MASTERSTUDIES.NO

Beste studieprogrammer Fjernundervisning Mastergrad studier i Ingeniørfag 2019/2020 i Nord-Amerika

En mastergrad tildeles studenter som har fullført videreutdanning i en spseifikk studieretning eller et område for profesjonell praksis, og samtidig utvist et høyt mestringsnivå i prosessen.

Forbedringer som er gjort på menneskeskapte ting som verktøy, strukturer og maskiner er i hovedsak takket være innsatsen til ingeniører. Disse menneskene kombinerer kreativitet med mattematikk og verdenskunnskap, noe som ofte resulterer i ulike innovasjoner.  

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måte å levere utdanning og undervisning, ofte på individuell basis, til studenter som ikke er fysisk til stede på campus.

Fra urfolk sivilisasjoner til dagens moderne imperier, Nord-Amerika har massevis av hands-on pedagogiske muligheter til å tilby lærde. Fylt med en rekke forskjellige kulturer, kan studentene utdanne seg i godt avrundet måte.

Mastergrad program Fjernundervisning i Ingeniørfag i Nord-Amerika

25 Resultater i Ingeniørfag, Nord-Amerika, Fjernundervisning Filter

Online Master of Engineering i Engineering Management

Vanderbilt University School of Engineering
Nettstudier Heltid studier Deltid 12 - 15 måneder Åpen påmelding USA Nashville + 1 fler

Ingen GRE-poengsum kreves, Vanderbilt er online M.Eng. I teknisk ledelse forbereder arbeidingeniører til å integrere tekniske ferdigheter med forretningsferdigheter som prosjektledelse og produktutvikling. På så få som 12 måneder kan studentene forfølge en rekke tekniske lederskap roller. Søkere trenger en bachelorgrad. To års yrkeserfaring er foretrukket.

ME i sivil og miljøteknologi (Konstruksjonsteknikk Management Concentration)

Clarkson University Graduate School
Campus Nettstudier Deltid 2 - 3 år Kontakt skolen USA Potsdam + 1 fler

Master of Engineering (ME) grad i sivil og miljøteknologi med en konsentrasjon i Construction Engineering Management (CEM) er tilgjengelig for studenter som har en BS i Civil Engineering eller fra en annen engineering disiplin.

ME I Elektroteknikk (Energi Konstruksjon Konsentrasjon)

Clarkson University Graduate School
Campus Nettstudier Deltid 2 - 3 år Kontakt skolen USA Potsdam + 1 fler

Master of Engineering i elektroteknikk med en konsentrasjon i Power Engineering er tilgjengelig for studenter som har en BS i elektroteknikk eller fra en annen engineering disiplin.

Master i elektroteknikk

Clarkson University Graduate School
Campus Nettstudier Deltid Kontakt skolen USA Schenectady Potsdam + 1 fler

Målet med elektroteknikkprogrammene er å utvide forståelsen av områder som moderne elektriske maskiner, modellering, styring av kraftelektronikk, superledningsevne, synkron generasjon, brenselcelleingeniør, fotovoltaikk og mer.

Online Master of Civil Engineering

Norwich University Online Programs
Nettstudier Heltid studier 18 måneder Kontakt skolen USA Northfield

Få karriereveier er like viktige som ingeniørfag når det gjelder å skape fremtidens moderne sivilisasjon.

Profesjonelle vitenskap master i ingeniørfag og business

UMaineOnline (University of Maine)
Nettstudier Heltid studier Deltid September 2020 USA Orono

Den profesjonelle Science mastergrad (PSM) i ingeniørfag og Business er beregnet for studenter som har en bachelorgrad i ingeniørfag eller engineering teknologi som ønsker å rykke inn i lederstillinger. Graden kombinerer avanserte tekniske og administrative fag med anvendt felterfaring. Den brukes felterfaring integrerer de nye ferdighetene lært av studenten med deres behov og behovene til sin arbeidsgiver.

MicroMasters Program i Design Thinking (Rochester Institute of Technology)

edX
Nettstudier Heltid studier Deltid 30 uker Kontakt skolen USA Cambridge + 1 fler

Lær en av dagens mest etterspurte ferdigheter, designtanker, for å hjelpe deg med å utvikle nye og innovative produkt- og serviceløsninger.

