$close

Filtre

Se resultater

Masterstudier i Industridesign i Danmark

En mastergrad er det neste utdanningsnivå du kan oppnå etter mottatt bachelorgrad. Å oppnå en mastergrad krever vanligvis to års fulltidsstudie, som i det amerikanske systemet tilsvarer 36 til 54 studiepoeng.   Industriell design refererer til innen produksjon som inkluderer produkt etableringen og konstruksjon. Industridesignere arbeider for å sikre at form av et element følger sin fu… Les mer

En mastergrad er det neste utdanningsnivå du kan oppnå etter mottatt bachelorgrad. Å oppnå en mastergrad krever vanligvis to års fulltidsstudie, som i det amerikanske systemet tilsvarer 36 til 54 studiepoeng.  

Industriell design refererer til innen produksjon som inkluderer produkt etableringen og konstruksjon. Industridesignere arbeider for å sikre at form av et element følger sin funksjon og at industrivarer fungere som tiltenkt av sine klienter.

Til tross for sin lille befolkning, Danmark er rangert som en av verdens 's mest innovative land takket være en sterk vekt på forskning og opplæring av høy kvalitet. Du skal også studere i en trygg, vennlig og innovasjonsdrevet miljø.

Master i Industridesign i Danmark

Minimér
Les mer om å studere i Danmark
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Designskolen Kolding
Kolding, Danmark

Som følge av overgangen fra et industrialisert samfunn til et kunnskaps- og kommunikasjonsbasert samfunn, er Industriell design en disiplin i rivende utvikling.

Som følge av overgangen fra et industrialisert samfunn til et kunnskaps- og kommunikasjonsbasert samfunn, er Industriell design en disiplin i rivende utvikling. -
Master
Fulltid
2 år
Danish
sep. 2022
Campus