Mastergrad i Informasjonssystemer

Beste skoler 100 Masterstudier i Informasjonssystemer 2018

Informasjonssystemer

Masterstudenter av informasjonssystemer bygger på business, engineering, computer eller science grader i jakten på mer avansert kunnskap i elektronisk kommunikasjon. En avansert grad kan gi kanten til bedre jobber i et konkurransedyktig felt.

 

Hva er en mastergrad i informasjonssystemer? Teknologi er middel til å skape, bruke og distribuere informasjon i vårt sammenhengende samfunn. Studere i informasjonssystemer sentre om å skape og forbedre måter å håndtere data og elektronisk kommunikasjon og den resulterende effekten på bedrifter og samfunn. Studentene vil få et solid fundament i programvareutvikling og prinsipper. Ytterligere kurs i kritisk tenkning, faglig sammenheng og problemløsing hjelpe kandidater sette sin datakunnskap til praktisk bruk. Også adressert er den evolusjonerende naturen av feltet som det hele tiden tilpasser seg for å holde tritt med teknologiske endringer.

 

For å forfølge dette studiet drar studenten nytte av å få en fast forståelse for arbeidet med elektroniske systemer og hvordan man legger den kunnskapen til praktisk bruk. Ledelse, problemløsing og mellommenneskelige ferdigheter er mer fullt utviklet.

 

Kostnaden for programmet varierer etter skole og sted. Studentene bør undersøke de ulike alternativene for å bestemme studiet som best tilfredsstiller deres mål og budsjett.

 

En avansert grad i informasjonssystemer åpner døren for mange karrieremuligheter. En konsentrasjon om lagring og arkivering av materiale kan føre til arbeidsplasser i bibliotekets vitenskap eller rekordbehandling. Nyutdannede er også godt kvalifisert som prosjektleder og ledere på grunn av integrasjon av elektronikk med organisering og presentasjon av tanker. Den avanserte kunnskapen om arbeidet med datamaskiner gir solid grunnlag for teknologisk rådgivning. Organisasjoner søker fagfolk innen informasjonssystemer i planlegging og implementering av markedsføringsstrategier, kontorprosedyrer og kundeutvikling. Programmet er også utmerket forberedelse for sysselsetting i næringslivskommunikasjon.

 

Fremskritt for din karriere med denne svært markedsførbare graden kan begynne akkurat nå. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

 

 

Les mer

Master of Information and Cybersecurity (MICS)

UC Berkeley School of Information
Nettstudie Heltidsstudier 20 måneder September 2018 USA Berkeley

[+]

cyberforbrytelse og cyberforsvar regjeringen og nasjonal sikkerhet økonomi av cybersecurity kryptografi

I skolen er nærhet til Silicon Valley også posisjonert sine studenter og fakultet i forkant av verdens teknologiske innovasjonsnav. Senter for langsiktig cybersecurity (CLTC) er en annen ressurs online studenter kan få tilgang til.

Levende klasser sørger for dialog og diskusjon mellom studenter og fakultet. MICS-studenter kan også danne studie- og sosialgrupper med jevnaldrende og delta i instruktørens kontor timer utenfor levende klasser.

Kurset er engasjerende og interaktivt, tilgjengelig overalt med en Internett-tilkobling. MICS-programmet kan fullføres på 20 måneder online, noe som gir studentene UC Berkeley-opplevelsen uansett hvor de er.... [-]


Mastergrad I Systemadministrasjon

OBS Business School
Nettstudie Heltidsstudier Deltid 12 måneder May 2018 Spania Barcelona Madrid + 2 fler

The Master in Management Systems gir deg teoretisk og praktisk kunnskap for bedre styring profesjonell ytelse. Programmet betaler spesiell oppmerksomhet til definisjonen av en god strategi som en måte styresystemer justering. Du vil også arbeide planleggingsressurser, metoder for informasjonshåndtering, driftsprosesser, og ledelse ... [+]

Master i Management Systems

The Master in Management Systems gir deg teoretisk og praktisk kunnskap for bedre styring profesjonell ytelse. Programmet betaler spesiell oppmerksomhet til definisjonen av en god strategi som en måte styresystemer justering. Du vil også arbeide planleggingsressurser, metoder for informasjonshåndtering, driftsprosesser samt prosjektledelse og tjenester. I løpet av hele programmet stadig vurderer teknologisk innovasjon og dens innvirkning på å forbedre produktiviteten og konkurranseevnen til bedriftene.

