MASTERSTUDIES

Mastergrad studier i Geovitenskap i Tyskland

En mastergrad tildeles studenter som har fullført videreutdanning i en spseifikk studieretning eller et område for profesjonell praksis, og samtidig utvist et høyt mestringsnivå i prosessen.

En mastergrad i Earth Sciences er en grad som fokuserer på forskning av de ulike systemene som driver jorda. Studentene skal få forskning ferdigheter, kunnskap og forståelse av klimatiske konsekvenser for interaksjon av ulike komponenter og samspillet av biosfæren med jordskorpen, kryosfæren og hydrosfæren.

Tyskland er et flott reisemål for internasjonale scholarsand har en høy kvalitet høyere utdanning. Verdien av dette utdanningsnivået har blitt forbedret av Tyskland 's sterk økonomi. Utenlandske studenter nyte gode levekår på en sikker og trygge omgivelser. Berlin er hovedstaden.

Mastergrad i Geovitenskap i Tyskland

3 Resultater i Geovitenskap, Tyskland Filter

Erasmus Mundus Master i Georesources Engineering - EMerald

Université de Lorraine
Master
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

EMerald Master-programmet ble opprettet for å svare på det presserende behovet som EU har opprettet for å skape et ressurseffektivt Europa.

Les mer

MSc i eksperimentell geovitenskap

University of Bayreuth (Universität Bayreuth)
MSc
nov. 2020
<
Fulltid
<
Deltid
<
4 semestre
Engelsk
Campus

Masterprogrammet 'Eksperimentelle geofag' forfølger opplæring og forskning i et av de sentrale områdene i moderne jordvitenskap: eksperimentell simulering av prosesser som skj ...

Les mer

M.Sc. Anvendt jordobservasjon og geoanalyse

Julius Maximilians Universität Würzburg
MSc
<
Fulltid
<
4 semestre
Engelsk
Campus

EAGLE er et internasjonalt engelsk språk M.Sc. program som tilbys ved University of Würzburg, Tyskland. Det fokuserer på anvendt jordobservasjon og geoanalyse for miljøet. Mål ...

Les mer