MASTERSTUDIES

Master programmer i Geovitenskap i Poitiers Frankrike

En mastergrad er bevis på sluttføringen av et studieprogram som forbereder studenten på å utvide sin kunnskap om et spesifikt emne eller på å avansere sin karriere. De fleste mastergrader utdeles av statlige eller offentlige universiteter.

Topics in the Earth fag variere betraktelig, fra undersøkelser av sammensetningen av planet 's kjerne til studiet av de ytterste grenser av atmosfæren. Elevene undersøker disse emnene bør forvente å oppgradere med en dypere forståelse av de fysiske egenskapene til Jorden.

Frankrike, offisielt Republikken Frankrike, er en enhetlig semi-presidenten republikk ligger hovedsakelig i Vest-Europa, med flere utenlandske regioner og territorier.

Beliggende i Vienne avdeling i Poitou-Charentes-regionen i Frankrike er Poitiers byen. Det er en kommune i nevnte avdeling og har mer enn 91.000 innbyggere. Det er hjem til Universitetet i Poitiers og to forretnings-og tekniske skoler.

Beste skoler Mastergrad studie i Geovitenskap i Poitiers i Frankrike

1 Resultater i Geovitenskap, Poitiers Filter

International Master in Advanced Clay Science ( IMACS )

University of Poitiers
Master
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

IMACS er en integrert MSc dedikert til analyse, studie og forståelse av naturlige mineraler med en sterk økonomisk interesse. Det er designet av flere institusjoner med et bre ...

Les mer