Millennium ledende selskaper har i sentrum av sine forretningsmodeller som utnytter den informasjonen som den viktigste inntektskilde generasjon og beslutningsprosesser. Denne nye paradigmet er eksportvare og skalerbar til alle forretningsområder, og uunnværlig i selskaper i fremtiden. Av den grunn, en av hovedaksene av Master in Management Systems er den nye informasjonsteknologien (IKT ledelse).... [-]


Master I Energi Informatikk

University of Applied Sciences Upper Austria
Campus Heltidsstudier 4 semestre October 2018 Østerrike Hagenberg

Energi er den underliggende hjerterytme av den globale økonomien - en kritisk faktor i produksjonen av nesten alle varer og tjenester i den moderne verden. Åpenbart gitt den kritiske rollen som energi, er de drivende imperativer i enhver økonomi som sikrer forsyningssikkerheten, opprettholde konkurranseevnen og føre tilsyn med overgangen til en lavkarbon fremtiden ... [+]

Master i Energi Informatikk

Energi er den underliggende hjerterytme av den globale økonomien - en kritisk faktor i produksjonen av nesten alle varer og tjenester i den moderne verden. Åpenbart gitt den kritiske rollen som energi, er de drivende imperativer i enhver økonomi som sikrer forsyningssikkerheten, opprettholde konkurranseevnen og føre tilsyn med overgangen til en lavkarbon fremtid.

Sentrale krav i denne sammenheng er strategisk styring av forsyning og forbedre sin samlede produksjon og distribusjon. Innvirkning på disse utfordrende mål vil være en rekke faktorer, inkludert fremskritt innen fornybar energi, e-mobilitet og grønne teknologier, for å nevne bare noen. Administrerende denne skiftende miljø er ingen enkel oppgave. Det vil kreve intelligente IT-løsninger og derfor godt utdannede IT-eksperter i stand til å designe og / eller betjene fremtidige smarte nett, smart byens infrastruktur og forbedrede energiforsyningssystemer.... [-]


Regnskap Og Informatikk (RWI)

Universitatea De Vest Din Timisoara
Campus Heltidsstudier October 2018 Romania Timisoara

Programmet skal utvikle en fokusert læreplan grunnleggende kunnskaper innen regnskap og informatikk. [+]

Navn på studiet

Regnskap og informatikk (RWI)

Antall plasser

Totalt: 50

Fee Free: 25

kort beskrivelse

Programmet skal utvikle en fokusert læreplan grunnleggende kunnskaper innen regnskap og informatikk.

Det er utført som en dobbel studium i samarbeid med Karlsruhe University, Faculty of Economics informatikk og har støtte fra representert i regionen tyske selskaper.

Forbindelsen med regnskap, Business Informatics og tysk språk er et ytterligere skritt i retning av en optimal justering av studien FEAA utvalg av de spesifikke behov i arbeidslivet, noe som resulterer i en høyere arbeidsevne kandidater.

fagretningerMikro- og makroøkonomiforretningsjussdriftsadministrasjonIntern og ekstern regnskapsbeskatningkontrollereInternasjonale standarder innen områdene regnskapRegnskapsanalyseavsluttende eksamenvirksomhet informatikkdatabaserProgrammering C og C #ERP SAPMajors på Karlsruhe universitet - studium i International IT BusinessprogramvareutviklingOperasjonsanalyse / LogistikkStatistikk / business intelligenceInternational Strategic ManagementmarkedsføringBrukersentrert utviklingFordeler med studenter... [-]

