MASTERSTUDIES

Mastergrader i Le Bourget-du-Lac i Frankrike 2020

En mastergrad gir deg muligheten til å enten videreutvikle din forståelse av et bestemt spørsmål eller ta av på en helt annen måte å bruke ferdighetene du har fått fra din tidligere lavere grad.

En Master er et graduate-nivå faglig program som tar ca to år utover en bachelorgrad å motta. Masteroppgave tilbys i mange forskjellige spesialiteter, og avhengig av skolen, kan de også bli tilbudt på nettet eller i person. Tjene en Master kan føre til økte jobbmuligheter for akademikere.

 

 

Frankrike, offisielt Republikken Frankrike, er en enhetlig semi-presidenten republikk ligger hovedsakelig i Vest-Europa, med flere utenlandske regioner og territorier.

Å være en kommune i Savoie avdeling i Rhône-Alpes-regionen, er Le Bourget Du Lac en by naboer Chambery byen i Frankrike. Det er en liten by med drøyt 4000 innbyggere.

Master programmer i Le Bourget-du-Lac i Frankrike

treff Filter

Master i avansert mekatronikk

Université Savoie Mont Blanc
Master
<
Fulltid
<
4 semestre
Engelsk
Campus

Mekatronikk er en synergistisk og integrert prosess med flere vitenskap og ferdigheter (blant annet kontroll og datavitenskap, elektronikk, mekanikk) som gjør det mulig å tenk ...

Les mer

Master i energi og solenergi bygninger

Université Savoie Mont Blanc
Master
sep. 2020
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Master i energi og solenergi bygninger tog forskere i stand til å løse komplekse problemer knyttet til ledelse, design og optimalisering av multiple-input-teknologiske systeme ...

Les mer