Filter
Mastergrader
Qatar Studietype: Alle Pacing: Alle

Sammenlign Masterstudier i Menneskerettsstudier i Qatar

En mastergrad er bevis på sluttføringen av et studieprogram som forbereder studenten på å utvide sin kunnskap om et spesifikt emne eller på å avansere sin karriere. De fleste mastergrader utdeles av statlige eller offentlige universiteter.

Dersom en student er ute etter å bli en sosialarbeider, pedagog eller noen karriere som involverer stor kunstnerisk dyktighet, kan humaniora og samfunnsvitenskap være riktig område av studien. Dette feltet presenterer et bredt spekter av klasser som lærer deltakerne en rekke ferdigheter som er verdifulle i mange bransjer.

Qatar, er en suveren arabisk stat, som ligger i Vest-Asia, opptar den lille Qatar-halvøya på nordøstlig kysten av den mye større arabiske halvøy. Utdanning City er et relativt nytt foretak i Doha finansiert av den qatarske regjeringen gjennom Qatar Foundation. Det er hjemmet til Qatar Academy, Læringssenteret, Academic Bridge Program (ligner på et college prep school), samt gren campus av Texas A & M University (Engineering).

Mastergrad studie i Menneskerettsstudier i Qatar

Les mer Minimér

1 Resultater i Menneskerettsstudier, Qatar

Andre valg innen dette fagområdet:
Doha Institute for Graduate Studies

Historieprogrammet tar sikte på å skape en ny generasjon arabiske forskere innen arabisk og islamsk historie, for å bygge videre på erfaringene som er samlet av fremtrede ... [+]

Historieprogrammet tar sikte på å skape en ny generasjon arabiske forskere innen arabisk og islamsk historie, for å bygge videre på erfaringene som er samlet av fremtredende professorer innen historiske studier fra arabiske og vestlige universiteter. Dette programmet gjør bruk av en rekke nye vestlige teorier innen historisk forskning. Programmet tar sikte på å fatte dybden av historien om økonomiske, politiske, sosiale og intellektuelle strukturer i arabiske land, samtidig som historiske gjenstander gjenvinnes med målet om nyfortolkning basert på nye forskningsmetoder.

Programmet gir særlig betydning for studiet av arabisk historie innenfor de ulike regionale og internasjonale prosessene. Det søker også å gå inn på nytt territorium ved å tilby studiet av nåværende eller umiddelbar historie. I alt foreslår programmet å imponere på elevene behovet for å diversifisere nyhetskilder gjennom eksponering for ulike arabiske og vestlige arkiver. Denne eksponeringen til historien om strukturer og relasjonshistorie vil gjøre studentene kjent med moderne skoler i historien og gjøre dem i stand til å skrive arabisk historie på en ny måte, noe som bidrar til å overvinne tradisjon og fokusere på nye metodiske rammer.... [-]

Qatar Doha
September 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk