MASTERSTUDIES.NO

Fjernundervisning Masterstudier i HR i Spania 2020

En master 's grad er et praktisk akademisk grad. Man må allerede har en lavere grad til å søke om en master 's program. Mest mester 's studium ville kreve studenter å fullføre en master ' s avhandling eller forskning papir.

Innhenting av en menneskelige ressurser grad er en god måte å forberede seg på en rekke ulike karrieremuligheter fordi en grad av denne typen har mange bruksområder. Mens han studerte, kan studentene ha muligheten til å undersøke temaer som likelønn, arbeidsrett, ledelse, ledelse og organisatorisk atferd.

 

Selv om min delta fjernundervisning klasser på nettet, flere universiteter holder oppstart på flere steder. Du kan også slutte å ta klasser for mange uker i løpet av året uten uttak og uten å kaste dine studielån i tilbakebetaling. Det er et sterkt argument mange mennesker ser på når du melde deg på fjernundervisning klasser.

Spania (spansk: España) er et mangfoldig land deler den iberiske halvøya med Portugal på den vestre enden av Middelhavet. Spania er ansett som et eksotisk land i Europa på grunn av sin vennlige innbyggere og avslappet livsstil. Den normale varigheten for universitetet kurs i Spania er fire år, med unntak av medisin og de doble grader, noe som er seks. Madrid og Barcelona er godt kjent byer rundt verden for sitt kjøkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheter.

Fjernundervisning Mastergrad studie i HR i Spania

22 Resultater i HR, Spania, Fjernundervisning Filter

Masters i Ledelse og Human Resource Management

Universidad Nebrija
Nettstudier Heltid studier Deltid 1 år Kontakt skolen Spania Madrid + 1 fler

The Master i ledelse og HR er et nyskapende program som utfyller den klassiske lede team av mennesker, med dagens og nødvendig ingrediens i ledelse konsept. Det er et unikt forslag som skjerper opplæring til ledelse og talent management.

Master i ledelse og personalledelse - Human Resources

UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid
Nettstudier Deltid 12 måneder September 2020 Spania Madrid

Stadig oftere selskaper implementere nye organisasjonsmodeller basert på menneskelig kapital som konkurranse forskjell. Moderne forvaltning av menneskelige ressurser krever tilstedeværelse og handling av kvalifiserte spesialister på området, bør arbeidet ligge som har fått spesialisert seg på den brede rammen av menneskelige ressurser til opplæring ...

Master mot rr.hh. og industrielle relasjoner

CEREM
Nettstudier Heltid studier 9 måneder Åpen påmelding Spania Madrid

Målet med dette programmet er ikke bare teknisk kunnskap, men også formidle å trene studentene i de ferdigheter og holdninger som trengs

profesjonelle master cue - menneskelige ressurser (ekstern)

Campus Universitario Europeo
Nettstudier Heltid studier Deltid 6 måneder September 2020 Spania En Coruña Marbella Madrid + 3 fler

The Professional Master CUE vil bli annonsert metoder for planlegging, styring og utvikling av menneskelige ressurser i sin psykologiske, juridiske og forretningsmessige.

profesjonelle master cue - HR

Campus Universitario Europeo
Nettstudier Heltid studier Deltid 6 måneder September 2020 Spania Marbella En Coruña Madrid + 3 fler

I denne Professional Master CUE vil bli annonsert metoder for planlegging, styring og utvikling av menneskelige ressurser i sin psykologiske, juridiske og forretningsmessige.

Master - lærerjobb yrkesopplæring

Campus Universitario Europeo
Nettstudier Heltid studier Deltid 6 måneder September 2020 Spania Marbella En Coruña Madrid + 3 fler

CUE Professional Master i undervisning av yrkesrettet opplæring for sysselsetting, trene våre studenter til å planlegge, levere og evaluere opplæringsaktiviteter tutorizar av

Masters i sysselsettingen og menneskelige ressurser

Divulgazione Dinamica
Nettstudier Deltid 900 timer September 2020 Spania Sevilla

The Employment and Human Resources Master lar å spesialisere sin opplæring i et voksende område av vår produksjon system, fra en sosial tilnærming.

Master ekspert på sysselsetting og sosial mekling

Divulgazione Dinamica
Nettstudier Deltid 900 timer September 2020 Spania Sevilla

Master Expert i sysselsetting og sosiale Mekling består av to titler i én akkreditering (Expert, Master). Disse titlene refererer til to områder

internasjonal master i sysselsetting og menneskelige ressurser (en-sp)

Divulgazione Dinamica
Nettstudier Deltid 600 timer September 2020 Spania Sevilla

Den internasjonale Master i Human Resources og sysselsetting (italiensk-spansk) tillater å spesialisere sin opplæring i et voksende område av vår produksjon system

Master i Management og Human Resources Management

UNIR
Nettstudier Deltid 1 år Kontakt skolen Spania Logroño

UNIR Master i Human Resources (HR) online er i forkant av kunnskapen om at den digitale tiden og et globalt og flertallsmiljø krever styring av menneskelig kapital og talent i organisasjoner.

Master i ledelse og utvikling av mennesker og team

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona
Nettstudier Heltid studier 12 måneder Åpen påmelding Spania Barcelona

Med Master i ledelse og utvikling av mennesker og team får du kunnskapen som kreves for å fremme og arbeide utviklingen, både personlig og profesjonell, av arbeiderne, styre ledelse, retning og utdype de viktigste forhandlings- og akkompagnementstrategiene.

MBA Master i ledelse og utvikling av mennesker og team

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona
Nettstudier Heltid studier 18 måneder Åpen påmelding Spania Barcelona

MBA Master i ledelse og utvikling av mennesker og team vil gi deg den nødvendige kunnskapen for å fremme og arbeide utviklingen, både personlig og profesjonell, av arbeidere, styre ledelse og retning, og utdype de viktigste forhandlings- og akkompagnementstrategiene.

MBA Master I Human Resources Management

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona
Nettstudier Heltid studier 18 måneder Åpen påmelding Spania Barcelona

Den doble graden av MBA Master in Human Resources Management vil gi deg grundig kunnskap om alle avdelinger i selskapet som markedsføring, økonomi, drift, salg og handel, med spesiell vekt på området Human Resources, og tilegne deg muligheten til å lede og lede menneskelig kapital i en organisasjon eller selskap. Du vil lære å kjenne og oppdage verdien av tilstrekkelig rekruttering og utvalg av personell.

Mastergrad i Human Resources Management

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona
Nettstudier Heltid studier 12 måneder Åpen påmelding Spania Barcelona

Master i Human Resources Management lar deg lede og styre menneskekapitalen i en organisasjon eller bedrift. Du vil lære å vite og oppdage verdien som rekruttering og utvalg av passende personell bringer. Denne mesteren åpner dørene for deg for å oppnå lederskap i Human Resources-avdelingen og dermed utvikle en høy faglig karriere.

Offisiell mastergrad i menneskelige ressurser: Organisasjon og talentstyring

IMF Business School
Nettstudier Deltid 9 - 24 måneder Åpen påmelding Spania Madrid

Takket være denne mastergraden vil studentene kunne utvikle strategier for å gjøre selskapet mer konkurransedyktig og definere strukturen i HR-ledelsen som er mest hensiktsmessig for å anvende dem, i tillegg til å kjenne til og anvende ledelses- og kompetansestyringsmodeller på alle nivåer.