MicroMasters Program i Emerging Automotive Technologies (Chalmers University of Technology)

edX
Nettstudier Heltid studier Deltid 42 - 56 uker Kontakt skolen USA Cambridge + 1 fler

Ta dine ferdigheter til frontlinjen av bilteknologi og bli fremtidens ingeniør

MicroMasters Program i Produksjonsprinsipper (Massachusetts Institute of Technology)

edX
Nettstudier Heltid studier Deltid 64 uker Kontakt skolen USA Cambridge + 1 fler

Lær produksjonsprinsippene: prosesskontroll, produksjonsflyt, forsyningskjede og grunnleggende økonomi, fra verdens ledende maskintekniske avdeling nr. 1.

MicroMasters Program i Digital Product Management (Boston University)

edX
Nettstudier Heltid studier Deltid 30 - 45 uker Kontakt skolen USA Cambridge + 1 fler

Lær avgjørende verktøy og teknikker for å håndtere utvikling, lansering og vekst av digitale produkter og fremskritt karrieren som produktleder.

Mastergrad i Nettstedet Ledelse og Engineering

UNIR - Mexico
Nettstudier Heltid studier 18 måneder Kontakt skolen Mexico Mexico City

Nettstedsteknologi omfatter mye mer enn det som normalt er knyttet til "utvikling av nettsider." Det er fremfor alt teknologiske moter og er et grunnleggende paradigme i dagens databehandling, en konseptuell referanseramme for utvikling. og utnyttelse av dataprogrammer og ressurser.

Master BIM søkt på Civilingeniør

Structuralia
Nettstudier Heltid studier 1 år Kontakt skolen Spania Spania Online Mexico Buenavista Chile Santiago Colombia Bogotá Guatemala Guatemala by + 8 fler

BIM-metodikken representerer en ekte teknologisk revolusjon for infrastrukturproduksjon og ledelseskjede. Fordelene ved bruk er merkbare i alle faser av infrastrukturens livssyklus, da det forbedrer kommunikasjonen mellom agenter, automatiserer prosesser, muliggjør analyse og beslutningstaking, gjør det mulig å analysere konstruksjonen og / eller simulere konstruksjonen av Ulike løsninger, selv for As-Built-modellen, samler all nødvendig informasjon for bruk og vedlikehold.

Online mastergrad i energisystemteknikk

University of Maryland, A. James Clark School of Engineering
Nettstudier Heltid studier Deltid 1 - 5 år Januar 2020 USA College Park + 1 fler

Med bakgrunn i innovasjon og kompetanse fra University of Maryland Energy Research Center, forbereder energisystemingeniør-masterprogrammet profesjonelle ingeniører for de tverrfaglige utfordringene i dette raskt voksende feltet. Studentene kan bygge på kjernekursene gjennom våre definerte valgsett i pålitelighetsingeniør og energisystemer eller ved å blande og matche tekniske valgfag.

Online Masters i pålitelighetsteknikk

University of Maryland, A. James Clark School of Engineering
Nettstudier Heltid studier Deltid 1 - 5 år Januar 2020 USA College Park + 1 fler

Vår Master of Engineering i pålitelighetsteknologi online grad programmet gir kvalifiserte ingeniører de verktøyene de trenger for å bedre forstå de faktorer som forårsaker komponenter og systemer å mislykkes. Dette tverrfaglige alternativet tilbys av Institutt for maskinteknikk. Studenter som driver en pålitelighetsteknikk mastergrad vil studere emner som mekanismer og fysikk av fiasko, metoder for pålitelighet, vedlikeholdsteknikk, livssykluskostnader og utstyrsparende retningslinjer.

Online Masters of Engineering i brannvern

University of Maryland, A. James Clark School of Engineering
Nettstudier Heltid studier Deltid 1 - 5 år Januar 2020 USA College Park + 1 fler

University of Maryland tilbyr en Master of Engineering og Graduate Certificate in Engineering i Brannvern Engineering via både på campus og avstandsprogrammer. Mens noen studenter tar kurs via begge modi, valgte de fleste studenter å ta kurs enten på campus eller via avstandsalternativet. Denne siden tar opp kurs og krav til studenter som er innmeldt på campusklassen.