close

Filtre

Se resultater

Master programmer i Fysikk i Botswana

En mastergrad kan først oppnås etter at studenten har fullført et studieprogram på bachelornivå. For å ta en mastergrad må du vanligvis fullføre 12 til 18 kurs på høyskolenivå som ofte involverer å fullføre omfattende tester og/eller en avhandling. Fysikk er en vitenskapelig gren som omhandler egenskapene og karakteristikkene av energi og materie. Studier i dette området kan dekke en… Les mer

En mastergrad kan først oppnås etter at studenten har fullført et studieprogram på bachelornivå. For å ta en mastergrad må du vanligvis fullføre 12 til 18 kurs på høyskolenivå som ofte involverer å fullføre omfattende tester og/eller en avhandling.

Fysikk er en vitenskapelig gren som omhandler egenskapene og karakteristikkene av energi og materie. Studier i dette området kan dekke en rekke emner, inkludert mekanikk, magnetisme, lys, lyd, atomstruktur og elektrisitet.

Botswana ligger i det sørlige Afrika og har gjort betydelige fremskritt i utviklingen av sitt system for høyere utdanning. Oppdagelsen av diamanter betydelig økte inntekter for nasjonen, og mye av disse inntektene har blitt kanalisert til bedre skoler og høyskoler.

Mastergrad program i Fysikk i Botswana

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Botswana International University Of Science And Technology
Palapye , Botswana

Avhandling Forskning i fysikk

Avhandling Forskning i fysikk -
Master
Engelsk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre