Filter
Mastergrader
USA Studietype: Fjernundervisning Pacing: Alle

Fjernundervisning Masterstudier i HR i USA 2020

En mastergrad er bevis på sluttføringen av et studieprogram som forbereder studenten på å utvide sin kunnskap om et spesifikt emne eller på å avansere sin karriere. De fleste mastergrader utdeles av statlige eller offentlige universiteter.

Å få en grad i menneskelige ressurser er en måte å forberede for å være medlem av arbeidstakerne i en bedrift eller organisasjon. Studenter i dette feltet kan ta kurs om emner så forskjellige som likelønn, arbeidsrett, ledelse, ledelse og organisatorisk atferd.

 

Håndteringen av offentlige universiteter er langt fra et optimalt alternativ. Private skoler gir mye bedre hjelp i din fjernundervisning opplevelse. Flere elektroniske universitet trekker lærere og elever på store avstander fra hele verden. Dette øker betraktelig mangfoldet i en fjernundervisning klasserommet og produserer utfordrende samtalen blant de fra enormt avvikende lokalsamfunn, regioner og fjerne kulturer.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Fjernundervisning Mastergrad studie i HR i USA

Les mer Minimér

3 Resultater i HR, USA, Fjernundervisning

University of Phoenix Online

Studentene lærer å syntetisere forretningskonsepter og praksis presenteres i dette programmet for å utvikle løsninger for spesielle ledelsesmessige situasjoner funnet i o ... [+]

The Master of Management / Human Resources Management-programmet er utviklet for å forbedre ledelse elevene trenger for å fungere effektivt i en organisasjon. Studentene lærer å syntetisere forretningskonsepter og praksis presenteres i dette programmet for å utvikle løsninger for spesielle ledelsesmessige situasjoner funnet i organisatoriske miljøet. Fokusområder omfatter utvikling av menneskelig kapital, gjennomføring av organisatoriske tiltak, håndtere konflikter, fremme kreativitet, innovasjon gjennom organisatorisk design, og administrere i et tverrkulturelt miljø.

Master of Management-programmet ved University of Phoenix benytter problembasert læring der studentene avgrense problemløsning ferdigheter sammen med sin kommunikasjon, kreativitet, informasjon-utnyttelse, og kritisk tenkning ferdigheter. De er vurdert på grunnlag av deres bruk av problemløsende prosess (som sysselsetter en generell rubrikk) så vel som deres kommunikasjon og kritisk-tenkning ferdigheter under sine presentasjoner. Læring lag vil gjelde prinsipper benchmarking gjennom hele programmet til forskning de mest kreative løsninger på et problem. Dette vil berike alternativene som elevene vurdere i å vurdere mulige løsninger på problemene. ... [-]

USA Føniks
September 2020
Heltid studier
Deltid
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
California National University for Advanced Studies

The Master of Human Resources Management krever gjennomføring av et minimum av 36 enheter som består av en blanding av guidet instruksjon og veiledet undervisning / lab f ... [+]

Ved å forfølge en Master of Human Resources Management Degree, er de ferdighetene du har ervervet i et bestemt felt anerkjent som forutsetninger for denne avanserte profesjonelle grad. Din tidligere kunnskap og erfaring er forbedret med graduate studier som fokuserer på ditt utvalgte yrke.

The Master of Human Resources Management krever gjennomføring av et minimum av 36 enheter som består av en blanding av guidet instruksjon og veiledet undervisning / lab formater. Laboratory Undervisning er fullført gjennom praktisk erfaring fra næringslivet. Studentene fullføre en profesjonell Core og deretter velger en Professional Focus som et studium.

Hvert kurs er gjennomført i 15 uker, krever kontakt med fakultetet, eller en gjensidig godkjent og arrangert tilsvarende. Studentene må eier eller har tilgang til en datamaskin. Hvert kurs krever gjennomføring av både utviklings-og evaluerende oppgaver. Gjennomføring av utviklingsforstyrrelser oppdraget må vise engasjement for tilegnelse av kunnskap og ferdigheter innenfor kurset området, til tilfredsstillelse av fakultetet. Gjennomføring av evaluerende oppdraget må vise beherskelse av alt kursmaterialet til tilfredsstillelse av fakultetet, hvis evalueringen er uttrykt i oppdrag av en endelig karakteren i kurset. Spesifisert i disposisjonen for hvert kurs: Developmental og evaluerende oppgaver, fakultet kontakt, veiledet opplæring, og laboratorie-og utviklingsmessige komponenter. ... [-]

USA Los Angeles
September 2020
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk
Rutgers School of Management and Labor Relations

Rutgers Online Professional Master i Human Resource Management (MHRM) -programmet er utviklet for menneskelige ressurspersonell og ledere / veiledere med 4 års erfaring s ... [+]

Programoversikt

Rutgers Online Professional Master i Human Resource Management (MHRM) -programmet er utviklet for menneskelige ressurspersonell og ledere / veiledere med 4 års erfaring som ser for å fremme karrieren til senior HR eller lederstillinger.

Programmet gir dybdegående kunnskap og ferdigheter i menneskelig ressursforvaltning som skiller deltakere fra sine jevnaldrende og gjør det mulig for dem å kommunisere effektivt med andre ledere på regional, nasjonal og global skala. Nyutdannede fra Rutgers MHRM-programmet er HR-fageksperter med høy evne til å koble til og anvende HR-funksjonen og praksisene til organisasjonsstrategi innenfor sine organisasjoner.

Nøkkelfunksjoner i vårt Online Graduate Program... [-]
USA Piscataway Township
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk