Mastergrad studie i IT-rett

Topp 2 Mastergrad studier i IT-rett 2019

IT-rett

Personer som har en god del kunnskap om lovene rundt informasjonsteknologi er blitt en nødvendighet i dagens samfunn. Med daglige fremskritt innen teknologi, er det stadig nye problemstillinger som oppstår med måten teknologisk informasjon spres og fortært av det offentlige. Motta en mastergrad i IT-rett er et klokt valg.

Hva er en Master i IT Law? Noen som har en mastergrad i lover og forskrifter lærer om spesifikke retningslinjer som vil forme politikk, økonomi og samfunn i mange forskjellige måter. Personer som velger å spesialisere seg i IT-loven vil ta kurs som lærer dem om de juridiske spørsmålene som omgir sysselsetting, immaterielle, erstatningsrett, forbrukerbeskyttelse, helsevesenet, og mange andre viktige områder. Det er et spennende fagområde som kan være en utfordring å mestre, men er givende i slutten.

Det er mange fordeler forbundet med denne type grad.Det er mange bedrifter som bruker informasjonsteknologi på en daglig basis. Personer som har en mastergrad i IT Law vil alltid være i høy etterspørsel.

Kostnadene ved å anskaffe denne graden vil avhenge av hvor lang tid det krever å tjene og institusjonen at den er mottatt fra. En stor del av forskningen bør gå inn å velge et program som vil passe en kandidatens individuelle behov.

Den kunnskap og ferdigheter som er kjøpt med denne graden kan hjelpe noen til å begynne en spennende karriere. Det finnes en rekke forskjellige selskaper som ønsker at deres informasjon som skal holdes helt sikker, og som omhandler elektronisk handel. Disse typer selskaper vil ha en ivrig interesse i å ansette en IT advokat for å hjelpe dem å trives i næringslivet.

Det finnes institusjoner over hele verden som tilbyr spennende pedagogiske muligheter for en mastergrad i IT Law.Et nettbasert program kan gi elevene tilgang til en avansert grad i mange forskjellige land, og det gir også en viss grad av fleksibilitet. For å komme i gang, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer

LLM i Internett og ny informasjonsteknologi og kommunikasjon

Campus Stellae Instituto Europeo
Nettstudie Heltidsstudier Deltid 6 - 12 måneder September 2019 Spania Santiago de Compostela + 1 fler

Mesteren har en minimum varighet på seks måneder og maksimalt ett år. Det er et alternativ å forlenge med ytterligere ett år, med kost ... [+]

Master i Internet Law og nye teknologier for informasjon og kommunikasjon

&nbsp

VARIGHET

Minimum 6 måneder og maksimum 1 år. Opsjon på ett år, med en ekstra kostnad for studenten 200,00 €.

&nbsp

&nbsp

Akademisk verdi

Hovedsoverommet har en rating på 600 akademiske timer.

&nbsp

&nbsp

TARGET

Nyutdannede, diplom, studenter i 4. og 5. klasse, faglige og akademiske untitled knyttet til spesialitet, sistnevnte fører til tittelen Graduate Expert.

PROGRAM

MODULE I.ORIGINS og Internett grunnleggende. MODUL II. INNFLYTELSE av ny informasjonsteknologi og kommunikasjon i spansk lov. MODUL III. INNFLYTELSE av ny informasjonsteknologi og kommunikasjon i folkeretten. IV. Konkurranserett. Modul IV. Spesiell referanse til retten til privatliv, ære og omdømme. V. MODULE Service Delivery i informasjonssamfunnet: TRADE, sysselsetting og elektronisk signatur. MODUL VI. Telekommunikasjonsrett. MODUL VII. RETTSSIKKERHETEN av goodwill. ... [-]

Master i informasjonsteknologi lov

University of Tartu
Campus Heltidsstudier 1 år September 2019 Estland Tartu

Designet for advokater som er interessert i å forfølge karrierer innen informasjonsteknologi og cybersikkerhet, tog programmet høyt kvalifiserte IT Law eksperter sårt tiltrengt på advokatfirmaer, IT-selskaper, offentlige etater, internasjonale organisasjoner og konsulentfirmaer. Studentene vil nyte full tilgang til UT tjenester og full deltakelse i alle hendelsene i IT Law Programme. [+]

Designet for advokater som er interessert i å forfølge karrierer innen informasjonsteknologi og cybersikkerhet, tog programmet høyt kvalifiserte IT Law eksperter sårt tiltrengt på advokatfirmaer, IT-selskaper, offentlige etater, internasjonale organisasjoner og konsulentfirmaer. Studentene vil nyte full tilgang til UT tjenester og full deltakelse i alle hendelsene i IT Law Programme.

Praktisk fokus: en betydelig del av undervisningen i dette programmet vil simulere virkelige situasjoner. Studentene får tilgang til 30 IT Law utøvere og IT-spesialister fra hele verden deltar i programmet.

[-]