MASTERSTUDIES

Master programmer i HR i Australia

En mastergrad kan først oppnås etter at studenten har fullført et studieprogram på bachelornivå. For å ta en mastergrad må du vanligvis fullføre 12 til 18 kurs på høyskolenivå som ofte involverer å fullføre omfattende tester og/eller en avhandling.

En grad i menneskelige ressurser forbereder studentene til å gå inn i arbeidsstyrken på ulike typer organisasjoner og bedrifter. Samtidig tjene en grad av denne typen, kan studentene bli introdusert til en rekke aktuelle temaer som arbeidsrett, likelønn, organisatorisk atferd, ledelse og lederskap.

Australia har en subsidiert høyere utdanning for studenter å forfølge de lavere grader. De også gi lån og tilskudd til post graduate studenter. Høyere utdanning starter på lavere grad nivå til doktorgrad tilbys i alle fagområde.

Mastergrad program i HR i Australia

4 Resultater i HR, Australia Filter

Master of Human Resource Management

University of Wollongong Faculty of Business
Master
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Campus

Master of Human Resource Management er egnet for ledere og mellomledere som ønsker å videreføre sin karriere innen et spesialisert forretningsområde.

Les mer

Master of Human Resource Management

University of Technology Sydney
Master
feb. 2021
<
Fulltid
<
Deltid
Campus

The Master of Human Resource Management focuses on developing expertise in contemporary human resource management issues. The course is for current managers who are seeking to ...

Les mer

MSc International Human Resource Management (Nice)

IPAG Business School
MSc
<
Fulltid
<
2 semestre
Engelsk
Campus

Dette kurset er åpent for Business og ikke-Business kandidater som er villige til å spesialisere seg i internasjonal HRM.

Les mer

Master of Human Resource Management (Extension)

University of Technology Sydney
Master
feb. 2021
<
Fulltid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Campus

The Master of Human Resource Management (Extension) provides students with the in-depth knowledge and skills necessary to contribute at a senior level to their organisation's ...

Les mer