$close

Filtre

Se resultater

Mastergrader i Grafisk design i Skottland Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

En master 's grad er et praktisk akademisk grad. Man må allerede har en lavere grad til å søke om en master 's program. Mest mester 's studium ville kreve studenter å fullføre en master ' s avhandling eller forskning papir. Grafisk design fokuserer på bruk av kunst og andre visuelle medhjelpere å koble til, kommunisere eller selge noe. Grafiske designere kan fungere å la… Les mer

En master 's grad er et praktisk akademisk grad. Man må allerede har en lavere grad til å søke om en master 's program. Mest mester 's studium ville kreve studenter å fullføre en master ' s avhandling eller forskning papir.

Grafisk design fokuserer på bruk av kunst og andre visuelle medhjelpere å koble til, kommunisere eller selge noe. Grafiske designere kan fungere å lage annonsekampanjer, firmalogoer, webdesign eller andre visuelle innhold som deretter brukes av selskaper og virksomheter.

Utdanning i Storbritannia er en delegert sak med hver av de landene i Storbritannia har separate systemer under ulike regjeringer: den britiske regjeringen er ansvarlig for England, og den skotske regjeringen, den walisiske Regjeringen og Nord-Irland direktør er ansvarlig for Skottland , Wales og Nord-Irland, henholdsvis.

Topp Mastergrad program i Grafisk design i Skottland i Storbritannia

Minimér
Les mer om å studere i Storbritannia
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
University of Dundee
Dundee, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Studer historien og teorien om tegneserier og grafiske romaner gjennom forskjellige sjangre og kulturer, ved hjelp av en rekke kritiske og kreative tilnærminger.

Studer historien og teorien om tegneserier og grafiske romaner gjennom forskjellige sjangre og kulturer, ved hjelp av en rekke kritiske og kreative tilnærminger. -
Master
Fulltid
12 måneder
Engelsk
sep. 2022
22 aug. 2022
Campus
 
Glasgow Caledonian University - The School of Computing, Engineering and Built Environment
Glasgow, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Ta mesterveien og bli en 3D Design-spesialist i et utvalg av yrker, inkludert virtuelle miljøer, arkitektur, dataspill og visuelle effekter.

Ta mesterveien og bli en 3D Design-spesialist i et utvalg av yrker, inkludert virtuelle miljøer, arkitektur, dataspill og visuelle effekter. -
MSc
Fulltid
Engelsk
Campus