Mastergrad studie i Geografi i Finland

Se Mastergrader i Geografi i Finland

Geografi

Fordelene med en mastergrad går utover forbedre inntjeningspotensialet. De kan gi deg personlige og faglige ferdigheter til å akselerere utviklingen. De er også en mulighet til å skille deg fra dine kolleger, vil mange av dem har lignende A-nivå og lavere kvalifikasjoner.

Med fokus på undervisning av utviklingsmessige kunnskap og forstå de viktigste områdene av geografiske studien, bidrar dette mastergrad i å skaffe praktisk anvendelse til problemstillinger i naturforvaltning, konsekvensutredning og planlegging av bærekraftig utvikling. De relaterte programmer tilbys ved McMaster University, University of Queensland og mange andre.

Høyere nivå forskere i Finland lett tilgang til høyere utdanning kurs på praktisk orientert høgskoler eller universiteter. Den finske kulturen er lett å lære siden regjeringen har satt et departement som er ansvarlig for å øke kultur, ungdom politikk, sport og internasjonalt samarbeid.

Mastergrad i Geografi i Finland

Les mer

Master in Economic Geology

University of Oulu
Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Finland Oulu

[+]

Mastergraden Studiet omfatter 120 studiepoeng, inkludert en 35 studiepoeng masteroppgave, og mellom 50 og 85 studiepoeng av videregående kurs i geologi og opp til 35 studiepoeng fra beslektede disipliner som skal velges fritt.

Jobbmuligheter for akademikere

I det siste tiåret, Finland opplevde en sterk vekkelse av gruvedrift og leting industrien som følge av råvareboom. Flere nye gruver har åpnet og mineraler sektor har blitt en av de viktigste fundamentene for økonomien i Nord-Finland.

[-]