MASTERSTUDIES

Master programmer i Fysikk i Storbritannia

For å kunne oppnå en mastergrad kvalifisering, må du skaffe et antall studiepoeng ved bestått enkelte modulene. Mest undervist Masters vil ha en rekke kjernemoduler som du må ta og bestå for å få kvalifisering. Vurderingen av forskning Masters er nesten alltid helt av en enkelt avhandling modul eller prosjekt.

The Science of Physics avtaler med forståelsen av naturen og matematisk modellering som tillater oss å fremme vår kunnskap om det. En karriere i fysikk, det være seg på bachelor 's, Master ' s eller doktorgradsnivå, en karriere i fysikk vil gi deg adgang til mange analytiske yrker der en høy forståelse av modellering og analyse er nødvendig.

Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

Mastergrad studie i Fysikk i Storbritannia

5 Resultater i Fysikk, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Filter

MPhys (Hons) i fysikk

Swansea University
Master
<
Fulltid
<
4&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelsk
Campus

Fra kvanteinformasjon og stor enhetlig teori til mørk materie og fysikk med høyt energi partikkel, kan dette emnet ta deg hvor som helst. I løpet av denne fire-årige MPhys-gra ...

Les mer

Msc anvendt fysikk

University of Strathclyde: Faculty of Science
MSc
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Dette er en yrkesrettet kurs i anvendt fysikk for alle med bakgrunn i naturvitenskap eller ingeniørfag.

Les mer

MSc i Avansert Fysikk

Loughborough University
MSc
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Vårt Avansert Fysikk MSc-program har til formål å utstyre deg med nøkkelferdigheter du trenger for sysselsetting i industri, offentlig tjeneste eller akademisk forskning.

Les mer

MSc i teoretisk fysikk

Swansea University
MSc
<
Fulltid
Engelsk
Campus

MSc of Research in Theoretical Physics lar deg gjennomføre et årelangt individuelt program for personlig og faglig berikende forskning.

Les mer

MSc i fysikkfysikk

Loughborough University
MSc
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Loughborough University har en lang historie med internasjonalt anerkjent forskning i studiet og utviklingen av nye materialer, og vår MSc i fysikk gir deg muligheten til å jo ...

Les mer