8 Master Programmer i Geovitenskap i Nord-Amerika for 2024

Master Programmer i Geovitenskap i Nord-Amerika for 2024Filter
    • Boston, USA

    Fulltid

    2 semestre

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Med en MS i Remote Sensing & Geospatial Sciences, er karrieremulighetene dine uendelige. Privat, offentlig og ideell sektor krever fagpersoner med avanserte tekniske ferdigheter som kan organisere og analysere geodatasett. Fra myndighetsplanlegging, forsvar og transportavdelinger; til miljø-, ressursforvaltning og offentlige sikkerhetsbyråer; til konsulentfirmaer, forskningslaboratorier og akademia er dine ferdigheter etterspurt.

    • St. Louis, USA

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Studenter ved Saint Louis Universitysitt Master of Science in Geoscience-program bruker fysikk og kjemi for å studere jordprosesser fra overflaten til kjernen. Disse studiene forbereder våre kandidater for ulike karrierer innen myndigheter, industri, rådgivning og akademia.

    • Houston, USA

    Fulltid, Deltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Denne graden er designet for studenter som ønsker å bli dyktige i å anvende geologisk kunnskap og geofysiske metoder for å finne og utvikle reserver av olje og naturgass. Studentene kan spesialisere seg i to fokusområder: geologi og geofysikk. Fokusområdet for geologi forbereder studentene til å være utforskere, med sterke ferdigheter i å bruke seismiske og andre geofysiske metoder sammen med geologiske prinsipper for å finne olje og naturgass. Fokusområdet for geofysikk forbereder studentene til å bli tekniske eksperter på aspekter av letingseismologi.

    • Richardson, USA

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Master of Science in Geosciences (with thesis) degree program gir en læreplan som er designet for å være relevant for mange av dagens karrieremuligheter, spesielt for de som fullfører graden med en avhandling. Gradeprogrammet forbereder studentene på sysselsetting i energi- og miljøsektorene, geospatiale teknologier i industri og myndigheter eller akademia.

    • Butte, USA

    Fulltid

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Det er 6 studiealternativer under Master of Science (MS) i Geoscience-programmet: Geologi (Ind. for geologisk ingeniørfag), Hydrogeologi (Ind. for geologisk ingeniørfag), Hydrogeologisk ingeniørvitenskap (Institutt for geologisk ingeniørfag), Geologisk ingeniørvitenskap (Avd. for geologisk ingeniørfag), Geokjemi (Inst. for kjemi og geokjemi), Geofysisk ingeniørfag (Inst. for geofysisk teknikk).

    • Murray, USA

    Engelsk

    Vi tilbyr to mastergradsstudier: MS i jord- og miljøvitenskap og MS i bærekraftsvitenskap. Våre programmer legger vekt på en dypere forståelse av miljøspørsmål og bærekraft som oppstår på regionalt, nasjonalt og globalt nivå. Studentene kan velge enten avhandlingen eller ikke-avhandlingen for en MS i jord- og miljøvitenskap. For MS i bærekraftsvitenskap, fullfører studentene 6 studiepoeng Sustainability Practicum.

    • Honolulu, USA

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Graduate programmer i Earth Sciences (EARTH) er primært fokusert på å lære avanserte metoder og kritisk tenking ved å drive fokusert forskning sentrert rundt en av tre disiplinære kjerner som fremmer forskning som reflekterer feltets tverrfaglige natur (geofysikk og tektonikk, marin og miljøgeologi, og vulkanologi / geokjemi / petrologi). I tillegg kan studentene forfølge studier i planetvitenskap og mineralfysikk med rådgivere i Hawai'i Institute of Geophysics and Planetology (HIGP)

    • Logan, USA

    Engelsk

    The Applied Environmental Geoscience MS degree er et terminalutdanningsprogram som krever en kombinasjon av videregående kurs valgt fra geologitilbud, samt tilleggskurs knyttet bredt til geofag. AEG-MS-graden tilbys også både gjennom USUs Statewide Campuses-program. Avstandstilbud for AEG-MS-programmet er begrenset til kringkastingskurs (IVC). Totalt 32 studiepoeng kreves for AEG-MS. Den anbefalte fordelingen er 29 studiepoeng og 3 studiepoeng oppgave. Cirka halvparten av studiepoengene skal være utenfor geologi (f.eks. Biologi, kjemi eller naturressurser).