23 Master Programmer i Fysikk i Asia for 2024

Master Programmer i Fysikk i Asia for 2024Filter
    • Be'er Sheva, Israel
    • Sde Boker, Israel

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    M.Sc. program i fysikk tilbyr et avhandlingsspor (forskning) og krever to års fulltidsstudium. Fremragende studenter kan melde seg på den kombinerte M.Sc.-Ph.D. spor i løpet av det andre året av deres M.Sc. studier. Institutt for fysikk opprettholder et omfattende forskningsprogram innen alle hovedfeltene innen fysikk, inkludert astrofysikk, høyenergifysikk, kondensert materiefysikk, elektrooptikk og biofysikk. Våre kandidater kan bli funnet i alle rekker av universiteter, forskningsinstitutter og industri i Israel.

    • Ramat Gan, Israel

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Masterstudiet studieprogrammet inkluderer å gjennomføre forskning og sende inn en skriftlig avhandling. Studieretning: 2 år. Studier av kurs. Fysikk.

    • Abu Dhabi, De forente arabiske emirater

    Fulltid, Deltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Master of Science i medisinsk fysikk kombinerer dybdekunnskap og praktisk erfaring for å utdanne og trene kvalifiserte medisinske fysikere innen områdene bildediagnostikk, strålebehandling, nukleærmedisin og strålevern. Programmet tar sikte på å oppfylle landets behov for kompetente medisinske fysikkutøvere. Studentene skal bruke modellering, datasimulering og eksperimentelle teknikker som verktøy for å analysere og forstå ulike fenomener og prosesser. Nyutdannede av MSc vil ha tilegnet seg det avanserte nivået av kunnskap og erfaring for å påta seg en karriere på sykehus, i industri og myndigheter, samt fortsette studiene til doktorgradsnivå.

    • Jerusalem, Israel

    Fulltid

    24 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Utnytt din grunnleggende forståelse av naturfenomener for å utvikle applikasjoner, enheter og teknologier fra den virkelige verden som direkte vil påvirke menneskelivet og bidra til å løse noen av dagens mest presserende utfordringer.

    • Haifa, Israel

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Formålet med hovedfagsstudier i fysikk er å forme fremragende studenter til uavhengige forskere, klare til å ta lederroller i akademia og industri. I dette er graduate-programmet vesentlig og vesentlig forskjellig fra bachelorstudier, som er designet for å gi et solid grunnlag for suksess i fremtidige vitenskapelige bestrebelser. Graduate school bygger på dette, først med avanserte kurs, og deretter, mest kritisk, med forskning ledet av et fakultetsmedlem i en av de aktive forskningsfrontene til fysisk vitenskap. Det er vår misjon og vårt ønske å formidle spenningen og skjønnheten ved kreativ forskning i verdensklasse til våre hovedfagsstudenter, og det er vårt mål at mange skal finne veien inn i akademia eller bli visjonære ledere av bransjen.

    • Ari'el, Israel

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Meld deg på Institutt for fysikk Master of Science-programmet. Graduate studier inkluderer kurs kombinert med uavhengig forskning under veiledning av erfarne fysikere i vår avdeling. Studentene blir utsatt for et bredt spekter av metoder og spørsmål på kanten av vitenskap. Vårt masterprogram vil forvandle deg fra student til forsker.

    • Hong Kong, Hongkong

    Fulltid, Deltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    MPhil-programmet er utformet for å forberede studentene til undervisning, videreutdanning, eller avansert arbeid i bransjen. Studentene forventes å gjennomføre kurs og fullføre en avhandling for å demonstrere kompetanse i forskning.

    • Hsinchu, Taiwan

    Fulltid

    På universitetsområdet

    Engelsk

    The Institute of Atmospheric Physics er ansvarlig for graduate-programmer i atmosfærisk vitenskap. Instituttet har både master og ph.d. programmer. Studenter i hvert program er registrert separat gjennom opptaksprøve master eller doktorgrad programmer.

    • Harbin, Kina

    Fulltid

    På universitetsområdet

    Denne elektromagnetiske felt og mikrobølgeovn Technology disiplin er Master overdragelse nettsted. Mange nye teknologier er også på grunnlag av elektromagnetiske felt og mikrobølgeovn teknologi, for eksempel: Radar, mobil kommunikasjon ...

    • Yamagata, Japan

    På universitetsområdet

    Fysikk belyser de grunnleggende naturlovene som styrer det store spekteret fra den mikroskopiske verden av atomer og elektroner til universet. I denne læreplanen lærer du fysikk i rekkefølge fra det grunnleggende. I tillegg til sofistikerte forelesningsemner, vil vi fortsette med læring mens vi sjekker innholdet i forelesningene i eksperimentelle emner og praksisfag. Hovedfagene er matematikk, mekanikk, elektromagnetisme, kvantemekanikk, termodynamikk og relativitetsteorien, som er nødvendige for fysikken. Basert på disse vil vi forstå strukturen til elementære partikler og universet og egenskapene til materie.

    • Nagaoka, Japan

    På universitetsområdet

    Læreplanen for Nuclear System Safety Engineering Course er designet for å utstyre menneskelige ressurser med motivasjon og lederegenskaper som kreves for å sikre kjernefysisk sikkerhet ved systemsikkerhetsteknikk. Basert på de forskjellige fagene blir det laget teoretiske og praktiske studier om kjernefysisk sikkerhet for å forbedre tilnærmingen til systemsikkerhet. Praktiske kurs tilbys også studenter for å utvikle ferdigheter til å kommunisere med ikke-eksperter og vanlige borgere.

    • Bishkek, Kirgisistan

    Fulltid

    På universitetsområdet

    Russisk, Kirgisisk

    I den raskt utviklende tidsalderen for informasjon og nanoteknologi, når det er vanskelig å forestille seg menneskelig aktivitet uten elektroniske apparater og apparater til forskjellige formål, er opplæring av spesialister innen områdene "Elektronikk og nanoelektronikk" en nødvendighet i dag for Republikken Kirgisistan.

    • Yogyakarta, Indonesia

    Engelsk, Indonesisk

    Å organisere utdanningsprogram innen fysikkutdanning som har et globalt syn og er klarert i innpodning av intellektuelle og islamske verdier.

    • Higashihiroshima, Japan
    • Hiroshima, Japan

    På universitetsområdet

    Hva er saken? Hvorfor viser materie et bredt spekter av egenskaper og funksjoner? Hvordan ble universet skapt? Forskningsgruppene ved Institutt for fysikk takler slike grunnleggende spørsmål innen naturvitenskapen.

    • Astana, Kasakhstan

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Det toårige 120 studiepoengs MSc-programmet i fysikk er utformet for å trene studenter som kompetente fysikere som vil fortsette enten med sin Ph.D. studier for fremtidige akademiske ansettelser eller vende seg til yrkeskarrierer i industrien innen forsknings- og utviklingsbedrifter, eller i offentlig sektor.