Master I Informasjonssystemledelse

Walden University
Nettstudie Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 fler

Ønsker du å få en dypere forståelse av rollen teknologi spiller i å oppnå organisatoriske mål og strategier? Walden University Master of Information Systems Management er utviklet [+]

Forbered deg på senior-nivå informasjonssystemer og teknologi lederstillinger i bredt spekter av bedrifter, myndigheter, utdanning og ideelle innstillinger. Kombinere ledelse kurs og avansert IT-opplæring, Walden er Master of Information Systems Management (optimisme) forbereder deg til:

Evaluer, design, og administrere informasjonssystemer kritiske til dagens bedrifter. Lead tverrfaglige team og IT-tiltak for å møte sentrale organisatoriske mål. Avansere til ledende stillinger.

Designet for å bygge din IT-karriere raskt og rimelig, gir dette programmet deg også mulighet til å oppnå et Graduate Certificate i informasjonssystemer etter at du har fullført dine fire første kurs. * Som Walden-student kan du velge når, hvor og hvordan du lærer takket være vår online format og MobileLearn®. Gjennom denne utdanningen teknologi, kan du lytte til kurs på din MP3-spiller, tilgang til klasserommet fra din iPhone, laste ned kurs til den bærbare datamaskinen, og mer.... [-]


Master I Informasjonssystemer

University of Liechtenstein
Campus Heltidsstudier 4 - 10 semestre September 2018 Liechtenstein Vaduz

Masterstudiet i informasjonssystemer, med hovedfag i Business Process Management, datalogi og data [+]

Programmet

Masterstudiet i informasjonssystemer, med hovedfag i Business Process Management, datalogi og data

Programmet er utviklet basert på industriens krav og er spesielt rettet mot å fremme faglig karriere i internasjonale sammenhenger. Som en del av internasjonale prosjektgrupper utvikler studentene sosiale kompetanser som er svært relevante i dialog mellom ulike interessenter og næringsliv. Nyutdannede fra masterstudiet i informasjonssystemer er dermed godt forberedt på en karriere som fremtidige ledere i internasjonalt operative virksomheter.

Spesialiseringen i Business Process Management fokuserer på metodiske kompetanser for analyse, implementering, forbedring og kontinuerlig styring av forretningsprosesser. Spesialisering i datavitenskap fokuserer på metodiske kompetanser for å snu informasjon til konkurransefortrinn og innovasjon. Spesialiseringen i Data... [-]


Master I Styringssystem Engineering

HAN University of Applied Sciences
Campus Heltidsstudier 18 måneder September 2018 Nederland Arnhem

En HAN Masters i Control Systems Engineering tar dine tekniske ferdigheter til neste nivå. Det gir deg en grundig forståelse av de avanserte reguleringssystemene som brukes i dagens bransje, samt toppmoderne teknikker som er direkte anvendelige i et industrielt miljø. [+]

Master i Control Systems Engineering

En HAN Masters i Control Systems Engineering tar dine tekniske ferdigheter til neste nivå. Det gir deg en grundig forståelse av de avanserte reguleringssystemene som brukes i dagens bransje, samt toppmoderne teknikker som er direkte anvendelige i et industrielt miljø. Den praktiske tilnærmingen til dette kurset støttes av solid kompetanse av lærere og forskere.

Sted: Arnhem Varighet: 1,5 år (heltid) Degree: Master of Science Kursstart: September

Yrket i et nøtteskall

Kontrollsystem ingeniører er involvert i alle prosesser fra forskning, design, utvikling og produksjon gjennom til evaluering av kontrollsystemer. Den ekstra kvalifikasjonen for en mastergrad i Control Systems Engineering ved HAN forbedrer dine faglige ferdigheter slik at du effektivt kan styre prosjekter, samtidig som du balanserer ingeniør-, økonomiske og kommersielle aktiviteter. Videre har du teknisk kunnskap til å realisere og evaluere alle kontrollstrategier og innebygde elektroniske systemer.... [-]


Master I Prosessledelse (SAP)

Grupo IOE
Nettstudie Deltid September 2018 Spania Barcelona Madrid Murcia Valencia Colombia Bogotá Mexico Mexico City Peru Lima Brasil São Paulo + 10 fler

Navnet kommer fra SAP-systemer, applikasjoner og produkter i databehandling. Dette systemet omfatter mange fullt integrerte moduler. Informasjonen er delt, både mellom modulene og mellom alle områder. [+]

navnet SAP kommer fra: Systems, applikasjoner og produkter i databehandling.

