Filter
Mastergrader
Europa Studietype: Fjernundervisning Pacing: Alle

Fjernundervisning Master programmer i Internasjonal HR-ledelse 2020 i Europa

Fordelene med en mastergrad går utover forbedre inntjeningspotensialet. De kan gi deg personlige og faglige ferdigheter til å akselerere utviklingen. De er også en mulighet til å skille deg fra dine kolleger, vil mange av dem har lignende A-nivå og lavere kvalifikasjoner.

MA i International Human Resource Management er komponert for folk med interesse for human resource management eller erfaring i menneskelig ressurs aktiviteter som ønsker å forbedre sine ferdigheter. Det gir en mulighet til å konsentrere seg om kulturelle og administrative spørsmål på globalt nivå. Programmet gir studentene muligheten til å utvikle en kritisk bevissthet og systematisk forståelse av aktuelle saker og problemstillinger i internasjonal human resource management.

Mens fjernundervisning ha forfallsdatoer som må være oppfylt, er det en fantastisk deal for etterlevelse for når du kan utføre oppdrag når en skal studere på avstand. Med den elektroniske alternativet, kan du avslutte diskusjonen gruppen som kreves for å gå tilbake til jobb og deretter bli etter jobb hvis nødvendig. Fjernundervisning kan tas i hva stedet du har tilgang til Internett. Du kan også fullføre klasser fra Internett salongen i et hotell rundt om i verden hvis du trenger en ferie.

Europa er, etter konvensjonen, en av verdens 's syv kontinenter. Bestående av vestligste punktet i Eurasia, Europa er vanligvis delt fra Asia ved vannskillet deler av Ural og Kaukasus-fjellene, den Ural-elven, Det kaspiske og Svartehavet, og vassdrag som forbinder Svartehavet og Egeerhavet Seas.

Mastergrad studie Fjernundervisning i Internasjonal HR-ledelse i Europa

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

1 Resultater i Internasjonal HR-ledelse, Europa, Fjernundervisning

Rome Business School

Rome Business School 's Master in Human Resources Management er det ideelle opplæringsproblemet for å starte en karriere i bransjen for menneskeledelse, designet for å gi ... [+]

Oversikt

Rome Business School Master i International Human Resources Management er det ideelle opplæringsproblemet for å starte en karriere i bransjen for menneskeledelse, designet for å gi ledsageren kompetanse og grundig kunnskap om dagens internasjonale arbeidsmarked og den mest effektive HR teknikker.

I tillegg til en didaktisk dyktighetstjeneste og oppdatert, blir denne mesteren ytterligere beriket av sjansen til å delta på internasjonale praksisplasser og av kontakten med profesjonelle realiteter i denne bransjen, med sikte på å gi studenten en sterk og altomfattende opplæring.

Hvorfor studere i RomaDen ultimate utdanningsopplevelsen i den evige byen

Sivilisasjonens vugge og hjemland til en uvurderlig kulturell og kunstnerisk arv, er Roma det ultimate stedet å oppleve en opplevelse med høyere utdanning; dra nytte av de mange vakre stedene og berikende initiativene som tilbys av det romerske landskapet, og lær i et av de mest dyktige sentre laget i Italia-produksjonen.... [-]

Italia Roma Italia Online
Åpen påmelding
Engelsk
Deltid
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk