Mastergrad studie i Handel i India

Sjekk ut Master programmer i Handel i India

Handel

En mastergrad kan først oppnås etter at studenten har fullført et studieprogram på bachelornivå. For å ta en mastergrad må du vanligvis fullføre 12 til 18 kurs på høyskolenivå som ofte involverer å fullføre omfattende tester og/eller en avhandling.

En mastergrad i Commerce er en virksomhet grad som gjør at studiet over et bredt spekter av relevante fagområder. Studentene er i stand til å få en tverrfaglig forståelse av virksomheten med en konsentrasjon i minst ett større spesialisering i virksomheten feltet som regnskap, økonomi, ledelse og mange flere.

Funnet i den sørlige delen av Asia, er Republikken India nest mest befolkede landet i verden med ca 1270 millioner mennesker. India har fire typer universiteter, Central universiteter, statlige universiteter, Anses University og private universiteter som består i over 550 institusjoner.

Mastergrad program i Handel i India

Les mer

Master i handel

K L University
Campus Heltidsstudier July 2019 India Guntur

Dette programmet søker å produsere handel fagfolk som har evner til å drive forretningsaffærer trygt og effektivt i en teknologisk og global handel miljø. [+]

Hensikten med programmet

KLU Master of Commerce (Professional) gir studentene en solid forståelse av regnskap og finans og andre relaterte fag. Dette programmet søker å produsere handel fagfolk som har evner til å drive forretningsaffærer trygt og effektivt i en teknologisk og global handel miljø. Dette programmet er utviklet for å tilby å spesialisere sine kunnskaper og ferdigheter innen regnskap, økonomi og andre relaterte felt.

M.Com (Professional) Program forbedrer kompetansen til aspiranter i de områdene regnskap, skatt, finansielle tjenester, økonomistyring, bank, prosjektledelse, forretningsrådgivning, aksjemarkedet. Fagene blir undervist ved hjelp av en rekke av blended learning teknikker, som inkluderer Power Point-presentasjoner, video-fanget foredrag, live prosjekter, oppgaver, diskusjoner, praksisplasser og ytterligere studie ressurser.... [-]


Master of Commerce

Mahatma Gandhi University
Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år July 2019 India Delhi + 1 fler

Kurset styrker teoretisk, analytisk, og anvendt kunnskap base av handel. Det er rikelig med muligheter for direkte sysselsetting spesielt innen forskning og næringsliv. [+]

Master of Commerce Kurset styrker teoretisk, analytisk, og anvendt kunnskap base av handel. Det er rikelig med muligheter for direkte sysselsetting spesielt innen forskning og næringsliv. Dette bygger kompetanse og kunnskap slik at elevene får et forsprang på andre aspirerende bedrifts verdens studenter.

Programe Kode: 710 Varighet: Min. Varighet 2 år, maks. Varighet 4 år Kriteriene: Graduation i noen stream [-]