97 Fjernundervisning Master Programmer i Ingeniørfag i Europa for 2024

Fjernundervisning Master Programmer i Ingeniørfag i Europa for 2024Filter
    • Online

    Fulltid, Deltid

    24 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Meld deg på IUs online masterprogram i produktledelse for å tilegne deg ferdighetene og kunnskapen som er avgjørende for å lykkes i dagens konkurranseutsatte forretningslandskap. Gjennom en omfattende læreplan vil du utvikle ekspertisen til å skape og administrere vellykkede produkter fra begynnelse til lansering, utnytte markedsinnsikt, strategisk planlegging og effektiv kommunikasjon.

    • Online

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Våre Advanced Manufacturing Systems MSc-grad fokuserer på å gi deg en unik læringsmulighet til å utvikle dybdekunnskap og ferdigheter innen avansert produksjon, med sikte på å produsere de ledende ingeniører og forskere som kreves for Industri 4,0 orientert smart produksjon for å forbedre produkter og produksjonsprosesser.

    • Hull, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Konsolider ingeniøropplevelsen din og få kommersiell bevissthet og styringsverktøy for å ta din karriere til neste nivå. Dagens forbrukerledede marked er helt avhengig av evnen til å produsere utskiftbare komponenter i høye volumer. Som et resultat krever ingeniørbransjen ledere og strategiske tenkere med en avansert forståelse av ledelsesprinsipper og evnen til å føre tilsyn med og analysere styringsprosesser og virksomhetssystemer som helhet.

    • Atarfe, Spania

    Fulltid, Deltid

    1100 timer

    Fjernundervisning

    Spansk

    Ledelsen av Arbeidshelse og sikkerhet er orientert mot å oppnå tilstrekkelig risikostyring, på en slik måte at den tillater permanent kontroll av risikoene i de forskjellige fagene og som bidrar til arbeidstakerens fysiske, mentale og sosiale velvære. og til drift av ressurser og anlegg.

    • Milan, Italia

    Fulltid

    1 år

    Blandet, Fjernundervisning

    Engelsk

    Den spesialiserende mesteren i transport og bildesign er en master i bildesign i Politecnico di Milano, og det er en Pathway til fortreffelighet for de som søker vitenskapelig streng opplæring for å møte de profesjonelle utfordringene som bilprodusenters designavdelinger tilbyr i denne tiden -nær endring og radikal innovasjon i bransjen. Early Bird -10% Registrer deg innen 30. oktober 2021 for å få Early Bird 10% reduksjon på skolepenger

    • Online

    Deltid

    27 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Fremskritt din karriere med University of Baths Engineering Business Management online MSc. Kurset er ideelt for studenter som søker fremgang innen ingeniørledelse og krever ikke forhåndseksisterende teknisk ingeniørkunnskap. Fordi dette kurset leveres fullstendig online, kan du studere mens du opprettholder dine arbeids- og livsforpliktelser. Gjennom programmets 12 enheter med kurs og ingeniørprosjekter, vil du studere emner inkludert ledelsespraksis for ingeniørfag, prosjektledelse, bærekraftige ledelsesstrategier, organisatoriske endringer og kommersialisering av ny teknologi. Ekspertforelesere og bransjetalere som har erfaring fra den virkelige verden vil hjelpe deg med å tenke systematisk når du inkorporerer psykologiske, sosiale, økonomiske og politiske faktorer i beslutningsprosessen. Kurset ditt vil avsluttes med et ingeniørprosjekt som kan være basert på din rolle i bedriften din, designet for å trekke på praksis innen ingeniørvirksomhet. På litt over to år kan du fullføre Engineering Business Management online MSc og ansette lederskap og faglige ferdigheter for effektiv ledelse av ingeniørvirksomhetsprosjekter, team og organisasjoner. Du vil legge til ledelseskompetansen din slik at du kan avansere innen ingeniørfag, virksomhet, drift, forsyningskjeden og prosjektledelse i ditt relevante ingeniørmiljø eller industri.

    • Online Spain
    • Villaviciosa de Odón, Spania

    Fulltid

    12 måneder

    Fjernundervisning

    Spansk

    Utvikle et yrke for fremtiden og kvalifisere deg som seniortekniker i yrkesrisikoforebygging. Spesialiserer seg på arbeidssikkerhet, industriell hygiene, ergonomi og anvendt psykologi.

