$close

Filtre

Se resultater

Masterstudier i Interiørdesign i Belgia

En mastergrad tildeles studenter som har fullført videreutdanning i en spseifikk studieretning eller et område for profesjonell praksis, og samtidig utvist et høyt mestringsnivå i prosessen.The Master of Interior design er perfekt for unge akademikere eller fagfolk som arbeider i design og interessert i å delta på en fordypningsemne. Målet med programmet er å produsere en ny profesjonell k… Les mer

En mastergrad tildeles studenter som har fullført videreutdanning i en spseifikk studieretning eller et område for profesjonell praksis, og samtidig utvist et høyt mestringsnivå i prosessen.

The Master of Interior design er perfekt for unge akademikere eller fagfolk som arbeider i design og interessert i å delta på en fordypningsemne. Målet med programmet er å produsere en ny profesjonell kvalitet ved å koble sammen kreative og tekniske ferdigheter. De Interior Design Masterstudenter vil bli undervist stimulere design problemer ofte møtt i det moderne samfunnet.

Belgia, offisielt Kongeriket Belgia, er en føderal stat i Vest-Europa. Det er en av grunnleggerne av Den europeiske union og er vert for EU 's hovedkvarter, samt de av flere andre store internasjonale organisasjoner som NATO.

Mastergrad program i Interiørdesign i Belgia

Minimér
Les mer om å studere i Belgia
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Hasselt University
Diepenbeek, Belgia

Fakultetet for arkitektur og kunst ønsker søknader om et innovativt internasjonalt masterprogram i interiørarkitektur med sterkt fokus på adaptiv gjenbruk.

Fakultetet for arkitektur og kunst ønsker søknader om et innovativt internasjonalt masterprogram i interiørarkitektur med sterkt fokus på adaptiv gjenbruk. -
Master
Fulltid
Engelsk
19 sep. 2022
01 sep. 2022
Campus