MASTERSTUDIES

Mastergrad studier i Geomatikk i Madrid Spania

En mastergrad er bevis på sluttføringen av et studieprogram som forbereder studenten på å utvide sin kunnskap om et spesifikt emne eller på å avansere sin karriere. De fleste mastergrader utdeles av statlige eller offentlige universiteter.

Hvis studentene er interessert i engineering av satellitter og andre geografiske informasjonssystemer, kan de sannsynligvis dra nytte av studiet av geospatiale teknologier. Dette studiet kan fokusere på utstyr, innsamling og analyse av geografiske data.

Spania, offisielt Kongeriket Spania, er en suveren stat og et medlem i Den europeiske union. Det ligger på den iberiske halvøya i det sørvestlige Europa. Spanske universiteter regulere tilgang til sine egne grader og de fikse de faglige avgifter. De kan også tilby uoffisielle videreutdanning grader. Hovedstaden Madrid har muligens det største antall barer per innbygger av alle europeiske byer og et svært aktivt natteliv.

Madrid City er hovedstaden i Spania. Det er et byområde med over 3 millioner innbyggere. Den har en arena som heter Las Ventas som vert for den årlige tyrefekting hendelsen. Byen har mange offentlige og private universiteter.

Beste Mastergrad i Geomatikk i Madrid i Spania

1 Resultater i Geomatikk, Madrid Filter

Mastergrad i geografisk informasjonsteknologi

Universidad Complutense de Madrid
Master
<
Fulltid
<
Deltid
<
2 semestre
Spansk
Campus

Innenfor de nye informasjonsteknologiene utgjør Geografisk informasjonsteknologi (TIG) et felt i økende utvidelse, på grunn av dens allsidighet, med anvendelse i felt som er s ...

Les mer