Filter
Mastergrader
Italia Studietype: Fjernundervisning Pacing: Alle

Fjernundervisning Master programmer i HR i Italia 2020

En mastergrad kan først oppnås etter at studenten har fullført et studieprogram på bachelornivå. For å ta en mastergrad må du vanligvis fullføre 12 til 18 kurs på høyskolenivå som ofte involverer å fullføre omfattende tester og/eller en avhandling.

Generelt sett viser en menneskelige ressurser grad til arbeiderne som utgjør en organisasjon, og derfor forbereder studentene for ulike typer jobber. Mens han jobbet mot en grad av denne typen, kan studentene ta kurs som i dybden som likelønn, arbeidsrett, organisatorisk atferd, ledelse og styring emner.

 

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måte å levere utdanning og undervisning, ofte på individuell basis, til studenter som ikke er fysisk til stede på campus.

Offisielt kjent som Republikken Italia, landet er funnet i Sør-Europa. Det offisielle språket er italiensk og den kulturelle rike hovedstaden er Roma. Mange av verdens 's eldste universiteter ligger i Italia, særlig ved Universitetet i Bologna (grunnlagt i 1088). Det er tre Superior Graduate Schools med "universitetsstatus ", tre institutter med status for Doctoral Colleges, som fungere på graduate og post-graduate-nivå.

Fjernundervisning Mastergrad program i HR i Italia

Les mer Minimér

3 Resultater i HR, Italia, Fjernundervisning

Sida Group Management Academy

I løpet av de siste årene har ledelse av menneskelige ressurser spilt en nøkkelrolle i selskaper som en viktig forretningsstrategi. Som en konsekvens av dette må personal ... [+]

Bakgrunn

I løpet av de siste årene har human resources management hatt en nøkkelrolle i selskapene som en viktig forretningsstrategi. Som følge av dette må menneskelige ressursforvaltere gjøre et stadig voksende bidrag til toppstillingens beslutninger.

I følge ferdighetene som er oppnådd gjennom mesteren, vil kandidatene være strategiske partnere for sine selskaper og gi toppledelsen innovative løsninger for å håndtere viktige saker. Videre har bruken av digitale systemer i selskapets ledelse blitt massiv og viktig. Derfor må dagens ledere vite hvordan de skal bruke alle de nye teknologiene som tillater dem å håndtere grunnleggende faktorer, for eksempel menneskelige ressurser, kjøp og rekruttering.... [-]

Italia Ancona Bologna Roma Napoli Milan  + 2 Mer
Kontakt skolen
Italiensk
Heltid studier
188 timer
Nettstudier
Les mer på norsk
Rome Business School

Rome Business School 's Master in Human Resources Management er det ideelle opplæringsproblemet for å starte en karriere i bransjen for menneskeledelse, designet for å gi ... [+]

Oversikt

Rome Business School Master i International Human Resources Management er det ideelle opplæringsproblemet for å starte en karriere i bransjen for menneskeledelse, designet for å gi ledsageren kompetanse og grundig kunnskap om dagens internasjonale arbeidsmarked og den mest effektive HR teknikker.

I tillegg til en didaktisk dyktighetstjeneste og oppdatert, blir denne mesteren ytterligere beriket av sjansen til å delta på internasjonale praksisplasser og av kontakten med profesjonelle realiteter i denne bransjen, med sikte på å gi studenten en sterk og altomfattende opplæring.

Hvorfor studere i RomaDen ultimate utdanningsopplevelsen i den evige byen

Sivilisasjonens vugge og hjemland til en uvurderlig kulturell og kunstnerisk arv, er Roma det ultimate stedet å oppleve en opplevelse med høyere utdanning; dra nytte av de mange vakre stedene og berikende initiativene som tilbys av det romerske landskapet, og lær i et av de mest dyktige sentre laget i Italia-produksjonen.... [-]

Italia Roma Italia Online
Åpen påmelding
Engelsk
Deltid
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Rome Business School

Online Master i International Human Resources Management tilbyr deg en opplæring av excellence, internship, karriere service, internasjonalt nettverk og mange andre forde ... [+]

Startdato: hvert år, i mars og oktober.

I dag er menneskelige ressurser en avgjørende faktor for bedrifter og ideelle organisasjoner for å få en konkurransefortrinn. Den enkeltes kompetanse, motivasjon, innovasjonsevne og generelle faglige ytelseskvaliteter bestemmer en organisasjons suksess.

Fra et slikt perspektiv må bedrifter og institusjoner utstyre seg med eksperter som er i stand til både å forstå den sentrale rollen til den enkelte og å overvåke de relaterte lederprosessene, som valg, ansettelse, trening, kommunikasjon, utvikling og kompensasjon.

Struktur (1 år)Seks måneders forelesningerSeks måneder dedikert til internasjonal praksis og prosjektarbeidBesøk på internasjonale bedrifter og organisasjonerPraktikplasser i USA, Dubai eller EuropaIntegrative kulturprogramSeminarer og arrangementerMål mottakerestudenter eller kandidaterrekrutterere;trenere;trenere;fagfolk som opererer i sammenhenger annet enn menneskelige ressursergründere som ønsker å skaffe seg en videregående opplæring i human resources management.innholdDel 1 - Generell ledelseDel 2 - Profesjonell læringDel 3 - temafokusDel 4 - Studie- og forskningsseminarerDel 5 - Spesielt innholdLæringsalternativer og studieavgifter... [-]
Italia Roma Italia Online
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk