185 Master Programmer i HR i Europa for 2024

Master Programmer i HR i Europa for 2024Filter
    • Manchester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Fulltid

    12 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Lær hvordan du kan administrere og utvikle ansatte, sikre deres velvære og forstå endrede ansettelseslovgivning. Du vil få avansert kunnskap og ferdigheter som forbereder deg på en karriere som en avrundet personellutøver. Du vil også få muligheten til å jobbe med en sak om levende arbeidsrett, som gir verdifull praktisk erfaring. Kurset er akkreditert av Chartered Institute of Personnel Development (CIPD).

    • Online

    Fulltid, Deltid

    12 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Som Human Resource (HR) Manager vil du spille en nøkkelfaktor for å hjelpe bedrifter og deres arbeidsstyrke med å jobbe sammen for å nå deres felles mål. Dine ferdigheter, empati, erfaring og ansvarsfølelse vil være nødvendig for å bidra til å bygge bro over gap, avgjøre tvister og representere både arbeidsgivernes og ansattes interesser på samme tid. Heldigvis dekker IUs Master's Human Resource Management-program all informasjonen du trenger for å møte disse utfordringene med selvtillit: fra forretningskunnskap til personalledelse og personlig utviklingstilnærminger. Etter å ha fullført studiene dine, vil du ha en helhetlig forståelse av hvordan du best kan støtte ansatte, administrere deres behov og støtte ledere i deres innsats for å øke produktiviteten.

    • Salford, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Fulltid, Deltid

    1 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Dette kurset er ideelt hvis du vil spesialisere deg i menneskelig ressursforvaltning. Du vil utvikle din forståelse av HRM-praksis på tvers av en rekke organisatoriske innstillinger, med vekt på strategisk, internasjonal og komparativ analyse.

    • Madrid, Spania

    Fulltid

    10 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Master i menneskelige ressurser og talentutvikling trener deg til å lede beslutningstaking, inkorporering og styring av nye teknologier, talentutvikling, teambyggingsstrategier, coaching og employer branding. Få en 360º-visning av Human Resource Management på en handelshøyskole som vil øke karrieren din og bane vei for fremtiden din. Denne mastergraden undervises på engelsk.

    • Rennes, Frankrike

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Hensikten med denne internasjonale HRM-mesteren er å trene menneskelige ressursledere til å jobbe i en engelsk og flerkulturell sammenheng - i Frankrike eller / og i utlandet - for små og mellomstore import- / eksportbedrifter eller store internasjonale grupper.

    • Barcelona, Spania

    Deltid

    11 måneder

    På universitetsområdet

    Spansk

    Du vil utvikle nøkkelkompetansen som vil tillate deg å designe og implementere en strategisk HR-plan i henhold til virksomheten og konsolidere din lederposisjon i HR-avdelingen i en organisasjon.

    • Barcelona, Spania

    Fulltid

    12 måneder

    Fjernundervisning

    Spansk

    Med Master i ledelse og utvikling av mennesker og team får du kunnskapen som kreves for å fremme og arbeide utviklingen, både personlig og profesjonell, av arbeiderne, styre ledelse, retning og utdype de viktigste forhandlings- og akkompagnementstrategiene.

    • Liverpool, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Deltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    The International Human Resource Management MSc er et helt online deltidsprogram designet for å utstyre ledere, HR-fagpersoner og de som søker en karriere innen HR med de intellektuelle, lærende og profesjonelle ferdighetene de trenger for å gi et enestående bidrag i organisasjonen. University of Liverpool Management School er en av en elite gruppe institusjoner over hele verden som har en gullstandard trippel akkreditering fra AACSB, AMBA og EQUIS. Programmet vil hjelpe deg med å utvikle viktige ledelsesferdigheter, inkludert strategisk tenkning, evidensbasert beslutningstaking og praktiske ferdigheter, som kan bidra til å ta deg til neste karriere nivå. I et dynamisk, raskt skiftende og mangfoldig miljø krever administrasjon av mennesker utøvere som kontinuerlig kan lære og tilpasse faglig og organisasjonskunnskap til nye behov og sammenhenger. Organisasjoner av alle størrelser, enten globale eller lokale, trenger i økende grad å kunne operere i et internasjonalt og globalisert miljø og være i stand til effektivt å administrere og utvikle mennesker i et slikt miljø.

