MASTERSTUDIES

Mastergrader i Poitiers i Frankrike 2020

For å kunne oppnå en mastergrad kvalifisering, må du skaffe et antall studiepoeng ved bestått enkelte modulene. Mest undervist Masters vil ha en rekke kjernemoduler som du må ta og bestå for å få kvalifisering. Vurderingen av forskning Masters er nesten alltid helt av en enkelt avhandling modul eller prosjekt.

Etter å tjene en bachelorgrad, mange studenter velger å øke sin erfaring og utdanning ved å forfølge en Master. En Master kan ta omtrent to år å tjene, og det finnes programmer som tilbys i mange forskjellige områder, slik at elevene kan finne en vekt som fungerer for dem og deres mål.

 

Frankrike, offisielt Republikken Frankrike, er en enhetlig semi-presidenten republikk ligger hovedsakelig i Vest-Europa, med flere utenlandske regioner og territorier.

Beliggende i Vienne avdeling i Poitou-Charentes-regionen i Frankrike er Poitiers byen. Det er en kommune i nevnte avdeling og har mer enn 91.000 innbyggere. Det er hjem til Universitetet i Poitiers og to forretnings-og tekniske skoler.

Mastergrad studier i Poitiers i Frankrike

treff Filter

International Master in Advanced Clay Science ( IMACS )

University of Poitiers
Master
sep. 2020
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

IMACS er en integrert MSc dedikert til analyse, studie og forståelse av naturlige mineraler med en sterk økonomisk interesse. Det er designet av flere institusjoner med et bre ...

Les mer