MASTERSTUDIES.NO

Beste Fjernundervisning Masterstudier i Ingeniørstudier 2019/2020

En mastergrad er bevis på sluttføringen av et studieprogram som forbereder studenten på å utvide sin kunnskap om et spesifikt emne eller på å avansere sin karriere. De fleste mastergrader utdeles av statlige eller offentlige universiteter.

Ingeniørstudier omhandler design, optimalisering, vedlikehold og opprettelse av maskiner og systemer. Studentene kan kanskje lære om et bredt spekter av emner, inkludert matematikk, design og til og med avansert problemløsning.

Selv om min delta fjernundervisning klasser på nettet, flere universiteter holder oppstart på flere steder. Du kan også slutte å ta klasser for mange uker i løpet av året uten uttak og uten å kaste dine studielån i tilbakebetaling. Det er et sterkt argument mange mennesker ser på når du melde deg på fjernundervisning klasser.

Fjernundervisning Mastergrad i Ingeniørstudier

12 Resultater i Ingeniørstudier, Fjernundervisning Filter

Online Master of Engineering i Engineering Management

Vanderbilt University School of Engineering
Nettstudier Heltid studier Deltid 12 - 15 måneder Åpen påmelding USA Nashville + 1 fler

Ingen GRE-poengsum kreves, Vanderbilt er online M.Eng. I teknisk ledelse forbereder arbeidingeniører til å integrere tekniske ferdigheter med forretningsferdigheter som prosjektledelse og produktutvikling. På så få som 12 måneder kan studentene forfølge en rekke tekniske lederskap roller. Søkere trenger en bachelorgrad. To års yrkeserfaring er foretrukket.

Master i rørteknikk og design

The International Institute Of Plant Engineering And Design
Nettstudier Heltid studier 1 år Kontakt skolen Nederland Netherlands Online

Piping Engineering og Design er en mastergrad sertifisert av University San Jorge (Spania) som varer i ett heltids akademisk år fra oktober til juli. Den består av 12 moduler (24 uker) etterfulgt av et 12-ukers sluttprosjekt. Programmet inneholder de viktigste emnene knyttet til rørteknikk, for eksempel rørledningskomponenter, materialer, utstyr, instrumentering, utkast, fleksibilitetsanalyse og rørruting.

MA i miljøledelse og administrasjon

Universidad Arturo Prat
Nettstudier Heltid studier Kontakt skolen Chile Santiago

The Master i ledelse og Environmental Management er rettet mot fagfolk fra ulike universitetsutdanning som er interessert i forvaltningen av miljø og prosjekter eller forslag av ulik karakter som krever inkorporering av miljøvariabelen.

Profesjonelle vitenskap master i ingeniørfag og business

UMaineOnline (University of Maine)
Nettstudier Heltid studier Deltid September 2020 USA Orono

Den profesjonelle Science mastergrad (PSM) i ingeniørfag og Business er beregnet for studenter som har en bachelorgrad i ingeniørfag eller engineering teknologi som ønsker å rykke inn i lederstillinger. Graden kombinerer avanserte tekniske og administrative fag med anvendt felterfaring. Den brukes felterfaring integrerer de nye ferdighetene lært av studenten med deres behov og behovene til sin arbeidsgiver.

Master of Engineering Science (Menn)

University of Southern Queensland (USQ)
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid 2 - 4 år Kontakt skolen Australia Toowoomba Australia Online + 3 fler

Hvis du ønsker å bli en profesjonell ingeniør, og har en tre-årig ingeniørutdannelse, men ingen arbeidserfaring, vil Master of Engineering komme deg dit.

Master i Cybersecurity, Analysis and Engineering

INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global
Nettstudier Heltid studier Deltid 9 måneder September 2020 Spania Madrid Zamora + 2 fler

Master i Cybersecurity, Analysis and Engineering er en offisiell grad av II livello (andre nivå) av Pegasus University of Italy, som gir tilgang til doktorgrad på grunn av sin tilpasning og mottak til Bologna-planen og European Higher Education Area (EHEA) .

Mastergrad i Nettstedet Ledelse og Engineering

UNIR - Mexico
Nettstudier Heltid studier 18 måneder Kontakt skolen Mexico Mexico City

Nettstedsteknologi omfatter mye mer enn det som normalt er knyttet til "utvikling av nettsider." Det er fremfor alt teknologiske moter og er et grunnleggende paradigme i dagens databehandling, en konseptuell referanseramme for utvikling. og utnyttelse av dataprogrammer og ressurser.

Master i driftsapplikasjoner av droner i ingeniørfag

Structuralia
Nettstudier Deltid Kontakt skolen Spania Spania Online

Mesteren har som mål å introdusere studenten til den spennende verdenen av droner, deres fordeler og begrensninger, og vil dekke gapet mellom håndtering og fangst av informasjon fra en drone og dens virkelige applikasjoner, og trene studenten i konseptene og i teknikker for å behandle og utnytte dataene fanget av en drone.

Master i geologisk prosjektering

VSB - Technical University of Ostrava
Campus Nettstudier Heltid studier 2 uker September 2020 Tsjekkia Ostrava + 1 fler

Undersøkelsen i dette feltet er hovedsakelig fokusert på utdanning av ingeniører i anvendt geologi (hydrologi, ingeniørgeologi, teknisk mineralogi og petrografi, miljø geokjemi, økonomi geologi, boring leting og anvendt geofysikk).

Master of Engineering Management

Kansas State University Global Campus
Nettstudier Heltid studier Deltid Åpen påmelding USA USA Online

Master of Engineering Management (MEM) oppgradere programmet er tilgjengelig for off-campus studenter bosatt både inn og ut av USA. Programmet utruster praktiserende ingeniører med kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for å hjelpe dem med å effektivt administrere ingeniører og andre tekniske ressurser for å oppnå komplekse tekniske oppgaver.

Master I Ingeniør Ledelse (online)

Tecnológico de Monterrey - ITESM
Nettstudier Heltid studier 2 år Juli 2020 Mexico Monterrey Buenavista Zapopan Puebla City Santa Fe + 4 fler

Tecnológico de Monterrey løser dette problemet gjennom dette nye Master of Engineering Management (MEM) program ved School of Engineering and Sciences, som søker å utvikle ledere og prosjektledere, spesialister innen sitt kunnskapsområde.

Master of Engineering med spesialisering i kvalitetssystemer og Produktivitet (MIP) (online)

Tecnológico de Monterrey - ITESM
Nettstudier Heltid studier Deltid 2 år Juli 2020 Mexico Monterrey + 1 fler

Blant utfordringene som tilbys av organisasjoner, for tiden fokusert på å generere strategiske partnere, øke konkurranseevnen, konsekvenskostnader og markedskrav; og svare på komplekse og uventede problemer. Derfor er masterstudiet i ingeniørfag med spesialisering i kvalitetssystemer og produktivitet berettiget, svarer til behovene til miljøet, bidrar til effektivitet innen supply chain, kvalitet og kontinuerlig forbedring og ledelse engineering.