Dette systemet omfatter mange fullt integrerte moduler. Informasjonen er delt, både mellom modulene og mellom alle områder. SAP Det etablerer og integrerer produksjonssystem av selskaper og har et antall moduler som utgjør en ideelle verktøy for å møte behovene til business management rundt:

Finance. Management Control. Menneskelige ressurser. Salg og distribusjon. logistikk produksjonsplanlegging MÅL: Maste SAP FI fokusert på behovene til din bedrift. Generell kjennskap til programmet og de ​​ulike verktøyene den inneholder. Spesifikk utvikling av de ulike forretningsforhold som letter bruken av programmet. Programmering i ABAP ... [-]

Mastergrad I Ledelse Informasjonsteknologi

Universidad Tecmilenio
Nettstudie Campus Heltidsstudier Deltid 5 semestre July 2018 Mexico Mexico Online Culiacan Guadalajara Veracruz Merida Campus Cuernavaca Mexico State Mexico City Monterrey Villahermosa + 11 fler

Velg TecMilenio Universitetet informasjon blir ugyldig hvis den ikke brukes i tide. Likeledes må akademisk kunnskap være sertifisert for å bli implementert i tide. Vi vil bekrefte. [+]

Hvorfor denne Master?

Velg TecMilenio universitet

Informasjon blir ugyldig hvis den ikke brukes i tide. Likeledes må akademisk kunnskap være sertifisert for å bli implementert i tide. Vi vil bekrefte. Vi har oppdatert på de nyeste trendene i teknologi lærere. Vårt universitet modellen vil tillate deg å øke din arbeidserfaring. Vi har svært interessante utvekslings planer for din karriereutvikling.

TecMilenio være en del av universitetet er å bli bedre

Oppgradere til de nyeste verktøyene for å behandle informasjon. Multipliser din erfaring med vår virksomhet kobling. Var forskning markeder, business intelligence eller utvikling av programmer for å forbedre tjenesten? Vi kommer til å si noe som er den mest lønnsomme området. Hva får jeg? ... [-]

Master I Datateknikk Og Informasjonssystemer

ISG Business & Economics School
Campus Heltidsstudier 2 år October 2018 Portugal Lisboa

Dette grad tar sikte på å fremme anskaffelse av avanserte ferdigheter i de områdene av Computer Engineering and Information Systems, nemlig de som refererer til individuelt arbeid, støttet i ferdigheter ervervet i forskningsaktiviteten, samt søknad i faglig aktivitet av prinsippene som brukes i. .. [+]

Dette grad tar sikte på å fremme anskaffelse av avanserte ferdigheter i de områdene av Computer Engineering and Information Systems, nemlig de som refererer til individuelt arbeid, støttet i ferdigheter ervervet i forskningsaktiviteten, samt søknad i faglig aktivitet av prinsippene som brukes i metoder av dette prosjektet.

På denne måten vil mastergrads gi analyse og informasjonsbehandling ferdigheter iboende til utføring av oppgaver for forskning og utvikling innovative teknologier ervervet i rettsforfølgelse av de beskrevne målene, samt kapasitet til å produsere og formidle vitenskapelig informasjon knyttet til dem.

