MASTERSTUDIES.NO

Fjernundervisning Master programmer i Helseadministrasjon 2020

En mastergrad kan først oppnås etter at studenten har fullført et studieprogram på bachelornivå. For å ta en mastergrad må du vanligvis fullføre 12 til 18 kurs på høyskolenivå som ofte involverer å fullføre omfattende tester og/eller en avhandling.

Strukturen av moderne medisin er slik at alle medisinske institusjoner, fra uavhengige praksis til store sykehus, er ofte behov for administrative forretningsstøtte. Helse administrasjon programmer tenkt å forberede studentene for å lykkes i disse karrierer.

Håndteringen av offentlige universiteter er langt fra et optimalt alternativ. Private skoler gir mye bedre hjelp i din fjernundervisning opplevelse. Flere elektroniske universitet trekker lærere og elever på store avstander fra hele verden. Dette øker betraktelig mangfoldet i en fjernundervisning klasserommet og produserer utfordrende samtalen blant de fra enormt avvikende lokalsamfunn, regioner og fjerne kulturer.

Fjernundervisning Mastergrad studie i Helseadministrasjon

7 Resultater i Helseadministrasjon, Fjernundervisning Filter

master i helseadministrasjon (mha)

University of Phoenix Online
Nettstudier Heltid studier Deltid 2 år September 2020 USA Føniks + 1 fler

Nyutdannede av mha programmet vil ha styrket sin ledelse / administrative bakgrunn og spesialpapir området gjennom ferdigstillelsen av en læreplan som gir studentene de nyeste teoriene og moderne praksis applikasjoner.

MicroMasters Program i Healthcare Administration (Doane University)

edX
Nettstudier Heltid studier Deltid 8 - 40 uker Kontakt skolen USA Cambridge + 1 fler

Helseinstituttets MicroMasters-program vil introdusere elevene til ledelsesrammer, teorier og casestudier som er spesifikke for helsepersonellorganisasjoner. Det skal også forberede studentene på ferdighetene til å håndtere de komplekse problemene som er knyttet til helsevesenet og lede i helsesektoren.

MicroMasters Program i Certified Lifestyle Medicine Executive (Doane University)

edX
Nettstudier Heltid studier Deltid 10 - 50 uker Kontakt skolen USA Cambridge + 1 fler

Certified Lifestyle Medicine Executive MicroMasters-programmet vil introdusere deg til ledelsesrammer og forberede deg til å håndtere de komplekse problemene i folkehelse, helsesystemer og relaterte næringer. Du vil lære ferdigheter som kreves for å forebygge og behandle menneskers sykdom gjennom bruk av livsstilsmedisin og befolkningsbaserte helsevesensmodeller som involverer individet, samfunnet og det større samfunn.

Offisiell mastergrad i helseforvaltning og ledelse

IMF Business School
Nettstudier Deltid 1 år Åpen påmelding Spania Madrid

Universitetets masterstudium i helsestyring og ledelse utgjør en generalistutdanning, med forståelse av den globale kunnskapen om helsesektoren og dens drift. Dette har betydd en integrerende innsats innen helsesektoren økonomisk aktivitet og styring, for å implementere de politikkene og strategiene som er mest hensiktsmessige for å lykkes med å nå de nåværende målene for de involverte helseforetakene. Etterspørselen etter fagpersoner som er trent i denne disiplinen er kritisk. Av denne grunn insisteres behovet for å profesjonalisere ledelsen av administrasjonen og nærmere bestemt det sanitære selskapet.

Dual Master of Business Administration og Master i Healthcare Administration

The University of Scranton Online
Nettstudier Heltid studier 30 måneder September 2020 USA Scranton

MBA-MHA grad kombinerer de to læreplanene i et praktisk program. Tjen din grad raskere og med færre studiepoeng enn å ta hvert program separat. MBA-MHA tilbyr bred forretningskompetanse og en grundig forståelse av helsesystemene for å forberede deg til effektivt å administrere helsepersonellorganisasjoner.

Master i Health Services Management (MPA)

Mercy College
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid 2 år September 2020 USA Dobbs Ferry USA Online + 3 fler

Bevar din utdanning og karriereutsikter i helsetjenester Helsevesenets ledere spiller en nøkkelrolle i dagens raskt skiftende helsemiljø.

Master of Health Administration

Queens University of Charlotte Online
Nettstudier Deltid 24 måneder Januar 2020 USA Charlotte

Queens University of Charlotte er online Master of Health Administration tilbyr en anvendt pensum bygget på universell forretningspraksis og prinsippledende ledelse oversatt til helsemiljøet.