MASTERSTUDIES.NO

Topp Mastergrad studier i Hellas 2019/2020

Om du ønsker å kombinere din akademiske opplevelse med en ny utsikt og århundrer med kultur, bør du definitivt vurdere å dra til Hellas. Hellas er et land med en historie som strekker seg langt tilbake. Hellas sin historie er svært mangfoldig og godt dokumentert -- noe som gjør Hellas til grunnleggeren av de fleste vitenskapene.

Det moderne greske utdanningssystemet er et fint eksempel på hvordan utdanning kan organiseres. Høyere utdanning i Hellas er i hovedsak delt i to: universiteter og teknologiske utdanningsinstitusjoner (TEI). Alternativ nummer to er noe som skiller Hellas sitt utdanningssystem fra andre EU-land, fordi TEI utdanningsinstitusjoner er selvstendige og nyter stor frihet. I tillegg har TEI sterke tilknytninger til industrivirksomheter, samarbeider ofte med andre internasjonale institusjoner og deltar i forskning og internasjonale teknologiske prosjekter.

De store universitetene i Hellas befinner seg i Athen, Thessaloniki, Kreta, Mytilene og Rhodes. Hellas sine sterkeste fagområder er definitivt språkstudier og humaniora, men på den annen side er virksomhet, innovasjon og teknologi noen andre felt som også sprer seg i Hellas. Det finnes tusenvis av gode muligheter for studenter som ønsker å satse internasjonalt og få en toppgrad fra utlandet.


Hvis du leter du etter master- eller doktorgradsmuligheter i Hellas, ber vi deg lese om de mange valgene som greske universiteter har å tilby ved å bla ned og klikke på bestemte programmer som fanger din interesse!

treff Filter

Master i kommunikasjon og cybersikkerhet

International Hellenic University (IHU)
Campus Heltid studier Deltid 14 - 26 måneder Kontakt skolen Hellas Thessaloniki + 1 fler

Hver moderne organisasjon står overfor sikkerhetsrisikoer som truer deres verdifulle aktiva; derfor er det viktig å utforme sikre informasjons- og kommunikasjonssystemer for å beskytte mot disse truslene. Hva mer er, sikkerhet og trusler

MSc i Mobile og Web Computing

International Hellenic University (IHU)
Campus Heltid studier Deltid 14 - 26 måneder Kontakt skolen Hellas Thessaloniki + 1 fler

Siden sin oppfinnelse i 1989, har World Wide Web lenge vært den viktigste driveren for utvikling og fremgang, ikke bare i IKT-sektoren selv, men også, og viktigst av alt, i nesten alle aspekter av menneskers liv. Står på skuldrene

Master i e-business og digital markedsføring

International Hellenic University (IHU)
Campus Heltid studier Deltid 14 - 26 måneder Kontakt skolen Hellas Thessaloniki + 1 fler

Entreprenørielle ferdigheter, når kombinert med dyp teknisk kunnskap, kan føre til produksjon av innovative ideer i den globale konkurranse e-Business miljø. Denne nye hovedfags Kurset tar sikte på å gi balansert og godt designet trening

Master i International regnskap, revisjon og økonomistyring

International Hellenic University (IHU)
Campus Heltid studier Deltid 12 måneder Kontakt skolen Hellas Thessaloniki + 1 fler

The International Hellenic University er Hellas 'første State University, der programmene er undervises utelukkende på engelsk. Det tiltrekker seg allerede en sterk internasjonal akademisk fakultet

MEng / BIng (Hons) Civilingeniør

Mediterranean College, Athens
Campus Heltid studier 5 år Kontakt skolen Hellas Aten

Dette programmet er validert av University of Derby og tar sikte på å forberede studentene som utdannet sivilingeniører for en vellykket karriere i Construction-feltet. Nyutdannede kan få lisensen til å utøve yrket som Chartered Engineers (CEng).

MEng / BIng (Hons) Mekanikk

Mediterranean College, Athens
Campus Heltid studier 5 år Kontakt skolen Hellas Aten

Dette programmet er validert av University of Derby og har til formål å gi studentene en solid bakgrunn i maskinteknikk, samtidig som de tilbyr muligheten til å spesialisere seg og anvende prinsippene for mekanisk design, modellering og styring. Nyutdannede kan få lisensen til å utøve yrket som Chartered Engineers (CEng).