Videre studier

Graden er støttet av en solid studiet og inntar en innovativ stilling i de konvergerende vitenskapelige domener. Denne mastergraden med en faglige struktur sammenlignes med de beste lignende andre sykkelbanene i Europa, tilbyr den mest tilstrekkelig opplæring mot graden (andre syklus i 2007/2008) og påtale av studiene i et stort mangfold av grener på tredje syklus nivå.... [-]


Master Of Information Systems (Executive)

The University of Melbourne - Online
Nettstudie Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år January 2019 Australia Australia Online + 1 fler

Master of Information Systems (Executive) er et unikt online kurs som dekker kritiske områder innen informasjonssystemadministrasjon og digital virksomhet. Som student i dette kurset vil du utvikle avansert evne til å støtte, administrere og endre forretningsprosesser gjennom informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT). Den elektroniske kursstrukturen lar deg planlegge din studie rundt dine karriereforutsetninger, og du kan velge mellom en rekke fagområder som er tilgjengelige, inkludert IT-strategi, nye teknologier, informasjonsforsikring og outsourcing og kontraktføring. Du vil også ha mulighet til å samarbeide med høyt oppnådde jevnaldrende og verdenseksperter. [+]

Den Master of Information Systems (Executive) Er et unikt online kurs som dekker kritiske områder innen informasjonssystemadministrasjon og digital virksomhet.

Som student i dette kurset vil du utvikle avansert evne til å støtte, administrere og endre forretningsprosesser gjennom informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT). Den elektroniske kursstrukturen lar deg planlegge din studie rundt dine karriereforutsetninger, og du kan velge mellom en rekke fagområder som er tilgjengelige, inkludert IT-strategi, nye teknologier, informasjonsforsikring og outsourcing og kontraktføring. Du vil også ha mulighet til å samarbeide med høyt oppnådde jevnaldrende og verdenseksperter.

... [-]

Master I Drift Forskning Og Informasjonsteknikk

Cornell Tech
Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 USA Chelsea

Enhver virksomhet i alle bransjer får et konkurransefortrinn når de kan utnytte data til å informere strategiske beslutninger. Vår Orie Masters vil gi deg de matematiske og modellering ferdigheter du trenger for å sette data til å fungere. [+]

Master i Operations Research and Information Engineering

Bedrifter av alle typer og størrelser er Awash i data og sulten etter dyktige analytikere og informasjon forskere som kan bruke disse dataene til å lage innsiktsfulle sanntid forretningsmessige beslutninger. Cornell Tech Master i Operations Research and Information Engineering (Orie) vil gi deg de matematiske modellering og dataanalyse ferdigheter du trenger for å kjøre de beslutningene som forbedrer kundetilfredshet og driftseffektivitet.

Lær Hvor Rigor møter innovasjon

Cornell Tech Orie Masters kombinerer Cornell University akademiske rigor med den energien og muligheten som kommer med å studere i hjertet av New Yorks tech oppstart samfunnet.... [-]


Masterprogrammet (ett år) I Informatikk

University of Borås
Campus Heltidsstudier 1 år August 2018 Sverige Borås

Andre nivå utdanning skal i hovedsak bygge på den kunnskapen som studentene tilegner seg i første utdanning eller tilsvarende kunnskaper. Andre nivå utdanning skal innebære en utdyping av kunnskaper, ferdigheter og evner i forhold til første nivå utdanning og, i tillegg til hva som gjelder for første nivå utdanning, skal videreutvikle studentenes evne til selvstendig integrere og bruke kunnskap, utvikle studentenes evne til å håndtere komplekse fenomener, problemer og situasjoner, og utvikle studentenes potensial for faglige aktiviteter som krever stor selvstendighet eller for forskning og utviklingsarbeid. [+]

Masterprogrammet i informatikk

Det overordnede målet for masterstudiet i informatikk er at studentene skal utvikle avanserte ferdigheter og kunnskaper i faget informatikk. Etter fullføring av programmet, vil studenten vise Kunnskap og forståelse

kunnskap og forståelse i deres store felt av studien, inkludert både en oversikt over feltet og dypere kunnskap om visse deler av feltet og innsikt i aktuell forskning og utvikling, fordypet kunnskap om metoder som gjelder i informatikk,