    • Madrid, Spania

    Deltid

    12 måneder

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Spansk

    Mastergraden i Nevrovitenskap, Neurotalent og Business Coaching gir komplett og omfattende opplæring i alle aspekter som påvirker arbeidspraksisen til ledere under opplæring. Målet er fokusert på tilegnelse av passende tekniske og personlige ferdigheter for utvikling av en profesjonell, effektiv og ansvarlig aktivitet. Innen nevrohåndtering er det en uunngåelig økning i forskning gitt behovet for å forstå atferdsprosessene og nevrale mekanismene som mennesker etablerer kommunikasjon i forretningsmiljøet gjennom. Forskere har ny innsikt i ansattes atferd, som utvilsomt vil påvirke selskapets lønnsomhet og suksess. I denne forstand er det nødvendig å utdype det for å administrere det menneskelige talentet til organisasjoner. Denne mastergraden gir studenten muligheten til å gjennomføre en spesifikk opplæringsreise fra et eminent praktisk perspektiv, basert på case-studier, og anvendelse av ulike undervisningsstrategier fokusert på å oppnå kontekstualiserte og meningsfulle profesjonelle prestasjoner. Studenten, veiledet av et team av eksperter innen nevrovitenskap og menneskelig talentledelse, med en anerkjent profesjonell karriere, vil få spesialisert og praktisk opplæring som vil tillate ham å jobbe på en tverrfaglig måte i organisatoriske og sosiale sammenhenger, noe som garanterer effektiv profesjonell praksis. og ansvarlig.

    • Belfast, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Fulltid, Deltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Dette programmet har som mål å utvikle din kompetanse innen Human Resource Management og lar deg få profesjonell akkreditering fra Chartered Institute of Personnel Development (CIPD). Du vil få et sterkt grunnlag av teoretisk og praktisk læring, og bli oppmuntret til å utvikle de kritiske tankegangene og strategiske orienteringen som ligger til grunn for dyktighet i HR-yrket. Programmets blanding av disiplinær strenghet, faglig ekspertise og anvendt fokus, utstyrer deg for arbeid i et bredt spekter av stillinger på tvers av human resource management-feltet. Du vil være godt posisjonert for å fremme din karriere innen HR-relaterte felt med potensial til å få ansettelse i en rekke roller som HR-analytiker, HR-rådgiver, HR-generalist, HR-sjef, rekrutteringsansvarlig, karriererådgiver samt stillinger innen rådgivning, fagforeninger og akademisk og politisk forskning på tvers av alle sektorer.

    • Barcelona, Spania

    Deltid

    12 måneder

    På universitetsområdet

    Spansk

    Deltidsmesteren i menneskelige ressurser og talentutvikling gir deg en strategisk visjon om menneskelig kapital og inngående kunnskap om nøkkelområdene innen personalledelse i selskapet. Denne mastergraden bringer deg nærmere de nyeste teknologiske trendene og kompletteres med utvikling av essensielle myke ferdigheter for enhver lederstilling, som lederskap, forhandlinger og kommunikasjon.

    • Madrid, Spania

    Fulltid

    11 måneder

    På universitetsområdet

    Spansk

    Master i People Management og Human Resources Management i Madrid undervises på ESIC Business & Marketing School campus. Campusen vår i Madrid åpnet i 2021 og har 40 klasserom, et auditorium for 300 personer, 16 arbeidsrom, 5 møtepunkter, et treningsstudio, et mindfulnessrom, en kafeteria og mye mer. Klasserommene våre er fulle av master- og doktorgradsstudenter som spesialiserer seg på markedsføring, ledelse og teknologi. Campus er det ideelle stedet for nettverk, jobbe med ideene dine og lære. Men fremfor alt er det det perfekte stedet å leve i nåtiden og bygge fremtiden.

    • Madrid, Spania

    Fulltid

    11 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Mennesker er den viktigste ressursen i enhver organisasjon. Samfunnet lærer på nytt hvordan man håndterer mennesker og verdien av deres talent i et profesjonelt miljø. I denne mastergraden vil du lære den nødvendige og relevante nye rollen til HR-profesjonelle, utvikle ferdigheter for å administrere glade, oppfylte, effektive og ansvarlige mennesker. Klar til å utvikle en enestående profesjonell karriere og sette ditt preg innen personalledelse og menneskelige ressurser.

    • Hull, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Gjør innvirkning på organisasjonens ytelse. Lær hvordan du analyserer og visualiserer arbeidsplassdata og kobler dem til organisasjonens strategiske mål. Med vår MSc i People Analytics lærer du hvordan du kan vurdere atferd på arbeidsplassen og koble dem til organisasjonens bredere strategi.

    • Birkirkara, Malta

    Fulltid, Deltid

    12 måneder

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    Å få en Master of Science (MSc) i ledelse (Human Resources & Talent Development) på Malta (heretter - Master med Human Resources & Talent Development in Malta) vil forberede studentene på en dynamisk karriere som kontinuerlig blir transformert på grunn av COVID-19 og fremskritt innen digital teknologi. Den post-pandemiske epoken vil ikke ligne livet slik vi kjente det før; bedrifter redesigner og rekonfigurerer sine retningslinjer og prosedyrer på arbeidsplassen for å tilpasse seg.