MASTERSTUDIES.NO

Topp Mastergrad studier i India 2019/2020

Har du lyst til å oppleve en av de mest fascinerende kulturene i verden og samtidig få en mastergrad av høy kvalitet? Hvorfor ikke prøve India, et land med et pluralistisk samfunn, ekstraordinære natur, en fargerik og spennende kultur og en stor, historisk arv? I India er systemet for høyere utdanning et av de største i verden, og forbedres stadig i både størrelse og kvalitet.

Om du velger å ta en mastergrad i New Delhi, Birla, Mumbai, Calcutta, Bangalore eller en annen by i India, åpnes det et stort utvalg av muligheter for deg. Indias universiteter er berømt verden over for å legge stor vekt på vitenskap og teknologi. India er dessuten en av de ledende markedene i verden og kan derfor tilby et stort utvalg av Business- eller ledelseorienterte programmer på master- eller doktornivå, samt mange andre programmer.

Uansett hva dine interesser måtte være, anbefaler vi deg å sjekke ut lenkene nedenfor for å finne mer utav dine muligheter for å få en mastergrad i India. Klikk på "Les mer" for å få enda mer spesifikk informasjon om en bestemt institusjon for høyere utdanning eller mastergrad. Du kan også be om gratis informasjon direkte fra skolen. Start å søke etter en mastergrad i India med en gang!

treff Filter

Mastergrad i historiske studier

Nalanda University
Campus Heltid studier 2 år Kontakt skolen India Delhi

Skolen for Historiske Studier (SHS) er et dynamisk fellesskap av fakultetets medlemmer og studenter, engasjert i en systematisk og streng forespørsel om noen av de grunnleggende spørsmålene som angår historiske erfaringer i og utenfor Asia. Skogets strekkområder, Asiatiske sammenkoblinger, Antropologi, Østasiatisk historie, Kulturhistorie, Oralhistorie, Økonomisk historie og Vitenskapshistorie - er bygget på grunnlaget for det gamle Nalanda. Det nye Nalanda University spiller hovedsakelig en rolle som Indias livlige intellektuelle, religiøse og økonomiske sammenhenger med verden, og formålet med skolen for historiske studier er å åpne nye grenser for kunnskap om asiatiske og ikke-asiatiske kulturelle, historiske og filosofiske sammenhenger. Fakultetets medlemmer kombinerer et rikt utvalg av metodikker og disiplinære bakgrunner for å bære på sin forskning og undervisning i historie, inkludert antropologi, sosiologi, arkeologi, religionsstudier, filosofi, økonomisk historie, statsvitenskap, filologi, visuell studier og kunsthistorie. Studenter på skolen utvikler kritiske forståelser av kulturpolitiske historier, økonomiske historier, intellektuelle historier, muntlige og visuelle historier, vitenskapshistorie og religiøse historier.

MDes transkulturell design / China Studio

L’École De Design Nantes Atlantique
Campus Heltid studier Deltid 2 år Kontakt skolen Kina Shanghai India Pune + 3 fler

Gjennom MDs Transcultural Design / China Studio vil elevene lære å dechifisere den lokale oppførselen og forstå det kinesiske markedet for å tilby et sammenhengende prosjekt tilpasset brukere med en antropologisk tilnærming til design. Dette programmet er en skritt for en internasjonal designerarkitektur.

M.Des. i designberegning

Srishti Institute of Art, Design and Technology
Campus Heltid studier 2 år Juli 2020 India Bengaluru

Vårt program forenkler fremtidens design og kunstprofessorer, som kan jobbe i flere sammenhenger, gjøre komplekse forbindelser, lede og administrere endring. Vi legger til rette for og inculcate arbeider med autonomi mot en klar selvstilling, enten det er entreprenør, designleder eller som selvstendig kreativ utøver.

CLE Master i europeiske litterære kulturer

University of Bologna
Campus Heltid studier 2 år Kontakt skolen Italia Bologna India Dakar + 2 fler

CLE Master Course søker å gi et høyverdig forberedelse som reflekterer de flerkulturelle aspektene i Europa. CLE Master Course er et toårig heltidsstudium (120 studiepoeng) og er tatt i 2 eller 3 av 8 prestisjefylte EU- og ikke-EU-universiteter som deltar i konsortiet.

