Mastergrad i Geografi i Russland

Sjekk ut Mastergrad studier i Geografi i Russland

Geografi

For å kunne oppnå en mastergrad kvalifisering, må du skaffe et antall studiepoeng ved bestått enkelte modulene. Mest undervist Masters vil ha en rekke kjernemoduler som du må ta og bestå for å få kvalifisering. Vurderingen av forskning Masters er nesten alltid helt av en enkelt avhandling modul eller prosjekt.

Geografiske fag kan også inkludere en utdanning på beregningsmetoder og datastrukturer som brukes til å representere, analysere og behandle geografisk informasjon. I tillegg kan geografiske realfagsstudenter har mulighet til å studere jordas fysiske egenskaper.

Russland (russisk: Россия) er den klart største landet i verden, som dekker mer enn en åttendedel av jordens 's bebodde landområde. Den tidligere State Committee for høyere utdanning i Russland finansiert 240 universiteter, akademier og institutter, noe som gjør Russland til en solid land å studere i.

Mastergrad studie i Geografi i Russland

Les mer

Master i kulturelle dimensjonen av den arktiske

Northern (Arctic) Federal University
Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Russland Arkhangelsk

Programmet gir omfattende opplæring innen kulturstudier i Arktis, mens oppmuntre elevene til å designe, analysere, til forskning i sfæren av kulturelle dynamikken i den arktiske regionen, komparative studier og globale studier, for å skape den vitenskapelige og praktiske innovative prosjekter som tar sikte på systemet løsning av problemer innen bevaring og representasjon av tradisjonelle former for kultur, kulturpolitikk implementering innen vedlikehold av ethnocultural mangfold og pluralisme i den arktiske regionen. [+]

MISSION av det toårige masterstudiet "kulturelle dimensjonen av Arktis» er å skape kunnskapssystem om grunnleggende prinsipper og regelmessig av prosesser og mekanismer for utvikling og etablering av kulturelle bilder av Arktis, deres vitenskapelige, filosofiske, religiøse og mytologiske, kunst gjenoppbygging, representasjon, tolkning og kringkasting i det moderne samfunn. Programmet skal bidra til jevn livet støtte og aktivitet av urfolk etniske grupper, bevaring av ethnocultural mangfoldet i Arktis.

FORELØPIG LISTE OVER HOVEDRETTER

Teknologier for komplekse overvåking av et sosiokulturelle situasjonen i den arktiske regionen. Arktis som et spesielt område av arv. Reservert ethnocultural landskap av Arktis. Tradisjonelle kulturelle praksiser av innbyggerne i den arktiske regionen. Ethnocultural selvidentifisering av urbefolkningen i Arktis i verden i endring: tradisjonelle verdier og modernisering. Art utviklingen av Arktis. Arktisk art. Samtidens kulturelle praksiser: Arktis turisme, etno-kunst, design. Bevaring og aktualisering av kulturarven i Arktis (historiske og kulturelle monumenter, gjenstander av sjø arv, minneverdige steder av polarekspedisjoner, mentalitet, tradisjoner, folklore). ... [-]