MASTERSTUDIES

Fjernundervisning Mastergrader i Ingeniørstudier i Tsjekkia 2020

For å kunne oppnå en mastergrad kvalifisering, må du skaffe et antall studiepoeng ved bestått enkelte modulene. Mest undervist Masters vil ha en rekke kjernemoduler som du må ta og bestå for å få kvalifisering. Vurderingen av forskning Masters er nesten alltid helt av en enkelt avhandling modul eller prosjekt.

En ingeniørstudier er en fin måte å oppdage mer om fagområdet og fagområdet. Studentene kan lære om en bestemt underfelt eller dekningsteknologi generelt, og kan også være i stand til å studere virkelige ingeniørproblemer og deres løsninger.

Fjernundervisning er en metode for å levere utdanning til studenter som ikke er fysisk til stede på campus. Ulike studier har vist at fjernundervisning kan være like effektive som vanlige klasserom programmer noen ganger enda bedre!

Tsjekkia ligger i hjertet av Europa er en nabo av Slovakia, Østerrike, Tyskland og Polen. Tsjekkiske universiteter tilbyr mangeårige rykte og interessante spesialiseringer.

Fjernundervisning Mastergrad studie i Ingeniørstudier i Tsjekkia

4 Resultater i Ingeniørstudier, Tsjekkia, Fjernundervisning Filter

Erasmus Mundus Master I Avanserte Materialer Vitenskap og Teknologi

Université de Lorraine
Frankrike, Nancy + 16 Mer
Lederkurs
01 Aug 2020
<
Heltid studier
<
2 år
15 May 2020
Fransk
Campus

Innen AMASE Master får du ikke bare verdifull kunnskap innen Material Science og Engineering, men du lærer også to av de fire mest utbredte europeiske språkene. Du studerer me ...

Les mer

Master i teknisk vitenskap

Brno University of Technology
Tsjekkia, Brno
Lederkurs
September 2020
<
Heltid studier
<
2 år
Engelsk
Campus

Toårig oppfølgings masterstudium "Applied Sciences in Engineering" er designet for kandidater fra bachelorstudier med hovedfag i anvendt vitenskap.

Les mer

Master i geologisk prosjektering

VSB - Technical University of Ostrava
Tsjekkia, Ostrava
Lederkurs
September 2020
<
Heltid studier
<
2 uker
Engelsk
Campus
Nettstudie

Undersøkelsen i dette feltet er hovedsakelig fokusert på utdanning av ingeniører i anvendt geologi (hydrologi, ingeniørgeologi, teknisk mineralogi og petrografi, miljø geokjem ...

Les mer

Master i avanserte tekniske materialer

VSB - Technical University of Ostrava
Tsjekkia, Ostrava
Lederkurs
September 2020
<
Heltid studier
<
2 år
Engelsk
Campus

I master studiet studentene fast og fylle kunnskap og ferdigheter ervervet i løpet av bachelorstudiet. Videre får de ytterligere kunnskap og ferdigheter for å kunne forstå dyb ...

Les mer