MASTERSTUDIES.NO

Beste skoler Fjernundervisning Master programmer i Ingeniørfag 2019/2020 i Oceania

En mastergrad kan først oppnås etter at studenten har fullført et studieprogram på bachelornivå. For å ta en mastergrad må du vanligvis fullføre 12 til 18 kurs på høyskolenivå som ofte involverer å fullføre omfattende tester og/eller en avhandling.

Generelt sett innebærer ingeniørvitenskapen å bruke empirisk evidens, matematikk og kunnskap om globale systemer for å skape og vedlikeholde alt fra enkeltstående elementer til strukturer og hele prosesser. Likevel finnes det også mange fordypningsmuligheter.  

Håndteringen av offentlige universiteter er langt fra et optimalt alternativ. Private skoler gir mye bedre hjelp i din fjernundervisning opplevelse. Flere elektroniske universitet trekker lærere og elever på store avstander fra hele verden. Dette øker betraktelig mangfoldet i en fjernundervisning klasserommet og produserer utfordrende samtalen blant de fra enormt avvikende lokalsamfunn, regioner og fjerne kulturer.

Oceania også kjent som Oceanica er en region sentrert på øyene i det tropiske Stillehavet. [4] Meninger om hva som utgjør Oceania spenner fra sine tre underregioner av Melanesia, Mikronesia og Polynesia [5] til videre forstand, hele isolerte regionen mellom Asia og Amerika, inkludert Australasia og Malay Archipelago.

Mastergrad Fjernundervisning i Ingeniørfag i Oceania

6 Resultater i Ingeniørfag, Oceania, Fjernundervisning Filter

Master of Engineering Science (Menn)

University of Southern Queensland (USQ)
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid 2 - 4 år Kontakt skolen Australia Toowoomba Australia Online + 3 fler

Hvis du ønsker å bli en profesjonell ingeniør, og har en tre-årig ingeniørutdannelse, men ingen arbeidserfaring, vil Master of Engineering komme deg dit.

Master of Engineering (Civil: Railway Infrastructure)

Engineering Institute Of Technology
Nettstudier Deltid 2 år Januar 2020 Australia Perth

Master of Engineering (Civil: Railway Infrastructure) vil utstyre deg med de nødvendige ferdighetene for å imøtekomme kravene fra jernbaneteknisk industri. Du vil motta høyt nivå profesjonell og teknisk utvikling for ingeniører som jobber med bane og infrastruktur i jernbanekorridoren.

Master of Engineering (Civil: Structure)

Engineering Institute Of Technology
Nettstudier Deltid 2 år Januar 2020 Australia Perth

Master of Engineering (Civil: Structure) vil utstyre deg med de nødvendige ferdighetene for å imøtekomme kravene til konstruksjonsteknisk industri. Studenter med bakgrunn innen sivil-, konstruksjons-, transport- og systemteknikk vil spesielt dra nytte av dette studiet da det forbereder dem på videre karriereutvikling i konstruksjonsindustrien

Master of Engineering (Mechanical)

Engineering Institute Of Technology
Nettstudier Deltid 2 år Januar 2020 Australia Perth

Denne masterkompetansen vil utstyre deg med de nødvendige ferdighetene for å imøtekomme kravene i den moderne maskiningeniørbransjen. Studenter med bakgrunn i mekanisk instrumentering

Master of Engineering (elektriske systemer)

Engineering Institute Of Technology
Nettstudier Deltid 2 år Januar 2020 Australia Perth

Master of Engineering (elektriske systemer) vil utstyre deg med de nødvendige ferdighetene for å imøtekomme kravene til den moderne kraftbransjen. Du vil lære å designe komponentene i et kraftsystem inkludert generering, overføring, distribusjon og tilhørende systemer. Du vil også dekke automatiserings-, beskyttelses- og kontrollkomponenter som bidrar til den høye pålitelighetsnivået som forventes fra dagens kraftsystemer.

Master of Engineering (Industrial Automation)

Engineering Institute Of Technology
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid 2 år Juli 2020 Australia Perth Melbourne Bentley + 4 fler

I dette akkreditert og prestisjetunge programmet vil du oppnå ferdigheter og kunnskaper i det siste og utvikle teknologier innen instrumentering, prosesskontroll og industriell automasjon.