$close

Filtre

Se resultater

Master programmer i Informasjonsforvaltning i Marokko

En mastergrad er det neste utdanningsnivå du kan oppnå etter mottatt bachelorgrad. Å oppnå en mastergrad krever vanligvis to års fulltidsstudie, som i det amerikanske systemet tilsvarer 36 til 54 studiepoeng.   Ideer og data er blant de viktigste driverne for endring. Studenter som forfølge en grad i informasjonsbehandling ofte lære hvordan informasjon lagres og sammen med hvordan man… Les mer

En mastergrad er det neste utdanningsnivå du kan oppnå etter mottatt bachelorgrad. Å oppnå en mastergrad krever vanligvis to års fulltidsstudie, som i det amerikanske systemet tilsvarer 36 til 54 studiepoeng.  

Ideer og data er blant de viktigste driverne for endring. Studenter som forfølge en grad i informasjonsbehandling ofte lære hvordan informasjon lagres og sammen med hvordan man skal organisere folk og ressurser for å fremme læring og utvikling overføres,.

Marokko, offisielt Kongeriket Marokko. er den vestligste av de nord-afrikanske land. Den har Atlanterhavet og Middelhavet kystlinjer, og en kupert fjell interiør. De store ressurser av den marokkanske økonomien er landbruk, fosfater, turisme og tekstiler.

Minimér
Les mer om å studere i Marokko
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
IIHEM International Institute Higher Education
Rabat, Marokko

Hovedfaget i informasjonssystemstyring er av stor interesse for studenter som ønsker å spesialisere seg i forretningsorientert informasjonsanalyse og databehandling.

Hovedfaget i informasjonssystemstyring er av stor interesse for studenter som ønsker å spesialisere seg i forretningsorientert informasjonsanalyse og databehandling. -
Master
Fulltid
French (Morocco), Arabic (Morocco)
Campus