Mastergrad i Geomatikk

Beste studieprogrammer 2 Mastergrad studier i Geomatikk 2017/2018

Geomatikk

Tjene en mastergrad kan være en fin måte for studenter å få mest mulig ut av sin spirende utdanning. For dette formål, en Master i Geospatial Technologies gir mulighet til å ta den nyeste teknologien og bruke dem til å smi en bedre forståelse av jorden og hvordan menneskeheten er knyttet til det.

 

Nysgjerrige studenter kan stille spørsmålet, hva er en Master i Geospatial Technologies? Dette grad innebærer en kombinasjon av geografiske studier og informasjonsteknologi, som deretter kan anvendes på mange forskjellige fag. Studentene vil være kjennskap til praktiske ferdigheter som for eksempel datamaskinen kartlegging og programmer samtidig som de lærer mye om ressursforvaltning og generell geografi. Undervisningen gis gjennom forelesninger og seminarer i tillegg til hands-on workshops for en dypere forståelse.

Studenter tjener en mastergrad i geografisk teknologier kan anvende sine kunnskaper til en rekke bransjer, og dermed ga rom for alle nyutdannede. De berørte med miljøspørsmål kan utnytte sine studier for ting som bevaring og alternativ energi utvikling. På grunn av den globale arten av slike kurs, kan nyutdannede sikre givende arbeid over hele verden.

 

Avhengig av ting som lengden på en master 's program, så vel som selve deltok, kan skolepenger varierer ganske mye. Som et resultat, må elevene avgjøre om en skole passer inn i deres økonomiske utsiktene før en beslutning.

 

Nyutdannede kan velge mellom en rekke fokuserer for å få en karriere de elsker. Potensielle karrierer inkluderer arkitektoniske og tekniske sysler, miljøfag, undersøkelse arbeid, byplanlegging, og en rekke andre områder.Nyutdannede kan også bruke disse ferdighetene til ting som skogbruk og utbygging av infrastruktur, eller til vedlikehold av vidstrakte landskapsprosjekter.

 

For mange studenter, kan skolegang være vanskelig, spesielt for de som ligger i avsidesliggende områder av verden. I dette tilfellet, kan online klasser være svært gunstig, og er vanligvis tilbys av en rekke store institusjoner. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer

MSc Grad I Geologiske Vitenskaper Og Teknologier

University of Cagliari
Campus Heltidsstudier 2 år October 2017 Italia Cagliari

Studiet er strukturert med en første året de er adressert læren preger de viktigste vitenskapelige områder (SSD) for geologi ved GEO / GEO 01/08. Lære av andre året områdene Geovitenskap med læren integrerende disiplinene som tillater å gi studentene et bredere syn på omfanget av ... [+]

Mastergrader i Geomatikk. Master of Science in Science and Technology Geological varer i to år, og overfører den akademiske tittelen på mastergrad. For eksamen, må studentene få 120 studiepoeng. Den ordinære perioden for gjennomføring av pedagogiske aktiviteter er etablert for hver AA mellom 1. oktober og 30. juni. Utdanningsvirksomheten hvert år er delt inn i to semestre: vanligvis det første starter den første uken i oktober, ifølge den første uken i mars. E 'anmodning frekvens for hver enkelt undervisning på minst 60% av undervisningstimer og 80% av timene som kreves for laboratorium og / eller jord. For studenter engasjert i deltids må delta i det minste for de praktisk-nødvendige ferdighetene aktiviteter. Underskriftene til frekvenskontroll er av den enkelte lærer. Studiet er strukturert med en første året de er adressert læren preger de viktigste vitenskapelige områder (SSD) for geologi ved GEO / GEO 01/08. Lære av andre året områdene Geovitenskap med læren integrerende disiplinene som tillater å gi studentene et bredere syn på omfanget av Earth Sciences. Det vil være 12 studiepoeng av opplæringsaktiviteter valgt av studenten. I tillegg er 6 studiepoeng dedikert til treningsaktiviteter som skal gjennomføres i offentlige og / eller private organisasjoner til å erverve og / eller øke kunnskapen om de pedagogiske målene for graden kurset. Avsluttende eksamen består i presentasjonen, i åpen rett før en kommisjon, en rapport utarbeidet av den enkelte student. Studiet har spesifikk trening mål anskaffelse av avansert teoretisk og praktisk kunnskap innen Earth Sciences som gjør utdannet direkte tilgang til en verden... [-]

Mastergrad I Geografiske Informasjonssystemer Og Fjernmåling For Planlegging Og Arealforvaltning

Universidad Católica de Ávila
Nettstudier & Campus kombinert Deltid September 2018 Spania Ávila

El Máster Universitario en Sistemas de Información Geográfica y Teledetección para la Planificación y Ordenación Territorial permite al alumno obtener las herramientas más avanzadas para el análisis espacial y resolución [+]

El Máster Universitario en Sistemas de Información Geográfica y Teledetección para la Planificación y Ordenación Territorial permite al alumno obtener las herramientas más avanzadas para el análisis espacial y resolución de los problemas espaciales ligados a la ordenación territorial. The Graduate skal i fellesskap utført av katolske universitetet i Ávila og Moscow State University, en av verdens mest prestisjetunge akademiske institusjoner. I dette internasjonalt miljø, skal studentene lære de tekniske grunnleggende og de nyeste trendene for å kunne delta internasjonalt, tverrfaglig arealplanlegging, urban ledelse, miljø, skog ressursforvaltning, risikovurdering og vannressurser. Den ekspertkunnskap og bruk av disse verktøyene er nå helt avgjørende for urban og regional planlegging, miljøanalyse og ledelse, forvaltning av vannressurser, logistikk og miljø-rådgivning, entreprenørvirksomhet, meteorologi, skogbruk, oseanografi, geofysiske lete , digital bildeforbedring og anvendt forskning. Til slutt, Master i Geographic Information Systems and Remote Sensing for planlegging og Land Management søker også å gi mulighet for studenter som ønsker å komme inn på høyere utdanning doktorgrad. - Varighet: Ett år - Antall studiepoeng: 60 studiepoeng - Type utdanning Blended - Språk hvor tittelen er gitt: Engelsk ACCESS På dette punktet kriteriene for adgang til studier som tilbys i strengt samsvar med bestemmelsene om 1393/2007 kongelig resolusjon, som endret ved kongelig resolusjon 861/2010 2. juli er samlet. Henhold til bestemmelsene i artikkel 16 i kongelig resolusjon, trenger du: - Å være i besittelse av en spansk offisielle universitetsgrad eller annen utstedt av en institusjon for høyere utdanning som ligger i et annet medlemsland i Den europeiske høyere utdanning myndiggjøring... [-]