Master i fellesskap organisering og sosial aktivisme (COSA)

IPSL Institute for Global Learning
Kombinert nett & campus Heltid studier 13 måneder Januar 2020 USA Portland Peru Cusco Colombia Medellín Vietnam Hanoi Tanzania Arusha Hellas Thessaloniki Samothraki + 11 fler

Gjennom IPSLs uavhengig utformede og kuraterte refleksseminarer, "Samfunnsorganisasjon og sosialaktivisme (COSA)," får studentene grunnlag for historikk og nøkkelpraksis for samfunnsbygging og samfunnsengasjement, fra internasjonal og internasjonal frivillighet, samfunnsorganisasjon, grøntområder sosiale bevegelser, og aktivisme.

Master i internasjonal utvikling

IPSL Institute for Global Learning
Kombinert nett & campus Heltid studier 13 måneder Kontakt skolen USA Portland Peru Cusco Colombia Medellín Cartagena Vietnam Hanoi Tanzania Arusha Hellas Thessaloniki Samothraki + 12 fler

Uavhengig utformet og kurert pensum som reagerer på nåværende sosiale problemer, retter seg mot service- og forskningsmuligheter og reflekterer studentinteresser og nyeste trender innen internasjonal utvikling.

Master of Arts i Digital Media, Communication and Journalism

Aristotle University Thessaloniki
Campus Heltid studier 12 - 18 måneder Åpen påmelding Hellas Thessaloniki

Opprettelsen av et engelskspråklig mastergradsprogram innen journalistikk og kommunikasjon er den første i sin art blant greske offentlige universiteter. Basert på skolens 25 års lange suksess, tilbyr dette intensive masterprogrammet tre spesialiteter: europeisk journalistikk, risikokommunikasjon og krisjournalistikk, digital media, kultur og kommunikasjon

Internasjonal master i avansert leire vitenskap (iMac)

University of Poitiers
Campus Heltid studier 2 år September 2020 Frankrike Poitiers Portugal Aveiro Brasil Porto Alegre Hellas Heraklion + 6 fler

IMac er en integrert Master of Science designet av 4 institusjoner med et bredt spekter av ledelse i leire vitenskap.

Msc i idrettsstudier

University of Peloponnese - International Olympic Academy in Greece
Campus Heltid studier 3 semestre Kontakt skolen Hellas Aten

Mastergradsprogrammet i olympiske studier utgjør en innovasjon i den olympiske bevegelsen på internasjonalt nivå og støttes av den olympiske solidariteten (internasjonal olympisk komité) med en rekke stipendier.

Undervisningen i tysk som et fremmedspråksprogram

Hellenic Open University
Campus Heltid studier 2 år Kontakt skolen Hellas Patras

Målet med denne M.Ed. er å gi tysk språk-, litteratur- og filologi studiekandidater profesjonell utvikling som lærere i tysk som fremmedspråk ved aktivt å engasjere dem i teoretiske og praktiske studier innen språkundervisningsmetodikk og i samsvar med de stadig økende kravene til dagens lokalt og internasjonalt arbeidsmarked.

Undervisningen av fransk som et fremmedspråksprogram

Hellenic Open University
Campus Heltid studier 2 år Kontakt skolen Hellas Patras

Målet med denne M.Ed. er å ledet fransk språk-, litteratur- og filologiutdannetes faglige utvikling som lærere av fransk som fremmedspråk ved aktivt å engasjere dem i teoretiske og praktiske studier innen språkundervisningsmetodikk og i samsvar med de stadig økende kravene til dagens lokalt og internasjonalt arbeidsmarked.

Undervisningen i engelsk som et utenlandsk / internasjonalt språkprogram

Hellenic Open University
Campus Heltid studier 3 år Kontakt skolen Hellas Patras

Målet med denne M.Ed. er å oppfordre engelskspråklige, litteratur- og filologiutdannede til profesjonell utvikling som lærere av engelsk som utenlandsk og som internasjonal lingua franca ved aktivt å engasjere dem i teoretiske og praktiske studier innen språkundervisningsmetodikk og i samsvar med evigvarende økende krav til dagens lokale og internasjonale arbeidsmarked.

Språkutdanning for flyktninger og migranter Program

Hellenic Open University
Campus Heltid studier 4 semestre Kontakt skolen Hellas Patras

HOUs forskerutdanning med tittelen "Språkutdanning for flyktninger og innvandrere" er laget for lærere og kandidater som ønsker å fullføre eller utdype sin kunnskap og ferdigheter til å undervise språklæringen på ulike språk, samt utvikle nye ressurser de senere kan søke om spesifikke sammenhenger og nivåer. Modulene vil gi forskerstudenter en sterk grunnlag i teoretisk litteratur, samt passende klasserommetodikk, kursdesign og en introduksjon til de viktigste forskningsverktøyene.