Master i Geografi i Nord-Amerika

Beste Mastergrader i Geografi i Nord-Amerika 2018

Geografi

En mastergrad gir deg muligheten til å enten videreutvikle din forståelse av et bestemt spørsmål eller ta av på en helt annen måte å bruke ferdighetene du har fått fra din tidligere lavere grad.

Geografiske vitenskaper er en disiplin som omhandler studiet av planeten Jorden og dens mange funksjoner. Studenter som studerer dette feltet kan lære om planeten og hvordan mennesker lever på den, i tillegg til den teknologien som brukes for å analysere data.

Spenner 23 land, er Nord-Amerika kontinentet fylt med pedagogisk mulighet. Studenter har mulighet til å lære flere språk og utvikle en forståelse av vidt forskjellige kulturer.

Mastergrad studie i Geografi i Nord-Amerika

Les mer

Master Geografiske Informasjonssystemer

University of Central Arkansas
Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier Deltid 30 - 36 timer September 2018 USA Conway + 1 fler

The Master of Geographic Information Systems (MGIS) grad er modellert etter den elektroniske Executive MBA-programmer. Studenter som skriver seg inn i den grad vil ideelt sett ha hatt tidligere GIS kurs (etter å ha tatt minst ett GIS kurs på lavere eller høyere nivå) eller være for tiden ansatt i en stilling som krever bruk av GIS eller GIS-baserte informasjonstjenester (dvs. enten en GIS-ekspert søker større trening eller noen som må administrere GIS arbeidstakere eller som trenger informasjon fra et GIS til å utføre hans / hennes jobb). [+]

Master of GIS Degree (Dette er en online grad) The Master of Geographic Information Systems (MGIS) grad er modellert etter den elektroniske Executive MBA-programmer. Studenter som skriver seg inn i den grad vil ideelt sett ha hatt tidligere GIS kurs (etter å ha tatt minst ett GIS kurs på lavere eller høyere nivå) eller være for tiden ansatt i en stilling som krever bruk av GIS eller GIS-baserte informasjonstjenester (dvs. enten en GIS-ekspert søker større trening eller noen som må administrere GIS arbeidstakere eller som trenger informasjon fra et GIS til å utføre hans / hennes jobb).

Minstekrav Opptakskrav For å melde deg på Master of GIS studium, må studentene oppfylle kravene til å bli tatt inn UCA s Graduate School som skissert i Graduate Bulletin, inkludert: 1) en bachelorgrad, 2) en gjennomsnittskarakter på 3,0, og 3) Hver student må har fullført minst ett college-nivå GIS kurs eller være for tiden ansatt i et byrå / virksomhet hvor GIS er hyppig brukt av studenten. I samråd med Dr. Jeff Allender, leder av Institutt for geografi, vil unntak # 3 vurderes. ... [-]

MA I Geografi

Université du Québec à Rimouski UQAR
Campus Heltidsstudier September 2018 Canada Rimouski Lévis

MA i geografi har som mål å forstå forholdet har selskapet med plass. [+]

MA i geografi har som mål å forstå forholdet har selskapet med plass. Programmet har som mål å utdanne forskere og spesialister i geografi med tittelen:

analysere naturlige plass at geomorfologi, hydrologi, biogeografi og klimatologi bidra til sin forståelse; ved hjelp av tradisjonelle metoder og teknikker og avansert på systematisk og automatisert behandling av geografisk informasjon (GIS og fjernmåling); å gi råd og planlegge utformingen og organiseringen av territoriet.

Program Struktur

På fleksibilitet, MA i geografi har undervisning på 18 studiepoeng består av tre obligatoriske kurs, inkludert en lesning seminar og tre valgfrie emner, hvorav to kan velges fra kurs som tilbys i et annet graduate program UQAR eller annen akademisk institusjon.... [-]