MASTERSTUDIES

Mastergrad studier i Geovitenskap i Nederland

En master 's grad er et praktisk akademisk grad. Man må allerede har en lavere grad til å søke om en master 's program. Mest mester 's studium ville kreve studenter å fullføre en master ' s avhandling eller forskning papir.

De Geofag er et standardisert sett av metoder som studentene kan undersøke de fysiske komponentene av planeten. Det er mange områder av fokus studenter av denne disiplinen kan støte på, blant annet meteorologi, oseanografi og geologi.

Nederland er en bestanddel land i Kongeriket Nederland, som består av tolv provinser i Nordvest-Europa og tre øyer i Karibien. Engelsktalende elever vil ikke ha noen problemer med å finne egnede kurs. For internasjonale studenter som søker til universiteter i Nederland, flere stipender er tilgjengelige.

Mastergrad studie i Geovitenskap i Nederland

2 Resultater i Geovitenskap, Nederland Filter

Internasjonal mastergrad i jord og global endring

Ghent University - Faculty of Bioscience Engineering
MSc
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Programmet International Master of Science in Soils and Global Change (IMSOGLO) tar sikte på å undervise kunnskap, verktøy, teknologier og applikasjoner i sammenheng med jord ...

Les mer

Master i jordvitenskap: global miljøendring og politikk

Vrije Universiteit Amsterdam
Master
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Jordhistorien har kommet inn i antropocene. Mens det iboende er et omstridt konsept, betegner begrepet en ny periode i jordhistorien som er preget av den enestående effekten a ...

Les mer