Ferdigheter og evner

evne til å integrere kunnskap og å analysere, vurdere og håndtere komplekse fenomener, problemer og situasjoner, selv med begrenset informasjon, evne til selvstendig identifisere og formulere problemstillinger og til å planlegge og å gjennomføre dem innenfor spesifiserte tidsrammer, evne til muntlig og skriftlig, for å presentere og diskutere sine konklusjoner og kunnskap og argumenter bak dem, i dialog med ulike grupper, ferdigheter som kreves for å delta i forskning og utviklingsarbeid eller å arbeide i andre avanserte sammenhenger. Opptakskrav Bachelorgrad, 180 studiepoeng, i informatikk (eller tilsvarende). Verified engelskkunnskaper tilsvarende kurset engelske B / 6 i den svenske videregående skole. For ytterligere informasjon om engelskkunnskaper, kan du se: http:www.hb.se/en/International-student/Bachelor--Master-student/Application--Admission/Admission-process/English-language-proficiency/Undersøkelse Fullført program fører til en grad av Master of Science (60 studiepoeng) med fordypning i informatikk. Mer informasjon Undervisningen er normalt på engelsk. Pensumlitteraturen er på engelsk. Treningen er i hovedsak organisert på campus, med innslag av noen kurs som støtter fleksibel læring. Programmet gir nasjonalt og internasjonalt samarbeid med relevante emner fra andre institusjoner for høyere utdanning etter individuell avtale / vurdering på studentens forespørsel. [-]

Master Of Business Information Systems (mbis)

Monash University Malaysia
Campus Heltidsstudier Deltid 18 - 48 måneder July 2018 Malaysia Selangor + 1 fler

The Master of Business Information Systems forbereder de med tidligere kvalifikasjoner i noen disiplin for yrker i store dataanalyse, informasjon systemanalyse og design, IT prosjektledelse, business intelligence og bedriftssystemer. [+]

Den Master of Business Information Systems forbereder de med tidligere kvalifikasjoner i noen disiplin for yrker i store dataanalyse, informasjon systemanalyse og design, IT prosjektledelse, business intelligence og bedriftssystemer.

The Master of Business Information Systems gir også utviklingsmuligheter i business management verden for studenter med tidligere kvalifikasjoner i enhver Information Communication Technology disiplin. Hvis du har før informasjons- og kommunikasjonsteknologikvalifisering, har du muligheten til å få innvilget kreditt overføring (med en redusert avgift) for ett semester av studiet (som betyr mastergraden kan oppnås innen 1,5 år i stedet for 2 år).... [-]


Mastergrad I Informasjonssystemer Ledelse

Instituto Politécnico de Santarém
Campus Heltidsstudier 2 år October 2018 Portugal Santarem

Gi studentene tilstrekkelig og solid vitenskapelig opplæring i spesifikke feltet av Information Systems Management. [+]

Varighet: 2 år Fordeler: Ressurser og portugisisk språkkurs (30 timer)

Opplæringstilbudet i portugisisk:

Priser *:

Søknad -35 € Årlige - 1000 € (uten overnatting) 3000 € (overnatting) Bruk - 35 €

Opplæringen i engelsk:

Priser *:

Søknad -35 € Årlige - 3500 € (overnatting) Bruk - 35 € Følgende verdier skal være rettidig må bekreftes mål: Gi studentene tilstrekkelig og solid vitenskapelig opplæring i spesifikke feltet av Information Systems Management; Forbedre problemløsning kapasitet og skape løsninger nonroutine og uforutsigbare situasjoner; Utvikle resonnement kapasiteten og levere verdifull mening i komplekse situasjoner; Trening fagfolk til å utføre funksjoner med høy kompetanse, møte de reelle behovene til organisasjoner; Stimulere tverrfaglig og integrert resonnement i organisasjoner; Konsolidere kulturelle verdier, sosiale, etiske og statsborgerskap garanterer samhold og sosial stabilitet; Utvikle vitenskapelig forskning kapasitet; Utvikle ferdigheter innen rettet eller autonom selvlæremodus. [-]