28 Master Programmer i Guatemala for 2024

Master Programmer i Guatemala for 2024Filter
    • Guatemala City, Guatemala

    Fulltid

    2 år

    Blandet

    Spansk

    Du vil lære om avfallsanalyse og -håndtering.

    • Guatemala City, Guatemala

    Fulltid

    2 år

    Blandet

    Spansk

    Du vil lære om analyse og styring av vannrensing.

    • Guatemala City, Guatemala

    På universitetsområdet

    Spansk

    Master i organisatorisk ledelse er fokusert på å utvikle ledere med ferdighetene som er nødvendige for å lede innovative, kreative, etiske og strategiske organisasjoner. Vi søker gjennom en svært aktiv, deltakende og anvendelig metodikk å provosere lederskap, implementering og evaluering av tiltak rettet mot utviklingen av nasjonen.

    • Guatemala City, Guatemala

    På universitetsområdet

    Spansk

    Hovedformålet med Master i sosial kommunikasjon med spesialisering i audiovisuell og multimedia management er å styrke og utdype kompetansen innen områdene audiovisuell og multimedia produksjon av fagpersoner innen de ulike kommunikasjonsfeltene. For dette vil det være basert på de grunnleggende endringene som kommunikasjon har gjennomgått i nyere tid når det gjelder innsamling, lagring og gjenoppretting av informasjon, prosessering, produksjon og distribusjon, samt presentasjon, visualisering og tilgang til den. . Det toårige programmet er designet for at deltakerne skal mestre produksjons- og innholdsgenereringsmodellene og bruke kunnskapen som ervervet i det digitale området for å administrere strategier og multimediepublikasjoner for forskjellige plattformer. Som en del av metodikken har Case Study blitt vurdert, som vil gjøre det mulig for fagpersoner å analysere og tolke relevante saker i nasjonale og internasjonale sammenhenger som gjelder for studieområdene.

    • Guatemala City, Guatemala

    På universitetsområdet

    Spansk

    I Guatemala jobber fagpersoner fra ulike fagfelt i næringsmiddelindustrien. Mange av dem står overfor nye utfordringer hver dag som krever at de innoverer, gjennomfører og utvikler strategier som gjør at de kan posisjonere sine produkter i markedet. Det er derfor, for å oppnå en vellykket ytelse, er det viktig at disse fagpersonene har overlegen og oppdatert opplæring i matrelaterte spørsmål. Master i matinnovasjon og global ledelse er et program som svarer på disse behovene. Den legger grunnlaget for matteknologi for å utvikle nye produkter, nye forretningsmodeller og være i stand til å håndtere innovasjon i et matfirma. På samme måte gir det de nødvendige kompetansene for å kunne gjennomføre og prestere med suksess innen ledelsesfelt i bransjen. Velkommen!

    • Guatemala City, Guatemala

    Fulltid

    18 måneder

    Blandet

    Spansk

    Fremskynde den digitale transformasjonen av selskaper.

    • Guatemala City, Guatemala

    På universitetsområdet

    Spansk

    Master i omfattende risikostyring søker å trene fagpersoner som responderer på institusjonaliseringsbehovet for konkrete handlinger for å forhindre, redusere og redusere forekomsten av uønskede hendelser, av naturlig eller antropisk opprinnelse, som påvirker sårbare befolkninger og begrenser utviklingsprosessen trygg og bærekraftig den guatemalanske nasjonen. Dette programmet er basert på fire pilarer som er: strategisk planlegging, beslutningstaking, demokratisk sikkerhet og beredskapshåndtering.

    • Guatemala City, Guatemala

    På universitetsområdet

    Spansk

    Denne mastergraden er designet med utgangspunkt i undervisningskompetansen som kreves av høyere utdanning, og tilnærmingen er derfor svært didaktisk, noe som muliggjør umiddelbar anvendelse av ny kunnskap, noe som bidrar til kvaliteten på universitetets utdanningsprosess. Gjennom sine 16 kurs og det profesjonelle prosjektet, vil kandidatene til denne mastergraden oppnå en global visjon om ledelse av andragogisk opplæring, anvendelse av teknologier som kreves i høyere utdanning, og en bedre forståelse.

