MASTERSTUDIES

Master programmer i Geoinformatikk i Spania

Fordelene med en mastergrad går utover forbedre inntjeningspotensialet. De kan gi deg personlige og faglige ferdigheter til å akselerere utviklingen. De er også en mulighet til å skille deg fra dine kolleger, vil mange av dem har lignende A-nivå og lavere kvalifikasjoner.

En MSc grad i geoinformatics er opptatt med studier av begrepene implementert i de geografiske informasjonssystemer. Denne kunnskapen er brukt i en rekke områder, blant annet økologi og bevaring, landbruk og skogbruk, planlegging og reguleringsplan, ressursforvaltning eller oppmåling og kartlegging.

Spania (spansk: España) er et mangfoldig land deler den iberiske halvøya med Portugal på den vestre enden av Middelhavet. Spania er ansett som et eksotisk land i Europa på grunn av sin vennlige innbyggere og avslappet livsstil. Den normale varigheten for universitetet kurs i Spania er fire år, med unntak av medisin og de doble grader, noe som er seks. Madrid og Barcelona er godt kjent byer rundt verden for sitt kjøkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheter.

Mastergrad studie i Geoinformatikk i Spania

2 Resultater i Geoinformatikk, Spania Filter

Mastergrad i geografisk informasjonsteknologi

Universidad Complutense de Madrid
Master
sep. 2021
<
Fulltid
<
Deltid
<
2 semestre
01 feb. 2021
Spansk
Campus

Innenfor de nye informasjonsteknologiene utgjør Geografisk informasjonsteknologi (TIG) et felt i økende utvidelse, på grunn av dens allsidighet, med anvendelse i felt som er s ...

Les mer

Master i geoinformatics (Interuniversity)

Universidade da Coruña
Master
<
Fulltid
Spansk
Campus

Joint Masters i geoinformatics ved Universitetet i Vigo og A Coruña født som en tittel høyt spesialiserte fagfolk til markedsrettet geografisk industrien.

Les mer