Filter
Mastergrader
Italia Studietype: Fjernundervisning Pacing: Alle

Søk Fjernundervisning Masterstudier i Ingeniørfag i Italia 2019/2020

En mastergrad kan først oppnås etter at studenten har fullført et studieprogram på bachelornivå. For å ta en mastergrad må du vanligvis fullføre 12 til 18 kurs på høyskolenivå som ofte involverer å fullføre omfattende tester og/eller en avhandling.

Generelt sett innebærer ingeniørvitenskapen å bruke empirisk evidens, matematikk og kunnskap om globale systemer for å skape og vedlikeholde alt fra enkeltstående elementer til strukturer og hele prosesser. Likevel finnes det også mange fordypningsmuligheter.  

Selv om min delta fjernundervisning klasser på nettet, flere universiteter holder oppstart på flere steder. Du kan også slutte å ta klasser for mange uker i løpet av året uten uttak og uten å kaste dine studielån i tilbakebetaling. Det er et sterkt argument mange mennesker ser på når du melde deg på fjernundervisning klasser.

Italia, offisielt Republikken Italia, er en enhetlig parlamentarisk republikk innenfor EU, som ligger i Sør-Europa. Mot nord grenser det Frankrike, Sveits, Østerrike og Slovenia langs Alpene.

Fjernundervisning Mastergrad i Ingeniørfag i Italia

Les mer Minimér

2 Resultater i Ingeniørfag, Italia, Fjernundervisning

Mediterranea University of Reggio Calabria

Den andre Cycle Degree Course (Master Degree) i Environmental Engineering tar sikte på å forberede fagfolk med høy kompetanse innenfor områdene territorium forsvar og mil ... [+]

Den andre Cycle Degree Course (Master Degree) i Environmental Engineering tar sikte på å forberede fagfolk med høy kompetanse innenfor områdene territorium forsvar og miljøvern og i stand til å utforme og administrere prosjekter knyttet til sikring av hydro-geologiske ustabilitet, til miljøvern (avfall og håndtering av avløpsvann, forurenset grunn gjenvinning), til miljøovervåking og territorium ledelse, bærekraftig energiproduksjon, ledelse og sparing.

Aktivitetene på sikkerhet skjemaet hydro-geologiske ustabilitet fenomener sikte på kunnskap om metoder for programmering, gjennomføre og tolke av in situ undersøkelser for geoteknisk karakterisering, av jordskred typer og utløsende årsaker og av ulike metoder for jord og stein konsolidering.... [-]

Italia Reggio Calabria
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Politecnico di Milano - Master School F.lli Pesenti

Mesteren vil tilby muligheten til et stadium (550 arbeidstimer) i et kjent firma: Mange store entreprenører, ingeniørfirmaer og produsenter har allerede bekreftet oss for ... [+]

Master tilbys både på campus og online. Det vil gi muligheten til et stadium (550 arbeidstimer) i et kjent firma: mange store entreprenører, ingeniørfirmaer og produsenter har allerede bekreftet for oss å være ekstremt interessert i å ansette teknikere utstyrt med et sett av ferdigheter masteren vil gi. .

Opplæringsmål

Behovet for teknikere (ingeniører og / eller arkitekter) som blir dyktige i å håndtere kontrakter og krav, og som kan utføre en forsinkelsesanalyse i samsvar med etablerte internasjonale standarder, er stadig mer presserende blant de viktigste hovedentreprenørene i Italia og i utlandet. Vår globaliserte verden krever at fagpersoner som er involvert i å håndtere krav, byggekontrakter og tvister, kan mestre komplekse tekniske problemer og samtidig være kjent med alle juridiske aspekter som er involvert. Det er avgjørende for fagpersoner som har en teknisk bakgrunn å bli kjent med “spillereglene” på den internasjonale arenaen.... [-]

Italia Milan
Kontakt skolen
Engelsk,Italiensk
Heltid studier
550 timer
Nettstudier
Les mer på norsk