CEMS master i internasjonal ledelse (CEMS MIM)

CEMS - The Global Alliance in Management Education
Campus Heltid studier 1 år September 2020 Frankrike Paris Japan Tokyo Nederland Rotterdam Norge Bergen Polen Warszawa Portugal Lisboa Russland Saint Petersburg Spania Barcelona Sverige Stockholm Sveits St. Gallen Tyrkia Istanbul Hongkong Hong Kong Italia Milan Irland Dublin Australia Sydney Østerrike Wien Belgia Ottignies-Louvain-la-Neuve Brasil São Paulo Canada London Kina Beijing Tsjekkia Praha Danmark København Finland Helsinki Tyskland Köln Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Ungarn Budapest India Kolkata Agde + 52 fler

CEMS MIM er et praktisk, pre-opplevelse grad åpen for en utvalgt gruppe studenter på et masterprogrammet i en av 28 ledende institusjoner

MBA i entreprenør utvikling

WOXSEN | School of Business
Campus Heltid studier 1 år Juli 2020 India Hyderabad Mumbai + 1 fler

Behovet for å identifisere, skape og støtte håper og spirende entreprenører er et presserende behov for en voksende økonomi som det av India.

Post Graduate programmet i ledelse (pgpm)

Wings Institute of Business Management
Campus Heltid studier 2 år Juli 2020 India Jamshedpur

Kort Outlook av programmet: WIBM tilbyr en UGC Anerkjent MBA grad med Industri Integrert å hjelpe deg å være produktiv på din arbeidsplass fra dag én, utstyre studentene med grunnlaget for ledelse konsepter i innledende vilkår, etterfulgt av funksjonell spesialisering i senere vilkår

Mestere i sport management (MSM)

International Institute of Sports Management (IISM)
Campus Heltid studier 2 år Juli 2020 India Mumbai

Masters i Sports Management (MSM)

Master of Laws

Sharda University
Campus Heltid studier Juli 2020 India Stor-Noida

En advokat, enten akademisk eller profesjonell forventes å være kompetent til å analysere og vurdere den juridiske prosessen fra en bredere rettslig perspective.The Målet med dette kurset er å studere natur Selskapet prosessen som et instrument for bedriftskultur. Det er ment å fremheve betydningen av selskapet som Industry maker, deltaker i den økonomiske makten og som et instrument for kommersiell endring. Dette kurset tar sikte på ytterligere å avsløre vanskelighetene med kreativitet og de kommersielle verktøy og teknikker som anvendes i prosessen. Siden den ultimate målet for enhver rettslig prosess eller system er jakten på offentlig interesse, er en systematisk studie av begrepet selskapsrett og dets ulike teoretiske grunnlaget som kreves. Dette kurset, derfor har til hensikt å gjøre studentene kjent med ulike aspekter og alternative måter å dannelse og arbeider av et selskap.

Mestere i Heritage Management

Ahmedabad University
Campus Heltid studier 2 år Juli 2020 India Ahmedabad

Den første av sitt slag i India, og ligger i den nylig døde "UNESCO World Heritage City" i Ahmedabad; Masterprogrammet i Heritage Management er et toårig studieprogram som legger vekt på en kritisk forståelse av arv og en integrert styringsstrategi for arvesektoren.

master of dataprogram

Mahatma Gandhi University
Campus Heltid studier Deltid 3 - 6 år Juli 2020 India Delhi + 1 fler

Dette kurset skal gi fordypning i informatikk med tekniske, faglige og kommunikasjonsevner. Vi trener fremtidige fagfolk. Vi har tenkt å gi næringsrettet utdanning innen Computer Application.

Master of dataprogrammer

Hindustan University
Campus Heltid studier 3 år Juli 2020 India Chennai Delhi Coimbatore Oman Muscat Sri Lanka Colombo Kochi + 7 fler

Programmet er utviklet for å trene studentene til å bli programvare fagfolk. Kurset er rettet mot å utvikle kunnskap og ferdigheter i alle områder av PC-programmer. Dette kurset tar sikte på å møte det økende behovet for programmerere passende å presentere IKT scenario.

Master - Bangalore

Access Masters
Campus Heltid studier 1 dag Kontakt skolen India Bengaluru

Access Masters Tour vil introdusere deg til et bredt spekter av Masters programmer og vil koble deg til representanter fra noen av verdens beste handelshøyskoler. Ved å registrere, får du tilgang til hele programmet for arrangementet.

MSc i multimedia

Indian Institute Of Film And Animation
Campus Heltid studier 2 år Juli 2020 India Bengaluru

Animasjon er et raskt voksende høyt betalende karrierealternativ. Fordi industrien vokser så fort, er det en konstant etterspørsel etter dyktige fagfolk fra både indiske studioer og internasjonalt outsourcede prosjekter. IIFA tilbyr karriereorientert trening for å forberede deg på jobber i animasjon, webdesign, spilling

MTECH sivilingeniør

ITM University, School of Engineering and Technology
Campus Heltid studier Deltid 2 - 3 år Juli 2020 India Gurugram + 1 fler

Master of Technology (M. Tech.) I Civil Engineering programmet er designet for å ha spesialisering alternativer i konstruksjonsteknikk, Water Resources Engineering, Environmental Engineering, Geoteknikk og byggebransjen og ledelse.