MASTERSTUDIES.NO

Sammenlign Fjernundervisning Masterstudier i Ingeniørfag i Australia 2019/2020

En mastergrad kan først oppnås etter at studenten har fullført et studieprogram på bachelornivå. For å ta en mastergrad må du vanligvis fullføre 12 til 18 kurs på høyskolenivå som ofte involverer å fullføre omfattende tester og/eller en avhandling.

Forbedringer som er gjort på menneskeskapte ting som verktøy, strukturer og maskiner er i hovedsak takket være innsatsen til ingeniører. Disse menneskene kombinerer kreativitet med mattematikk og verdenskunnskap, noe som ofte resulterer i ulike innovasjoner.  

Mens fjernundervisning ha forfallsdatoer som må være oppfylt, er det en fantastisk deal for etterlevelse for når du kan utføre oppdrag når en skal studere på avstand. Med den elektroniske alternativet, kan du avslutte diskusjonen gruppen som kreves for å gå tilbake til jobb og deretter bli etter jobb hvis nødvendig. Fjernundervisning kan tas i hva stedet du har tilgang til Internett. Du kan også fullføre klasser fra Internett salongen i et hotell rundt om i verden hvis du trenger en ferie.

Australia har en subsidiert høyere utdanning for studenter å forfølge de lavere grader. De også gi lån og tilskudd til post graduate studenter. Høyere utdanning starter på lavere grad nivå til doktorgrad tilbys i alle fagområde.

Fjernundervisning Mastergrad program i Ingeniørfag i Australia

6 Resultater i Ingeniørfag, Australia, Fjernundervisning Filter

Master of Engineering Science (Menn)

University of Southern Queensland (USQ)
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid 2 - 4 år Kontakt skolen Australia Toowoomba Australia Online + 3 fler

Hvis du ønsker å bli en profesjonell ingeniør, og har en tre-årig ingeniørutdannelse, men ingen arbeidserfaring, vil Master of Engineering komme deg dit.

Master of Engineering (Civil: Railway Infrastructure)

Engineering Institute Of Technology
Nettstudier Deltid 2 år Januar 2020 Australia Perth

Master of Engineering (Civil: Railway Infrastructure) vil utstyre deg med de nødvendige ferdighetene for å imøtekomme kravene fra jernbaneteknisk industri. Du vil motta høyt nivå profesjonell og teknisk utvikling for ingeniører som jobber med bane og infrastruktur i jernbanekorridoren.

Master of Engineering (Civil: Structure)

Engineering Institute Of Technology
Nettstudier Deltid 2 år Januar 2020 Australia Perth

Master of Engineering (Civil: Structure) vil utstyre deg med de nødvendige ferdighetene for å imøtekomme kravene til konstruksjonsteknisk industri. Studenter med bakgrunn innen sivil-, konstruksjons-, transport- og systemteknikk vil spesielt dra nytte av dette studiet da det forbereder dem på videre karriereutvikling i konstruksjonsindustrien

Master of Engineering (Mechanical)

Engineering Institute Of Technology
Nettstudier Deltid 2 år Januar 2020 Australia Perth

Denne masterkompetansen vil utstyre deg med de nødvendige ferdighetene for å imøtekomme kravene i den moderne maskiningeniørbransjen. Studenter med bakgrunn i mekanisk instrumentering

Master of Engineering (elektriske systemer)

Engineering Institute Of Technology
Nettstudier Deltid 2 år Januar 2020 Australia Perth

Master of Engineering (elektriske systemer) vil utstyre deg med de nødvendige ferdighetene for å imøtekomme kravene til den moderne kraftbransjen. Du vil lære å designe komponentene i et kraftsystem inkludert generering, overføring, distribusjon og tilhørende systemer. Du vil også dekke automatiserings-, beskyttelses- og kontrollkomponenter som bidrar til den høye pålitelighetsnivået som forventes fra dagens kraftsystemer.

Master of Engineering (Industrial Automation)

Engineering Institute Of Technology
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid 2 år Juli 2020 Australia Perth Melbourne Bentley + 4 fler

I dette akkreditert og prestisjetunge programmet vil du oppnå ferdigheter og kunnskaper i det siste og utvikle teknologier innen instrumentering, prosesskontroll og industriell automasjon.