    • The City, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    8 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Online

    Fulltid, Deltid

    18 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Med fokus på kvalitetsstyring, forsyning og bærekraft, gir dette MSc Engineering Management (CMI)-programmet en forståelse av de bredere prosessene som støtter ingeniøraktiviteter. Dette nettbaserte masterkurset i ingeniørledelse kommer praktiserende ingeniører til gode som ønsker å ta på seg en lederstilling. Ardens nettbaserte studiemodus gjør det lettere å utvikle dine ingeniør- og prosjektledelsesferdigheter sammen med dine eksisterende forpliktelser.

    • Lahti, Finland
    • Online

    Fulltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Som en global utfordring er urbanisering og smartbykonsepter store utviklingstemaer. Det er et økende behov for tverrfaglige tilnærminger i planlegging og styring av bymiljøutviklingsprosesser. Dette programmet inviterer søkere til å jobbe sammen for å håndtere praktiske utfordringer rundt temaet urban bærekraft.

    • Milan, Italia

    Fulltid

    550 timer

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk, Italiensk

    Mesteren vil tilby muligheten til et stadium (550 arbeidstimer) i et kjent firma: Mange store entreprenører, ingeniørfirmaer og produsenter har allerede bekreftet oss for å være ekstremt interessert i å ansette teknikere utstyrt med ferdigheter som Master vil gi.

    • Greenford, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Deltid

    3 semestre

    Fjernundervisning

    Engelsk

    MLA College Sustainable Maritime Operations (SMO)-programmet vil forbedre dine lederegenskaper innen analyse, evaluering, presentasjon og skriving på et høyere nivå. Når dette kombineres med en forståelse oppnådd innen drift, styring og teknologi i den maritime verden, vil du være fullt rustet til å gå videre til et mer avansert karrierenivå. Dette kurset er spesielt egnet for mellom- og seniorledere innen organisasjoner innen skipsledelse, havnedrift, marin fornybar energi, offshore olje og gass, ingeniørfag og forsvar. Det kan også vurderes for de med relevant bakgrunn som ønsker å flytte inn i maritime næringer. SMO-programmet er tilgjengelig for studier på bachelornivå (BSc) eller mastergrad (MSc), og leveres av fullt veilederstøttet, teknologiforbedret fjernundervisning. Studert deltid, kan dette kurset passe fleksibelt rundt dine arbeids- og livsforpliktelser.

    • Jena, Tyskland

    Fulltid

    2 år

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    Master of Science i fotonikk (M.Sc. Photonics) er et mastergradskurs som gir tverrfaglig dekning innen optikk og fotonikk. Det toårige programmet består av fire utdanningstrinn. Kursplanen spenner fra grunnleggende vitenskapelige emner til applikasjonsorienterte fotonikktekniske aspekter. Programmet er designet for å inkludere studenter med ulik bakgrunn og nasjonalitet og gir dem solid kunnskap innen optikk og fotonikk for vitenskapelig forskning og for dens teknologiske anvendelser i industrien. Alle studenter som er påmeldt det toårige programmet får dedikert veiledningsstøtte og er opplært til ledende stillinger i industri og akademia.

    • Västerås, Sverige

    Fulltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Verden vår er truet av klimaendringer, overforbruk og stadig økende forurensning. Er du interessert i å bidra til løsningene av disse på en bærekraftig måte? I så fall er det online masterprogrammet i miljøteknikk for bærekraftig utvikling et godt valg!

    • Lappeenranta, Finland
    • Mikkeli, Finland

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    En bærekraftig produksjon av energi, mat, kjemikalier og materialer er en stor utfordring for oss i dag og for fremtidige generasjoner. Bioraffinerier implementerer et bredt spekter av teknologier og materialer, og dette programmet undersøker dem med et åpent sinn og et bredt omfang, inkludert mulighetene de tilbyr når det gjelder nye kompetanser, løsninger og kritiske vurderinger. I dette masterstudiet vil du spesialisere deg i bioraffinering og beslektede næringer eller f.eks i sirkulær økonomi. Masterprogrammet i bioraffinerier leveres som fleksibel fjernundervisning uavhengig av sted eller tid. Det egner seg godt for folk som allerede er i arbeidslivet i Finland eller i utlandet, og sikter mot faglig utvikling og oppgradering av kvalifikasjoner. Dette programmet er en praktisk løsning på praktisk livslang læring.