    • Guatemala City, Guatemala

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Turisme er en innenlandsk aktivitet som genererer mest valuta i landet. I tillegg til å være en lønnsom aktivitet som bidrar sterkt til BNP i mange land, kan turisme være et utviklingsverktøy i følge World Tourism Organization (UNWTO), hvis det fungerer med den integrerte bærekraftstilnærmingen, det vil si at den bidrar til utvikling. sosioøkonomiske forhold i samfunnene og bevaring av natur- og kulturarv. Det favoriserer generering av arbeidsplasser og reduksjon av fattigdom i land i fremvoksende økonomier.

    • Guatemala City, Guatemala

    På universitetsområdet

    Spansk

    Globaliseringen av markeder basert på kommersiell åpenhet representerer for tiden stor forretning for enkeltpersoner og juridiske enheter. I denne forstand spiller studiet av handel og internasjonale forretningsstrategier en viktig rolle i internasjonaliseringen av selskapets virksomhet ved å legge til rette for bevegelse av tjenester og varer gjennom kunnskap om effektivisering av virksomheten, forenkling av tollprosedyrer og prosesser og anvendelse av regler som oppstår fra globale handelsavtaler og frihandelsavtaler signert av landene, samt utforming av effektive internasjonale markedsføringsstrategier for å lykkes med deres virksomhet.

    • Guatemala City, Guatemala

    På universitetsområdet

    Spansk

    Universidad del Istmo, som er klar over sitt ansvar for å trene dagens designere, tilbyr et banebrytende program for å forberede dem på å møte nye utfordringer og profesjonelle miljøer der tverrfaglighet er blitt nødvendig. Vi er i en tid med interaktiv kommunikasjon og multimediekommunikasjon, og designeren har en viktig rolle her. Dette programmet trener deltakerne i teknologi, strategi og ledelse. I tillegg får de en spesialitet i et bestemt emne, valgt av studenten, som de kan utvikle sin profesjonelle praksis i et bestemt felt.

    • Guatemala City, Guatemala

    Blandet

    Spansk

    Design av hvert av kursene som inkluderer: Psykososiale hensyn til målgruppen. Det prosessuelle, holdningsmessige og konseptuelle innholdet i hvert spesialiseringsområde Kommunikasjon og språk, fysikk og matematikk, pedagogisk teknologi og samfunnsvitenskap og borgerutdanning studeres. Kunnskapen (prosessuell, holdningsmessig og konseptuell) som brukes i det virkelige liv. Hvordan lærer du best? Fremme av kreativitet, fremme av kritisk tenkning. Hvordan læres det best? Koble forespørsel og læring. Søknad i det virkelige liv: Hvordan møte usikkerhet og nye scenarier? Hvordan vurderes denne læringen? Fremme av livslang læring (læring å lære) Integrering av kontekstualisert kunnskap med anvendelse på virkelige ferdigheter med fokus på konfliktløsning. Fremme av entreprenørskap. Nåværende trender innen hvert spesialiseringsområde. Inkludering av studien av Guatemalas utdanningslovgivning. Personlig arbeid og autonom studie kombineres og læreplanen, læringsmodalitet, essensielle egenskaper og tilnærming til lærerne i videregående opplæring blir lagt til grunn.

    • Guatemala City, Guatemala

    Deltid

    Fjernundervisning

    Spansk

    Master of Science in Operations and Logistics Management er definert som de mest avanserte studiene, fra et profesjonelt og akademisk perspektiv, i retning og styring av operasjoner og logistikk. Utfordringene fra virksomhetsmiljøet krever fagpersoner som er i stand til å skape og lede selskaper av alle slag på nasjonalt og internasjonalt nivå.

    • Guatemala City, Guatemala

    Fulltid

    18 måneder

    Fjernundervisning

    Spansk

    Programmet fokuserer på å utvikle etiske verdier, verktøy og kvaliteter i den generelle konteksten av administrasjonen; som spesialiserer seg i prosessene for personaladministrasjon, organisasjonsutvikling, evaluering av rollen som menneskelig talent, arbeidsforhold, ergonomi, forretningskommunikasjon, industriell sikkerhet og kompensasjon blant andre.

    • Portland, USA
    • Cusco, Peru
    • + 5 more

    Fulltid

    12 måneder

    Blandet

    Engelsk

    Gjennom IPSLs uavhengig utformede og kuraterte refleksseminarer, "Samfunnsorganisasjon og sosialaktivisme (COSA)," får studentene grunnlag for historikk og nøkkelpraksis for samfunnsbygging og samfunnsengasjement, fra internasjonal og internasjonal frivillighet, samfunnsorganisasjon, grøntområder sosiale bevegelser, og aktivisme.