MASTERSTUDIES

Masterstudier i Limoges i Frankrike 2020

En mastergrad tildeles studenter som har fullført videreutdanning i en spseifikk studieretning eller et område for profesjonell praksis, og samtidig utvist et høyt mestringsnivå i prosessen.

Tjene en avansert grad som en Master tilbyr muligheten til å øke din kompetanse og muligens forbedre dine jobbsjanser på samme tid. Masterprogrammer kan bli tilbudt online eller deltid, slik at studentene kan forfølge sin utdanning på en måte som er praktisk for dem.

 

Frankrike er i dag blant de 20 beste resultater landene når det gjelder økonomien på grunn av deres gode resultatorientert høyere utdanning læring. De fleste av kursene ved universiteter tilbys i det franske språket. Frankrike har 60 offentlige og 100 private universiteter.

Mastergrad studier i Limoges i Frankrike

treff Filter

Master i ledelse av informasjonssystemer og infrastruktur

3IL Groupe
MSc
<
2 år
Engelsk
Fransk
Campus

Den første året er først å øke din tekniske ekspertise og metodikk i å utforme IT-prosjekt. Men du også begynne å posisjonere seg selv som en fremtidig leder og samtidig legge ...

Les mer

Grad 3iL dataingeniør sykle i 3 år

3IL Groupe
Master
<
3 år
Fransk
Campus

Den 3iL Cycle Engineering er akkreditert av CTI, den franske Engineers Securities Commission, som garanterer kvaliteten på programmet og dets relevans for forretningsbehov. De ...

Les mer