Mastergrad i Fysikk i Nederland

Sammenlign Mastergrad studier i Fysikk i Nederland

Fysikk

En master 's grad er et praktisk akademisk grad. Man må allerede har en lavere grad til å søke om en master 's program. Mest mester 's studium ville kreve studenter å fullføre en master ' s avhandling eller forskning papir.

Den naturlige fagfelt i fysikk innebærer å studere mange aspekter av saken og hvordan den beveger seg og endringer gjennom tid og rom. Denne grunnleggende disiplin søker å lære om oppførselen til universet gjennom temaer som energi, kraft og mekanikk.

Nederland er en bestanddel land i Kongeriket Nederland, som består av tolv provinser i Nordvest-Europa og tre øyer i Karibien. Engelsktalende elever vil ikke ha noen problemer med å finne egnede kurs. For internasjonale studenter som søker til universiteter i Nederland, flere stipender er tilgjengelige.

Mastergrad studie i Fysikk i Nederland

Les mer

Mestere I Atomskala Modellering Av Fysiske, Kjemiske Og Biomolekylære Systemer (atosim)

Sapienza University of Rome
Campus Heltidsstudier 2 år October 2018 Nederland Amsterdam

AtoSiM er en toårig fysikk eller kjemi master grad fokusert på datamodellering av fysiske, kjemiske og biomolekylære systemer. [+]

AtoSiM er en toårig fysikk eller kjemi master grad fokusert på datamodellering av fysiske, kjemiske og biomolekylære systemer. AtoSiM drives i fellesskap av:

Ecole normale supérieure de Lyon, Frankrike Universiteit van Amsterdam, Nederland Vrije Universiteit Amsterdam, Nederland Università degli studi di Roma, "La Sapienza", Italia

Denne toårige graden gir en høyt kvalifikasjon i det raskt voksende feltet av datamodellering i fysiske, kjemiske og biomolekylære fag. Denne svært integrerte kurset dekker et komplett spekter av teknikker: fra kvantemekaniske atomistiske beskrivelser til grovkornede mesoskopiske modeller. Spesielle anvendelsesområder omfatter kondensert materiale og statistisk fysikk, kjemi, fysisk kjemi, materialvitenskap og teoretisk biomolekylær vitenskap. Studiet er delt inn i fire deler. Alle studenter følger kurs først i Amsterdam, deretter i Roma, og til slutt i Lyon for å få et trippeleksamen. Det foregående semesteret er viet til forskning i laboratorier, enten i Amsterdam, Roma, Lyon eller en av våre 21 andre partnere. Studentene får en trippelgrad. Opptak til mastergraden avgjøres på grunnlag av faglig ekspertise av en utvalgskomité bestående av representanter fra hver partnerinstitusjon. Søkere skal ha minst tre års tidligere studier med hovedfag i fysikk, kjemi, ingeniørfag, anvendt matematikk eller bioinformatikk. Bevis på engelskkunnskaper er også nødvendig.... [-]


Master in Astronomy and Astrophysics: Gravitation and Astroparticle Physics

University of Amsterdam
Campus Heltidsstudier 24 måneder September 2018 Nederland Amsterdam

[+]

Maskinsporing

Eksisterende og kommende astrofysiske anlegg fra radiobølgene (f.eks. LOFAR) gjennom røntgenstrålene (f.eks. Chandra, XMM, LOFT)

De resterende 12 EF kan du fritt bruke til andre kurs som interesserer deg (selv utenfor fysikk eller astronomi), eller for å gjøre opp for manglene.

Du vil arbeide med en av de vitenskapelig ansatte på en tidsriktig og relevant tema, og bruke de ferdighetene du utviklet i løpet av dine kurs for å arbeide på original forskning. Emner kan variere fra ganske teoretisk (for eksempel kosmologi) til eksperimentell (for eksempel å bygge Astro fysikk detektorer). Din totale avhandlingen er verdt 60 EC.... [-]