Mastergrad program i Geografi i Frankrike

Se Master programmer i Geografi i Frankrike

Geografi

For å kunne oppnå en mastergrad kvalifisering, må du skaffe et antall studiepoeng ved bestått enkelte modulene. Mest undervist Masters vil ha en rekke kjernemoduler som du må ta og bestå for å få kvalifisering. Vurderingen av forskning Masters er nesten alltid helt av en enkelt avhandling modul eller prosjekt.

Geografiske vitenskaper er et felt som omfatter menneskelig aktivitet og fysiske sammensetningen av planeten Jorden. Studier på dette feltet kan omfatte samspillet mellom de to, så vel som den teknologien som brukes for dataanalyse.

Frankrike, offisielt Republikken Frankrike, er en enhetlig semi-presidenten republikk ligger hovedsakelig i Vest-Europa, med flere utenlandske regioner og territorier.

Master i Geografi i Frankrike

Les mer

Master hydrogeologi og overføringer

University of Poitiers
Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Frankrike Poitiers

The Master hydro og overføringer Poitiers universitet mål å trene høyt nivå hydrogeologer, i stand til å forstå de store miljøproblemene [+]

The Master hydro og overføringer Poitiers universitet mål å trene høyt nivå hydrogeologer, i stand til å forstå de store miljøproblemene ressursforvaltning i grunnvann på både kvantitative (optimalisering av oppsettet boring bestemmelse av abstraksjon volumdeler) og kvalitativ (fysisk-kjemisk vannkvalitet, forurensningsproblemer, ...).

Ekte praktisk feltarbeid og en kompetent undervisningspersonale

Hydro Eksperimentell Site of the University of Poitiers

HEU er en forskningsinfrastruktur og unik opplæring i Europa. Tretti mer dybde 120m boring er plassert på land som eies av Universitetet i Poitiers. Disse hullene avskjære et vannførende lag (hydro tank) oppsprukket kalkstein og karstified.... [-]


Internasjonal master i avansert leire vitenskap (iMac)

University of Poitiers
Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Frankrike Poitiers

IMac er en integrert Master of Science designet av 4 institusjoner med et bredt spekter av ledelse i leire vitenskap. [+]

ENVIRONMENTS- økonomisk geologi-SOIL MANAGEMENT-Geoteknikk-GEOMATERIAL-nanomaterial iMac er en integrert Master of Science designet av 4 institusjoner med et bredt spekter av ledelse i leire vitenskap:

Universitetet i Poitiers (UP) i Frankrike (koordinator), Universitetet i Aveiro (UA) i Portugal, Tekniske Universitet Kreta (HiT) (Chania) i Hellas, den føderale universitetet i Rio Grande do Sul (UFRGS) (Porto Alegre) i Brasil.

Hvorfor leirmineraler? Interessen leire resultater fra deres felles tilgjengelighet, og deres unike fysiske og kjemiske egenskaper. Ingen andre mineraler i dag tiltrekke så stor interesse.

I tillegg til deres vanlige gamle anvendelse som murstein, fliser, keramikk og for papirbelegning og avfallshåndtering mer nylig, har leirer funnet mange nye anvendelser. Leirmineraler har gitt et løft i teknologi, fordi de er rimelige nanomaterialer, og som sådan, de har et stort potensial for syntese av polymer nanocomposites med overlegne mekaniske og termiske egenskaper. Optimalisering av adsorpsjon, kolloidalt og reologiske egenskaper åpner også muligheten for å bruke leirmineraler for medisinsk bruk, forurensning og miljøvern. Leirmineraler spiller en rolle i økonomisk geologi (både som viktig mineral ressurs og i energiressurs leting) og jordbearbeiding. Leire har også mange negative effekter i geoteknikk, manifestert i form av skred, mudderflommene, og forringelse av leire-baserte byggevarer.... [-]


Diplom BAC 5 Geoeconomics og risikostyring

IRIS Sup'
Campus Heltidsstudier 1 år October 2018 Frankrike Paris

Kurset Geoeconomics og risikostyring, bin nivå 5, har en todelt målsetting :. For å trene fagfolk i stand til å forstå det internasjonale miljøet av økonomiske internasjonale relasjoner utover de eneste "business" problemer (økonomisk krig, kultur og ledelse, bærekraftig utvikling, etterlevelse og due diligence, etc.) for å vurdere risiko, forutse vanskeligheter for å støtte deres administrasjon eller selskapet og dets ansatte i sine internasjonale aktiviteter; . Tillate oppkjøpet av nødvendige verktøy og instrumenter (overvåking, etterretning, sikkerhet) til beslutningsprosesser i et skiftende og komplekse internasjonal sammenheng. . Sikre originalitet kandidater profiler ved å utvikle to-ferdigheter (geoeconomy, ventemodus eller compliance, etter den innledende fase), for å forsterke den profesjonelle og arbeidsevne. [+]

Tittelen "International Strategy Analyst" har som mål å utvikle analytiske, action og beslutningsstøtte i internasjonale miljøer.

For å validere denne tittelen 3 baner er mulig, svarende til spesialiteter og forskjellige verdener:

Forsvar, sikkerhet og krisehåndteringGéoconomie og risikostyringGeopolitikk og potensielle

Kurset "Geoeconomics og risikostyring" er levert i samarbeid med Grenoble Ecole de Management og ADIT, europeisk strategisk etterretning leder. også sanksjonert av en trening sertifikat i Geoeconomics og felles strategisk intelligens IRIS / ESC Grenoble.

målsettinger

Kurset Geoeconomics og risikostyring, bin nivå 5, har en todelt målsetting:... [-]