurskrevende teknologiene og produktene som har blitt en del av hverdagen. Som et resultat vil viktigheten av resirkulering og sirkulær økonomi fortsette å øke for å diversifisere våre forsyningskilder og møte våre behov. AMIS er et masterprogram i avanserte materialer for innovasjon og bærekraft. Hovedformålet med programmet er å gi studentene en forståelse av verdikjeden for hele råvaren og en tankegang for innovasjon og entreprenørskap med fokus på bærekraft.

    • Kuopio, Finland

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Digitalisering utfordrer sosiale aktiviteter og helseomsorg så vel som tankegangen. En ny tilnærming til sosiale tjenester og helsetjenester gjør at klienten / pasienten mottar all informasjon om ham eller henne og er like involvert i beslutningen om egen omsorg.